Bilförsäljning i Stockholms län

Hur går det till om jag vill värdera min bil? Var värderar jag min bil? Kostar det något att värdera min bil eller är det gratis? Frågorna är många och vi på reco.se har svaren. Med oss på reco.se kan du enkelt värdera din bil helt gratis. Scrolla igenom våra olika bilhandlare, läs omdömen och välj en eller flera bilförsäljare som du vill ska värdera din bil.

Vissa bilförsäljare kräver mer information om din bil och andra efterfrågar bara regnr. Men kom ihåg, ju mer information du ger om din bil, desto mer exakt blir värderingen. Oavsett om du är ute efter att köpa ny bil eller sälja din begagnade bil så har vi listat de mest aktuella bilförsäljarna i Stockholms län här.

När det gäller bilförsäljning och till exempel värdering av din bil så finns det en hel uppsjö aktörer i Stockholmsområdet med olika specialiteter, villkor och bilmärken. Det kan vara smart att åka runt på några olika bilförsäljare för att hitta en som du känner förtroende för och ett ställe där du gillar villkoren de ger dig.

Hos vissa bilhandlare kan du få byta in din gamla bil som del i betalningen. Många firmor samarbetar också med någon bank för att hjälpa dig med finansieringen, det kan också vara bra att kolla upp hur det fungerar. Så välkommen att välja din bilförsäljare att köpa bil, sälja bil eller värdera din bil med.

Orter i Stockholms län
Österåker  (1 st)

Topp 25 bilförsäljare i Stockholms län

• viköperdinbil.se

3,137 omdömen
    Sälj din bil med oss på viköperdinbil.se - utan hinder och i all dess enkelhet!
    Pija J
    Pija J: Vänligt bemötande. Effektiva. Jag är positivt överraskad av mitt möte med Vi köper din bil och deras personal. Det var smidigt, snabbt och enkelt. Tack så mycket !
  • Pauls Motor AB

669 omdömen
    Niklas L
    Niklas L: Otroligt smidigt att få hojen hämtad och nya hojen levererad. (Tre tusen var det värt från Pauls hem till Göteborg.) smidig affär och vänligt bemötande!
  • Vi revolutionerar bilhandeln i Sverige. Efter flera år i branschen och åtskilliga tusen bilar sålda kan du känna dig trygg när du köper, säljer eller reparerar din bil hos oss. Med vårt Distanspaket ...
    Zlatko B
    Zlatko B: Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service känsla! Den här säljaren vet hur en kund vill bli bemött. Rekomenderar Fordonsbolaget till alla!! Här gör du en trygg och smidig affär.
  • Välkommen till Torvalla Bil Albyberg - En personlig och trygg bilaffär!
    Thomas H
    Thomas H: Jag har köpt ett flertal bilar av Thomas Tell på Torvalla Bil Albyberg och det har alltid varit till största belåtenhet. Väntar nu med spänning på den beställda Kia EV3 GT Line och är säkert lika nöjd med dennna som tidigare köp.
  • Välkommen till oss på Haninge bilpark! Här får du och din bil den trygghet som behövs vid köp och försäljning.
    Jennie N
    Jennie N: Vi hade låga förväntningar då vi kom till Haninge bilpark för att titta på en bil vi sett på Blocket efter att vi vart runt i en månad och tittat på bilar hos flertalet andra bilfirmor i Stockholmsområdet så var erfarenheten inte bra. Hos Haninge Bilpark träffade vi den första bilsäljaren vi någonsin fått bra service av och samtlig önskad information ifrån. Artura ingav starkt förtroende var mycket serviceminded. Vi fick all information vi önskade och snabba svar både på plats och gällande de efterföljande frågorna. Vi är otroligt nöjda över vår affär och glatt överraskade av att det faktiskt finns ärliga och bra försäljare. Här är kunden i fokus och kontakten enkel. Kan varmt rekommendera Haninge bilpark och Arturas service och vill härmed också tacka Haninge bilpark och Arturssons för att vi är supernöjda! Jennie Norlin med familj
  • Sigtuna Bil

538 omdömen
    Välkommen till oss på Sigtuna Bil! Vi gör det lika enkelt att köpa en begagnad bil som att köpa en ny. Här hittar du fordon i alla prisklasser och av alla märken.
    Åsa G
    Åsa G: Otroligt smidigt och ypperlig service som möjliggjorde ett bilköp på väldigt kort tid.
  • Sheieb R
    Sheieb R: Seriösa, snabba och trevlig. Rekommenderas starkt.
  • Automotor Sweden AB

585 omdömen
    Välkommen till oss på Automotor! Kolla in vårt billager i Norsborg för ett stort utbud begagnade bilar i toppskick. Vi hjälper dig med hela bilaffären.
    Hans J
    Hans J: köpte en 10 är gammal Chevrolet uplander från första samtalet med säljaren va de i särklass de bästa bemötande jag fått från en bilhandel otroligt bra service och ärlighet tog tåget från Dalarna ner för att ta med bilen hem bra service när som hämtade mig vid tåget och hela affären igenom sen tyvärr uppkom de massa fel på bilen ganska omgående lämnade in den på verkstaden i Borlänge jag köpte delarna och även där va automotor kanon och tog kostnaderna för verkstaden denna bilhandel rekommenderas varmt Hasse Dalarna
  • På Swebilar hjälper vi dig till ditt livs bästa bilaffär. Genom hög service och en passion om att göra dig som kund så nöjd som möjligt vill vi önska dig varmt välkommen in till oss!
    Marco Antonio G
    Marco Antonio G: Allt super, köpte en 25000 tusen bil, snabb service och bra bemötande. Min tredje bil här genom åren.
  • Välkommen till Torvalla Bil Sätra KIA!
    Jo S
    Jo S: Dåligt säljare tycker jag vi blev lite lurad av blev kalkylen fel och inte rätt info om bilen
  • Värdera din bil eller hitta din nästa drömbil med oss på Frölings Bil. Vi ser till att ha tid när Du har tid!
    Armend Q
    Armend Q: Jag blev bemött på ett väldigt fint sätt. Med vänlighet och respekt. Min upplevelse var bättre en förväntat. Jag hade lätt att komma i kontakt med firman och responsen var snabb och tydliga samt väldigt tillmötesgående. Jag köpte en bil av Frölingsbil via en annons. Då jag bor i Göteborg så var det svårare att ta sig ut och undersöka bilen på egen hand, då bilen låg i Stockholm. Säljaren (Åke på Frölings bil) hjälpte mig att ta flera bilder på bilen efter mina önskemål och behov, för att jag skulle känna mig säkrare. Jag bestämde mig att åka till Stockholm och ge ett försök. Jag blev positiv överraskat då allt var enligt förväntan. När jag skulle föra över betalningen via mitt konto till säljaren så hade jag missat att ändra min maxgräns för hur mycket jag kunde föra över. Efter flera timmars springande till två olika banker tillsammans med säljaren (Åke på Frölings bil) och ett långt telefonsamtal så var den enda lösningen att skicka pengarna via PlusGirot. Detta skulle ta två arbetsdagar att föra över pengarna. Jag vill tacka Åke som gjorde det möjligt för mig att genomföra betalningen via PlusGirot, litade på mig och lät mig köra hem bilen. Väl hemma i Göteborg hörde sig säljaren av och frågade om min resa hade gått bra. Jag är väldigt tacksam för det förtroendet jag fick och det engagemang Åke la på mig och affären. Jag kan bara säga att hos (Frölings bil) får du mer än bara en bil. Du får en bra service, en trygg affär, en pålitlig personal och framför allt någon som bryr sig om dig och dina behov. Armend Qeriqi
  • Välkommen till Torvalla Bil på Värmdö. Vi har lång erfarenhet och är återförsäljare för Mazda, Fiat och Jeep.
    Therese A
    Therese A: Alltid lika trevligt bemötande och lösningsfokuserade! Köpt 2 bilar här hitills och fler kommer det nog bli!
  • Välkomna in till oss på Rindstål Bil nästa gång du ska köpa eller sälja en bil. Vi hjälper dig som om du var vår enda kund och vill att du ska göra den bästa möjliga bilaffären.
    JOHAN S
    JOHAN S: För ett par veckor sedan ringde jag till Rindstål bil för att jag var intressent av en Skoda octavia. Marcus (säljaren) svarar och är trevlig och går bort till bilen och redogör skicket över telefon så att bilen ska leva upp till sina förväntningar. Vilket det gjorde. Han var mycket noggrann redan där. Besöket var bra det också. Förklarade allt väldigt bra och tydligt hur allt funkar. Efter provkörningen konstaterades ett fel. Det åtgärdades givetvis innan affären gick igenom. Priset på bilen höll sig bra mot andra bilar jag tittat på. Även efter affären var genomförd återhölls kontakten tills jag vart helt och hållet nöjd. Kan varmt rekommendera både firman och säljaren och kommer gärna tillbaka i framtiden trots att det ligger geografiskt fel för min del.
  • Chad G
    Chad G: Emil was absolutely fantastic. I have already recommended him to another friend and will use him for any future car sales. I’ve sold about 7 cars and this experience was my easiest by far.
  • Patrik W
    Patrik W: Snabb och smidig affär. Mycket trevligt bemötande och kom inte med nåt skambud som många andra bilfirmor gör. Rekommenderas 👍
  • Varmt välkomna till Cardrop! Vi erbjuder marknadsledande kvalitet när det kommer till bilaffärer.
    Ninnie B
    Ninnie B: Mycket bra bemötande, kunnig personal som mötte upp och matchade mina behov på ett utmärkt sätt. Kan verkligen rekommenderas. Extra beröm då jag är kvinna som köpt många bilar och oftast fått sämre bemötande P G a mitt kön!
  • Ulf D
    Ulf D: så enkelt och smidigt, kan starkt rekommenderas!
  • Återförsäljare för Kia, Mazda, Fiat, och Suzuki samt försäljning av begagnade bilar. Auktoriserad verkstad för Kia, Mazda, Subaru, Fiat, Jeep och Suzuki.
    Johnny S
    Johnny S: Ett fantastiskt bemötande där de gör allt för att din bilaffär ska bli så bra och smidig som möjligt.
  • Andreas A
    Andreas A: Mycket seriös bilhandlare. Från första kontakt till garantifel så sköttes allting väldigt snyggt o tryggt. Säljaren Hasan var verkligen kanonbra! Vi hittade tyvärr en del tråkiga fel på bilen men dom åtgärdades direkt på verkstad utan minsta knorrande. Jag rekommenderar verkligen BR STOCKHOLM BIL!!
  • Daler Bil AB

58 omdömen
    Henrik S
    Henrik S: Bra bemötande som många bilförsäljare. En snabb affär som vanligt när jag handlar något!
  • Daniels Bygg Och Schaktservice A
    Daniels Bygg Och Schaktservice A: För att ha varit en jobbig kund med mycket mailande fram och tillbaka innan man bestämt sig så får man tacka Oliver Nyland på Fordonsmäklarna för stort tålamod😁👌 Affär med 2 inbyten och en fin Dodge Ram med sig hem så känner man sig nöjd 🌟🌟🌟🌟🌟
  • Pelle P
    Pelle P: Min upplevelse av affären med Sports car center har varit utmärkt från första stund, säljaren Alexander hjälpte oss på ett väldigt professionellt och bekymmersfritt sätt genom hela affären. Jag kommer absolut att vända mig till Alexander och Sports car center när det är dags att byta bil igen!
  • Gör din nästa bilaffär genom oss på Bilförmedlingen! Välkommen!
    Nicklas S
    Nicklas S: Grymma låvar skicket på bilen...köpte en v60 av dom👍👍👍👍👍
  • David Mats Olof U
    David Mats Olof U: Mycket nöjd med min kontakt med SV Auto och Gabriel. Trevlig dialog, snabb och smidig process. Fin service att de hämtade min bil som jag sålde till SV Auto hemma på min garageuppfart, och fick pengarna på kontot inom 5 minuter. Jag har bara gott att säga om SV Auto.
  • Rayan N
    Rayan N: Oseriösa bilhandlare de sa service bok finns 1 år sen tills nu hade vi inte fått den även de lovade att kamrem på bilen är byt och vi hade varit på verkstad som upptäckte att den är inte byt länge sen även mycket gammal så vi var tvungna byta kamrem sats plus vatten pump som kostade ca 8000 kr Köp aldrig från de !
123...6