Blev mycket väl bemött och fick hjälp att välja en bra bil.
Sundström Bil
Välkommen till Sundström Bil! Vi är bilhandlaren du ska vända dig till om du vill ha bättre begagnade bilar med bra ägarhistorik. Våra bilar kommer ofta från banker, finansbolag och enskilda företag. På vår hemsida kan du hitta ett brett utbud av våra bilar i lager och behöver du hjälp med finansiering så har vi ett tätt samarbete...
200 omdömen om Sundström Bil
Sedan starten hos Reco 2019
Bra och trevligt bemötande , men det som drar ner betyget är att säljaren inte hade någon aning om batteriets status . Det är inte acceptabelt att man ”skyller ” på att man inte kan ladda bilen i utställningen , och därmed lämna ett korrekt besked om batteriets hälsa .
Kanon,hade hittat en Mini cooper som vi va intresserade av. Toppen säljare(inte den DÄR bilnasaren🫢) Pratade lite,provkörde,pratade lite till och betalade. Bilen va exakt så som vi blev informerade om,inga konstigheter. Kan varmt rekommendera Sundström Bil.
Bra bemötande samt bra hjälp genom hela köpet
Blev bra bemött. Fin bil till bra pris.
En bra upplevelse genom hela köpet
En service precis som man förväntar den vid köptillfället! Dessutom fint rekonditionerad bil.
Tack för en snabb och smidig affär och ett mycket trevligt bemötande. Toppen.
Bytte in och köpte ny bil. Det funkade bra det var inga konstigheter och blev bra bemött.
Jag är mycket nöjd både med bilköpet och ett trevligt bemötande av den unge försäljaren. Riktigt ödmjuk och sympatisk, inte som min föreställning och tidigare erfarenhet av bilförsäljare!
Bra bemötande, fick snabbt se bil man var intreserad av och ta en provtur, säljare var även öppen och trevlig och gav mycket bra kringinformation om köpet.
Blev bra bemött, inga krusiduller. Affären snabbt.o enkelt uppgjord affär, Köpte en bil där o gjort det tidigare också, kan mycket väl göra det igen.
Trevligt bemötande och vi fick väldigt bra hjälp. Var inget problem att reservera bilen i väntan på våran försäljning skulle gå igenom till ett annat företag.
Väldigt bra bemötande o bra ordning med papper o dyl efter att affären blev avklarad.
Mycket bra service. Vi är nöjda med bilen
Trevlig bemötande och kunnig personal. Jag kom dit för att köpa bil, vilket jag gjorde.
Bra service och enkel affär. Rekommenderar att handla från dem
Perfekt service rakt igenom . Bra bemötande och en bilen är jättebra
Bilen jag köpt hos Sundströms en beg. Volvo- V-90 -2019 har nu varit i mitt ägande sen drygt en månad. De få påpekanden jag haft efter provkörning o framtill dags datum har alla åtgärdats på märkesverkstad utan bekymmer och kostnad för mig. Känns tryggt! Sammanfattningsvis har hela köpe-processen av Sundströms personal skötts på ett mycket öppet och proffesionellt sätt. Hattan av ! Får nu se vad som sker framöver? Lasse M
Trevligt och professionellt bemötande utan överdrivet säljsnack. Kan rekommenderas.
Enkelt känns ärligt !! Trevligt bemötande!! Bra urval på begagnat
Trevligt , kunnigt o med humor! Inga speciella mer än att kolla bil o det gjorde jag. Köpte precis den bil vi letat efter o positivt med att inte få vit bil igen. Mkt nöjd med dessa positiva besök!!!
Otroligt trevliga säljare, väldigt smidig bilaffär. Kan varmt rekommendera denna bilhandlare.
Var i Spanien, köpte bil i Haninge?!. Mycket smidig affär med digitalt köpekontrakt och bra betalt för min inbytesbil. Rekommenderar gärna Sundströms bil. Mvh nybliven VW t- cross ägare.
Blev väldigt bra bemött av Sundströms Bil, Jag berättade om min bil och att jag var intresserad att byta med en de hade till salu. Eftersom jag bor på Öland gjorde vi upp affären på telefon. Körde fram och tillbaka på en dag, Sundströms bil håll sitt avtal till 100%. //Lars
Väldigt bra säljare, öppet och ärligt.
Hittills allt bra. Vi får se vad som sker framöver.
Köpte begagnad bil, Väldigt nöjd med hela processen. Jag kommer gärna tillbaka. Tack
Vi blev väl bemötta, tyvärr fick vi inte provköra bilen den dagen vi besökte er men ett gott intryck å vi skriver papper ändå å åter på måndagen så kör vi hem med den nya Volkswagen Passat🤩🤩🤩
Jag hade en kort men alldeles utmärkt deal med Micke på Sundströms bil
Bästa service någonsin. Allt gick smidigt och mer än mina förväntningar. Bilen rullar fint och definitivt kommer komma tillbaka för mer bil affärer i framtiden.
Trevligt, smidigt och ärligt bemötande.
Snabba svar och bra bemötande. Bara plus. /Jörgen
Tillmötesgående men inte krängande. Snabbt, smidigt och trevligt köp!
Hej köpt en bil Väldigt bra bemöt Ock hjälpsam
Trevligt bemötande och smidig affär.
Trevligt bemötande, smidig affär. Känner mig trygg med bilaffären. Håller överenskommelse. Kommer definitivt köpa fler bilar här!
Bra bemötande när vi kom dit och även förre via mejl. Bilen i jättebra skick med många kort och detaljer på nätet.
Mycket professionellt och korrekt
Bilen E kalas ren och fräsch och gå ut som en klocka bästa bilaffären jag gjort på flera årÄr det säkert stamkund hos er nu
Bra bemötande, köpt mina senaste 4 bilar där. rekomenderas.
Köpte en begagnad bil i april och fick med 1 års garanti från Autoconcept. Sen brakade den fabriksmonterade dieselvärmaren efter lite mer än 10 månader efter köp och detta ville varken åf eller ac ta på sig. Idag efter över 1 1/5 månads tjafs fick jag stå för det själv via mitt egna försäkringsbolag 13.500kr! Jobbat med vilvobilar i 15 år hos generalagent, åf och nu på finanssidan och jag har tagit kontakt med programmet Plus för att det här inte ska hända fler kunder! Uselt från både återförsäljaren och deras samarbetspartner Autoconcept. Jag kommer att återkomma med mer om detta
Hej Micaela, Det var tråkigt att du valde att ge oss ett dåligt omdöme här på Reco när vi endast har försökt hjälpa dig för hur du kan gå tillväga i vår mailkonversation, och efter nedan mail har vi inte fått någon återkoppling från dig först nu här på Reco. Våra läsare här på Reco ska även få ta del av det mailet vi senast skrev till dig, här nedan. Eftersom varken ARN eller verkstaden har hört av sig till oss så kan vi endast utgå ifrån att vi har gjort allting rätt i det här fallet. Att du sedan i ren frustration...
Bra, trevligt och proffsigt bemötande vid köp av bil, från alla tre säljarna som var där. Kommer gärna tillbaka dit och rekommenderar dem till andra som behöver köpa bil.
Bra bemötande och trevlig försäljare. Företaget levde upp till mina förväntningar.
Trevligt bemötande utan att vara "gåpåig". Vi är nöjda
Mycket hjälpsamma bra bemötande en volvo!
Jag upplevde att säljarna var kunniga om bilarna de hade till försäljning. De lyssnade in mina önskemål och försökte matcha med lämplig bil. De hade ett lågmäld och behagligt bemötande. Som kund kände jag mig trygg. Jag köpte en Toyota Aygo som hittills lever upp till förväntningarna.
Smidig kontakt och seriöst bemötande
Trevligt bemötande, snabb och smidig affär. Fixade till de saker jag bad om innan leverans. /Fredrik
Jag köpte en Citroën men hade sett en annan bil på nätet från början , blev besviken för den gick inget bra men är nöjd med den jag köpte