Ett mycket trevligt bemötande av kunnig och intresserad säljar som förstod våra behov som omsatte i en passande affär.
Torvalla Bil Värmdö
Vi på Torvalla bil på Värmdö är återförsäljare & märkesverkstad för nya KIA och Subaru men har även försäljning utav utvalda begagnade bilar av blandade varumärken. Torvalla Bil är ett familjeföretag med över 40 års erfarenhet inom bilbranschen. Torvalla Bil Värmdö öppnade under 2015 och idag är vi över 25 anställda på anläggningen....
899 omdömen om Torvalla Bil Värmdö
Sedan starten hos Reco 2016
Vi fick bra service och bemötande innan vi köpte bilen men mycket dålig service och bemötande efteråt. Vi blev lovade ett lackstift till bilen vilket även står i köpekontraktet men vi har efter över två månader ännu inte fått något. När vi provkörde bilen stod det att batteriet på bilnyckeln behövde bytas vilket företaget lovade fixa men sedan inte gjorde. Dom hade inte heller stämplat serviceboken efter utförd service utan det fick vi be om.
Superbra service och trevlig personal
Mycket bra bemötande. Alla önskemål tillgodosedda….och vi är mycket nöjda med vår bil.
All personal är alltid på när jag kommer, positivt. Känns som man är en viktig kund! Mvh Lennart
Bra bemött och trevlig personal. Inget att klaga på.
Ett väldigt bra och hjälpsamt bemötande!
Fick ett enkelt, serviceinriktat och trevligt bemötande vid köp av kia ev6 inkl inbyte av min gamla bil
Bra utbud av nya och begagnade bilar och trevlig säljare
Jag blev mycket bra bemött av säljsida på Torvalla bil. Min förväntning var att få en bekymmerfri bil de närmaste åren. Än så länge har inte bilen hållit vad ni lovat. Jag har fått mycket hjälp, men bilen är inte den bil ni lovat när jag köpte den. Hälsningar Leif
Har blivit mycket väl bemött efter mitt bilköp av Min Kia Niro. (Förutom trassel med vinterdäcken, det löste sig emellertid helt ok.) Thomas.
Vi blev mycket bra bemötta, och kunde relativt snabbt bestämma oss för att köpa en begagnad Kis e-niro från 2021. Upplevde att vi fick bra svar på de frågor vi hade bl a om livslängd på batteri. Fick tips om laddbox-leverantör. Fick bra betalt för vår inbytesbil. Vi är på det hela taget helnöjda med köpet och trivs bra med denna bil. Professionell och kunnig personal! Stort tack!
Harald Isberg ger alltid snabb och bra service
Ett mycket trevligt och vänligt bemötande inför, under och efter vårt köp av vår nya bil.
Kunnig och vänligt bemötande personal.
Jättebra personal och service
Mycket dåligt.Säljaren var arrogant och sade att den bil som vi var intresserade av redan var bokad och att man avvaktade bekräftelse på bokningen via mejl. Men vi fick till slut ändå provköra och skriva kontrakt. Några saker skulle dock fixas innan leverans och det skulle inte ta så lång tid. När vi efter en dryg vecka mejade och frågade så återkom inte säljaren, som han lovat att de alltid gör. 4 dagar senare ringde jag och fick besked att takbucklan inte var så lätt att reparera utan det skulle ta lite längre tid. Vi...
Bra service och trevligt bemötande!
Alltid trevligt och proffesionell bemötande
Superbra kontakt och proffsig bemötande.
Bra service vid köp av begagnad bil och vid återbesök för att få svar på vissa tekniska frågor.
Sålde en Mercabuss och köpte en Kia Sorento. Väldigt smidig och trygg affär! Inför försäljningen pratade jag om försäljningen med Peter i Sätra och fick då jättefin hjälp och guidning av honom - sedan behövde jag inte börja om från början när jag bestämde mig för att sälja/köpa på Värmdö istället, utan Peters samtal räckte vilket var en lättnad.
Trevligt bemötande och bra information. Hade min Kia på service och det var enkelt tack vare den underbara personalen.❤️
Jag har fått ett vänligt och professionellt bemötande
Mycket trevlig och kunnig säljare, höll alla tider och överenskommelser. Företaget upplevs mycket seriöst. Det blev faktiskt 2 bilaffärer där på 6 månader. Jag kan ge Torvalla Bil Värmdö de bästa rekommendationer.
Jag tycker de har varit mycket bra att ha att göra med.
Alltid ett trevlig bemötande av personalen
Jag var och bytte till vinterdäck. När jag kom in och lämnade mina bilnycklar tog det inte många minuter innan det var klart.
Fick väldigt bra kontakt med säljaren och han hanterade mina önskemål på ett bra sätt. Även senare när jag tvingades skjuta upp hämtningen av min nya bil var det inte en enda sur min.
Bra och trevligt bemötande på på verkstan och på försäljningen
Fantastiskt bemötande- personligt, trevligt och tillmötesgående! Så nöjd!
Allt toppen Smidigt, trevligt och nöjd med bilen
Ärligt, förtroendeingivande och snabb återkoppling. Kan rekommenderas!
Hjälpsam personal, lugn attityd
Trevlig personal, hjälpte oss med hyrbil fram till leverans av ny bil.
Jättenöjd med mitt bilköp. Toppklass! Otroligt bra service och smidig affär!
Köpte bil av Hugo Rosell, superbra bemötande och smidigt köp. Skulle absolut rekommendera till andra!
Mycket bra bemötande och en bra affär
Vi är väldigt nöjda med bemötande och omhändertagande av oss och känner oss nöjda fram till nu, leverans om ca 2 månader Säljaren var riktigt bra Hugo ?
Mycket trevlig och tillmötesgående personal som snabbt och effektivt såg till att jag är en återkommande kund. Rekommenderar verkligen denna bil firma👍👍👍👍. Är värda att besöka
Victor visade ett stort engagemang och tålamod med oss som kund . Han tog sig tid ,var oerhört service inriktad och bemötte oss på absolut bästa sätt .Tack vare Victor så genomförde vi en mycket lyckad bilaffär .En eloge till Victor !!
Bra service, trevligt bemötande och vi är väldigt nöjda med bilen vi köpte!
Säljaren var tillmötesgående och bilbytet genomfördes på ett smidigt sätt.
Bra bemötande men fel miltal angivet. Därav inte högsta betyg.
Alltid bra servic, samt tillmötesgående personal
Hade inga förväntningar egentligen, utan googlade snabbt upp dom innan jag tog kontakt. Fick ett trevlig bemötande och snabb service med mitt ärende. Ordnade med transport med bilen jag köpte, och är nöjd med mitt köp. Var en snabb smidig affär. //Monica
Trevligt och proffsigt bemötande!
Supertrevlig säljare med mycket humor. Upplevde att jag fick en fair deal både på min inbytesbil och min nya.
Hög och trevlig servicenivå, blev väl omhändertagen av säljaren Kändes bra att handla där
Alltid bra service och bemötande!