Frölings Bil

Frölings Bil

www.frolingsbil.se
  • BadgeSevenYears
4.9

Välkommen till Frölings Bil! Vi är din personliga fordonspartner. Vi på Frölings Bil har som målsättning är att ha fina och väl genomgångna Fordon till bästa möjliga pris. Våra ledord är: Förtroende, smidighet och tillgänglighet. Med ett brett kontaktnät ser vi till att hitta din nästa nästa bil. Kontakta oss på Frölings Bil...

244 omdömen om Frölings Bil

Sedan starten hos Reco 2019

Inger R
Skrev om Frölings Bil

• Tillmötesgående kompetent säljare som lyssnat på mig som kund och inte snabbt bara skulle på mig något. • Ordning och reda med dokument osv. • Har även tidigare köpt bil av Frölings och blivit mycket nöjd.

Sara H
Skrev om Frölings Bil

Från första stund ett fantastiskt bemötande vilket gjorde mitt bilköp till ett rent nöje! Proffsigt, smidigt och ärligt genom hela affären och jag är glad och nöjd. Kommer rekommendera Frölings bil till alla jag känner vilket är bästa betyget jag kan ge.

Svar från Frölings Bil

Tack för det fina omdömet och jättekul att du är nöjd. Vänner, familj och bekanta är självklart hjärtligt välkomna 😊

Johan P
Skrev om Frölings Bil

Väldigt bra och smidig upplevelse när jag köpte en bil på Frölings. Rekommenderas varmt.

Björn K
Skrev om Frölings Bil

Fruktansvärt snabb o smidig försäljning. Hade en bil på blocket, Åke hörde av sig på fredag, på söndagen var vi överens. Han skickade över ett kontrakt som signerades digitalt och på måndag morgon fanns pengarna på kontot. Transport är bokad och allting genomfört snyggt, snabbt och smidigt 55 mil ifrån varandra.

Peter R
Skrev om Frölings Bil

Mycket seriös och trevlig säljare. Rekommenderas

Erik A
Skrev om Frölings Bil

Toppenbra bemötande, och jag är nöjd med affären.

Daniel Jan-Åke B
Skrev om Frölings Bil

Väldigt trevligt och enkelt. Kände mig trygg genom hela processen och allt löstes smidigt! Rekommenderas

Henrik S
Skrev om Frölings Bil

Trevligt bemötande av en kunnig bilhandlare. Smidig affär som levde upp till mina förväntningar.

Lotta G
Skrev om Frölings Bil

Bästa service, personligt och tryggt! Svarar alltid snabbt, proffsigt, alltid kul att göra affärer med Åke!

Roland H
Skrev om Frölings Bil

Mycket proffsigt bemötande. Smidigt inbyte av min gamla bil. Uppdateringar på mejl och telefon innan affären gick i lås. Dessutom levererades nya bilen till min dörr. Tack Åke! Roland Hydman

Robert C
Skrev om Frölings Bil

Åke är bra och trevlig att ha att göra med...

Andrzej M
Skrev om Frölings Bil

Helhetsupplevelsen av bilaffären är toppen. Snabbt, dmidigt och framförallt säkert.

Stefan N
Skrev om Frölings Bil

Trevligt bemötande, en bra och smidig bilaffär.

Jörgen S
Skrev om Frölings Bil

En rak och ren affär utan negativa överraskningar. Trevligt bemötande och en bra lösning med norlens för att hämta upp bilen. tack för den här gången. mvh Jörgen

Robert F

Korrekt bemötande trygg bilaffär

Johan B
Skrev om Frölings Bil

Mycket trevlig och kunnig. Fina bilar till bra pris.

Roger W
Skrev om Frölings Bil

Bra och snabb handläggning. Trevligt bemötande och han fixade väsentligt fel på bilen innan leverans.

Kent J
Skrev om Frölings Bil

Trevligt bemötande och ett seriöst intryck.

Roger L
Skrev om Frölings Bil

Har bara gott att säga .. Trevligt bemötande .. Snabba..känns uppriktiga.. Tack för snabb affär..

Fredrik F
Skrev om Frölings Bil

Jag fick mycket bra bemötande som var serviceinriktad och seriöst. Kan verkligen rekommendera denna bilhandlare.

Jenny J
Skrev om Frölings Bil

Väldigt trevligt bemötande. Enkel och smidig affär . Köpte en Pontiac Catalina -66 Kommer absolut att rekommendera Frölings för vänner och bekanta🤗

Lars S
Skrev om Frölings Bil

En mycket kunnig och omhändertagande bilförsäljare med ett genuint intresse om att jag som kund skulle bli nöjd i samband med mitt bilköp. Kan starkt rekommendera Frölings Bil AB till alla som vill göra en bra bilaffär.

Svar från Frölings Bil

Vad kul att ni är nöjda. Hoppas däcken kommit fram till er också. Tack för affären och välkomna åter.

Jörgen B
Skrev om Frölings Bil

Köpet av en Impala -64 var kanon ifrån första samtalet tills jag hämtade bilen. Åke är en bra bilhandlare som tar väl hand om sin kund och håller det han säger. Så hittar du din drömbil hos honom så behöver du inte vara orolig för en oseriös bilhandlare. Så även en Skåning blev nöjd och glad för affären :)

Svar från Frölings Bil

Hej och tack för en riktigt smidig och och trevlig affär. Hoppas resan hem till Skåne gick bra och att du får många roliga mil med Impalan i sommar

Jörgen N
Skrev om Frölings Bil

Kanonställe o åke e kanongubbe!

Simon J
Skrev om Frölings Bil

Kunde inte blivit bättre bemött. Riktigt bra och smidig affär där han va snäll och leverera bilen åt mig med . Kunde inte bli mer nöjd Fröling hade min drömbil och han ville byta med min bil och jag kunde inte säga nej . Och bästa servicen där där han till och med leverera min bil samtidigt som han hämta min gamla

Maria E
Skrev om Frölings Bil

Trevligt och professionellt bemötande!

Peter M
Skrev om Frölings Bil

Kunninga professionella och pålitliga och trevliga, är det intryck jag fick av dem.

Torbjörn E
Skrev om Frölings Bil

Jag fick ett gott intryck av Åke vid första muntliga kontakten. Sedan under dagarna som gick var inte trycketfrån firman hårt. Utan vi kunde komma överens om pris betalning och leverans på ett bra sätt. När vi sedan träffades vid leverans så träffade jag två trevliga herrar och allt genomfördes med lätthet

Ahmed A
Skrev om Frölings Bil

Jag upplevde mig att jag har gjort ett bra köp och säljaren var ganska tydlig och trevlig.

Carl-erik Mikael H
Skrev om Frölings Bil

Mycket positivt att göra affär med Åke. Trevlig och kunnig på sitt område. Tar tid med kunden, inget stressande. Rekommenderar att göra bilaffär med Åke. Kan tänka mig att göra bilaffär här igen. Mvh Micke

Michael A
Skrev om Frölings Bil

Mycket trevlig o tillmötesgående säljare köpte en camaro o är mycket nöjd.

Ronnie L
Skrev om Frölings Bil

Har bara bra saker att skriva, kommer definitivt återkomma i framtiden när det är dax för en ny bil. Tryggheten ligger i hela verksamheten allt från ägaren till hur allt är uppbyggt samt tiden företaget funnits etablerade. Bg proffsbygg AB

Svar från Frölings Bil

Tack för en trevlig och smidig affär. Välkommen åter

Ralf L
Skrev om Frölings Bil

Åke är lättsam å trevlig när det kommer till att köpa en bil, har lång erfarenhet av bilar. Ser fram emot att göra fler affärer med Åke

Anders P
Skrev om Frölings Bil

Snabb och smidig affär. Trevligt bemötande

Jenny T
Skrev om Frölings Bil

Jag är glad och fått allt hjälp med min bil

Joakim E
Skrev om Frölings Bil

Mycket trevligt och lättsamt bemötande. Kändes ärligt, uppriktigt och beskrivning av bilen kändes som det stämde med mina förväntningar. Inga överpriser dessutom. Kan varmt rekommendera andra att göra affär med Åke.

Joakim E
Skrev om Frölings Bil

Otroligt trevlig från första stund. Fick ett ärligt intryck direkt och det bestod genom hela affären. Om alla bilhandlare agerade likadant som Åke skulle det vara lätt att byta bil. Krångelfritt, snabbt och kliniskt.

Örjan A
Skrev om Frölings Bil

Kunnig o jätte trevlig .tar väl hand om sin kund😀

Peter J
Skrev om Frölings Bil

Bra bemötande ärlig om felen på bilen

Björn S
Skrev om Frölings Bil

Inga problem,bilen var som förväntat och mycket trevlig och hjälpsam säljare

Jörgen H
Skrev om Frölings Bil

Helt ok, inga märkvärdiga överdrifter, upplever att målet var att komma överens med syfte och mål

Robert I
Skrev om Frölings Bil

Trevligt och bara bra upplevelse av bil affären

Johan A
Skrev om Frölings Bil

Snabba svar. Bra bilar och rätt priser

Carl-johan Alexander H

Tack för en mycket smidig affär. Jag kan varmt rekommendera er andra att handla av Åke.

Svar från Frölings Bil

Tack själv Alexander. Hoppas det blir många soliga dagar så du får njuta av cabben.

Richard S
Skrev om Frölings Bil

Trevligt och proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera!

Stefan R
Skrev om Frölings Bil

Otroligt trevligt bemötande, ärlig tillmötesgående kunnig och serviceinriktad.

Kenneth F
Skrev om Frölings Bil

Trevligt bemötande , snabb och smidig affär!

Tage M
Skrev om Frölings Bil

jag pratade bara i telefon och köpte en mustang cab

Gunnar S
Skrev om Frölings Bil

Trevligt bemötande och snabb handläggning 👍

Henrik I
Skrev om Frölings Bil

Det blev en snabb och smidig bilaffär. Vi möttes av en trevlig och hjälpsam försäljare.