Pauls Motor AB

Pauls Motor AB

paulsmotor.se
  • BadgeFiveYears
1 111

Välkommen till Pauls Motor AB! Vi är en märkesoberoende MC-handlare med en brinnande passion för motorcyklar. Oavsett om du ska köpa, sälja eller låta oss förmedla din MC så kommer du att känna dig trygg genom hela processen. Vi är en välrenommerad MC-handlare med lång branscherfarenhet och hundratals nöjda kunder över hela...

1111 omdömen om Pauls Motor AB

Sedan starten hos Reco 2022

Roland J
Skrev om Pauls Motor AB

En bra o kunnig handlare som lever för hojar o sin verksamhet

Ove S
Skrev om Pauls Motor AB

Väldigt bra bemötande,service mindate,och bra säljinformation

Johnny J
Skrev om Pauls Motor AB

Trevliga och bra arr ha och göra med. Synd bara att de i nte har hemleverans.

Jonatan L
Skrev om Pauls Motor AB

Fantastiskt trevligt bemötande och serviceanda. Allt ordnat och genomgått innan man åkte, så inga överraskningar när man kom fram, ca 56mil. Väl på plats blev man varmt mottagen och fick fin hjälp med att både lasta av och på. Fantastiskt fin butik, värt ett besök, finns mycket trevligt att kolla på där. 10/10 👍

Håkan E
Skrev om Pauls Motor AB

Jag har inte fått min hoj än.Men hitills har pauls skött bytet smidigt bla. försäkring ägarbyte lån. Jag kan lämna betyg efter lev rans mvh Håkan

Karl E
Skrev om Pauls Motor AB

Bra service av Paul och Paul. De var måna om att leverera en väl genomgången hoj och tog hand om de brister som fanns.

Jan Peter Allan J
Skrev om Pauls Motor AB

Blev väl mottagen av Sargon och vår deal var snabbt avklarad, registrering och försäkring löstes snabbt utan krångel,

Marina L
Skrev om Pauls Motor AB

Supertrevlig säljare och lättsam affär

Brandt H
Skrev om Pauls Motor AB

Bra bemötande och väldig säljare

Magnus Ö
Skrev om Pauls Motor AB

trevliga och kunniga! mkt bra service

Peter H
Skrev om Pauls Motor AB

Proffsigt och trevligt bemötande. Kan absolut rekommenderas till alla som söker en mc

Thomas H
Skrev om Pauls Motor AB

Såg annonsen på en MV Augusta som jag fastnade för, mailade en förfrågan om att byta in två hojar mot Augustan, skickade bilder på mina och fick en prisuppgift. Åkte dit två dagar senare och skrev kontrakt. 5 dagar senare tog jag mina hojar på släp till Pauls Motor och gjorde ägarbyte och lastade på nya hojen. Bra bemötande, inga problem alls. Bara höra av sig om problem uppstår. Kan rekommendera Pauls Motor och jag fick bra hjälp av Hrac.

Ingemar H
Skrev om Pauls Motor AB

Gjorde en snabb affär men kan säga att det gick smidigt och bra.

Tamás S
Skrev om Pauls Motor AB

Trevlig bemötande! Snabb hjälp!

Robert F
Skrev om Pauls Motor AB

Trevlig personal och gott om fina hojar! 👍👍

Ulf D
Skrev om Pauls Motor AB

Mycket trevlig säljare, affären gick snabbt och smidigt

Torsbyfjärdens Advokat Ab T

Smidigt köp med bra service av Jonathan och hans kollegor!

Artur W
Skrev om Pauls Motor AB

Killarna på Pauls Motor är supertrevliga och kan sitt jobb - rekommenderar varmt!

Amel H
Skrev om Pauls Motor AB

Handlat här flera gånger tidigare och Alltid är det trevligt bemötande och hjälpsamma hela vägen ut , Super smidig affär , bra genomgång och förklaring ut av Zontes 703f , riktigt härlig hoj . Rekommenderar Pauls motor vid köp ut av motorcykel. Vi ses igen nästa gång det är dags .

Rosander Per O
Skrev om Pauls Motor AB

Vänligt och proffsigt bemötande.

Hollsten M
Skrev om Pauls Motor AB

Mycket trevligt bemötande och lösningsorienterad personal. Fick tag i en MC som passade mig

Jan-Olof J
Skrev om Pauls Motor AB

Väldigt trevligt bemötande! Köper troligen nästa hoj av Pauls motor när det är dags.

Magnus L
Skrev om Pauls Motor AB

Bra beskrivning av motorcyckeln. Toppen service av Hrac. Fick bra hjälp med svar på alla frågor och allt fungerade jättebra.

Ged S

Mycket bra, trevligt personal,

Nonnen Lars A
Skrev om Pauls Motor AB

Trevligt mottagande. Verkar göra allt i sin makt för att göra kunden nöjd. Kan varmt rekommendera

Harriet Kristina M
Skrev om Pauls Motor AB

“Jag är mycket nöjd med Pauls Motor AB. Personalen är trevlig, hjälpsam och mycket serviceinriktad. De arbetar effektivt, håller vad de lovar och ger ett professionellt bemötande från början till slut. Man känner sig väl omhändertagen och får svar på sina frågor på ett tydligt och kunnigt sätt. Det märks att de värdesätter sina kunder och strävar efter hög kvalitet i både service och arbete. Jag kan varmt rekommendera Pauls Motor till alla som söker ett seriöst och pålitligt motorcykel företag.”

Svar från Pauls Motor AB

Hej! Tusen tack för de otroligt fina orden! Det gör oss fantastiskt glada att höra att du är så nöjd med vårt bemötande, vår effektivitet och vår service. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna hos oss, så din feedback betyder jättemycket för hela teamet på Pauls Motor AB. Varmt välkommen tillbaka till oss nästa gång du behöver hjälp med motorcykeln! Vänliga hälsningar, Teamet på Pauls Motor

Bo P
Skrev om Pauls Motor AB

Personligt, professionellt och prisvärt!

Micael J
Skrev om Pauls Motor AB

Grymma och trevliga, har bara gott bemötande!

Westlund M
Skrev om Pauls Motor AB

Alltid bra bemötande och trevligt att göra affärer där.

Pss Busclean A
Skrev om Pauls Motor AB

Mycket nöjd och köpt min andra cykel. Bor i skåne värt att åka långt för att handla en cykel hos Pauls mc.

Ann-Charlotte S
Skrev om Pauls Motor AB

Trevlig personal, tydlig info, mycket smidig affär o fantastisk service

Tommy R
Skrev om Pauls Motor AB

Profsiga, ödmjuka och väldigt ärliga. Kul att träffa en försäljare som sätter kunden i fokus. Bra och fina hojar i butiken och ett gott kaffe som min fru mycket om.

Svar från Pauls Motor AB

Hej! Stort tack för de fantastiska orden! Det gläder oss enormt att du upplevde oss som proffsiga och ärliga – för oss är det en självklarhet att kunden alltid ska stå i fokus. Vad roligt att ni uppskattade både våra motorcyklar och att kaffet föll frun i smaken! Vi ser till att alltid ha en nybryggd kanna redo, så ni är varmt välkomna in på en påtår nästa gång ni har vägarna förbi. Kör försiktigt och ha en härlig mc-säsong! Vänliga hälsningar, Gänget på Pauls Motor

Kenneth K
Skrev om Pauls Motor AB

Trevliga o kunniga lirare som får en att känna sig tillfreds med tillvaron när det gäller investering av tvåhjuling.

Maria Z
Skrev om Pauls Motor AB

Gick in och spontanköpte en Honda och fick den hemkörd efter att de fixat till den lite. Trevligt bemötande och jag är mycket nöjd.

Sandie Lizzy
Skrev om Pauls Motor AB

Trevligt och professionellt bemötande. Hjälpsamma hela vägen från första kontakt fram tills köp och även därefter. Rekommenderar dem starkt

Roberto A

Bra service disponibla personal 🆗

Lars-Gunnar N
Skrev om Pauls Motor AB

Väldigt trevlig och glad personal. Trevlig lokal och många fina motorcyklar. Affären gick väldigt smidigt. Jag tycker att Sargon hjälpte till på ett kunnigt sätt med det jag undrade över och ville ha åtgärdat innan leverans. Mvh Lars-Gunnar Nordlund

Svar från Pauls Motor AB

Hej Lars-Gunnar! Stort tack för din fina recension och för att du valde att göra din mc-affär hos oss! Det gläder oss enormt att du trivdes i vår lokal och att du tyckte affären gick smidigt. Jag har hälsat Sargon dina fina ord – han blev jätteglad över att höra att hans hjälp och kunskap uppskattades, och att allt kändes bra med de sista fixen inför leverans. Stort grattis till din nya motorcykel och varmt välkommen tillbaka i framtiden! Vänliga hälsningar, Gänget på Pauls Motor AB (genom Sargon med kollegor)

Bengt Robert E
Skrev om Pauls Motor AB

Jag kan starkt rekomendera att köpa hoj på Pauls Motor! Jag gjorde det och har fått mycket bra hjälp o bemötande. Tänk om alla firmor kunde vara lika bra😀/ Robert E

Pauls Motor AB gillar detta
Svar från Pauls Motor AB

Hej Robert! Wow, vilket fantastiskt betyg! Stort, varmt tack för de otroligt fina orden och för att du rekommenderar oss. Det gör oss genuint glada att höra att du har fått så bra hjälp och bemötande hos oss. Att göra våra kunder så här nöjda är precis det vi kämpar för varje dag. Stort tack för förtroendet att få sälja din hoj till dig! Vi ses på vägarna, kör försiktigt! 🏍️💨 Vänliga hälsningar, Gänget på Pauls Motor

Eriksson S
Skrev om Pauls Motor AB

Jag köpte en av de billigare maskinerna de hade men fick ändå samma trevliga och profesionella bemötande!

Helene S
Skrev om Pauls Motor AB

Stora plusset var den trevliga säljaren Hrac. Jag köpte en begagnad mc som Pauls inte ger några garantier till skillnad mot de flesta andra företagen. De hade heller inget protokoll från verkstaden.

Svar från Pauls Motor AB

Hej Helene! Stort tack för din feedback, och vad otroligt roligt att du uppskattade bemötandet från vår säljare Hrac! Det gör oss jätteglada att höra. Vi vill gärna passa på att förklara hur vi tänker kring garantierna. Eftersom denna motorcykel är från 2011 och har rullat runt 8570 mil, har den nått en ålder och ett miltal där vi tyvärr inte har möjlighet att lämna garantier. Däremot vill vi försäkra dig om att alla våra cyklar genomgår en noggrann undersökning och service i vår verkstad innan de läggs ut till försäljning,...

Stefan J
Skrev om Pauls Motor AB

En mycket trevlig och komponenter. Bemötande. Kännndes tryggt ihela affären. Och en otrolig proffsig service. Kommer garanterat rekommenderar. Pauls motor AB.

Mikael S
Skrev om Pauls Motor AB

Trevlig personal och snabb respons på frågorna vid köp

Kim J
Skrev om Pauls Motor AB

Bra och trevlig personal. Tack till Sargon för en bra affär!

Linda Therese H
Skrev om Pauls Motor AB

Trevligt bemötande! Hjälpsamma! Bra service!

Justin Elliot C
Skrev om Pauls Motor AB

Really wonderful place. The staff was super kind and I had a great time shopping for my bike.

Alexander J
Skrev om Pauls Motor AB

Vilken service! Köp av hojen till leverans gick utan krångel.

Christer D
Skrev om Pauls Motor AB

Jätte trevligt bemötande och ni tar er tid samt väldigt kunniga.

Michael L
Skrev om Pauls Motor AB

Mycket bra service och väldigt trevliga att ha att göra med. Lätta att prata med, hjälpsamma och smidiga genom hela affären. Rekommenderas varmt!

Nima N
Skrev om Pauls Motor AB

Köpte en tracer 900 gt och fick mycket bra bemötande och omhändertagande av er försäljare Hrac Hälsningar Nima

Holger S
Skrev om Pauls Motor AB

Hejsan! Jag är mycket nöjd med motorcykel affären med saljaren Hrac Bagirian. Han var väldigt fin och bra i komunikationen i försäjningen, jag kan verkligen rekommendera Paus Motor till andra mc spekulanter Tcksam Holger Strandgren Köping