Väldigt bra och fint bemötande och snabb och trygg hantering av mitt köp av MC.
Pauls Motor AB
Välkommen till Pauls Motor AB! Vi är en märkesoberoende MC-handlare med en brinnande passion för motorcyklar. Oavsett om du ska köpa, sälja eller låta oss förmedla din MC så kommer du att känna dig trygg genom hela processen. Vi är en välrenommerad MC-handlare med lång branscherfarenhet och hundratals nöjda kunder över hela...
1200 omdömen om Pauls Motor AB
Sedan starten hos Reco 2022
Jag fick återigen ett bra bemötande och kunde göra en snabb affär.
Snabbt svar på mitt meddelande via blocket på mc:n jag var intresserad av. Ärlig och korrekt beskrivning av cykelns skick via facetime. Snabb åtgärd av brister, och grym hemleverans. Finns inget att klaga på, kan starkt rekommendera!
Bra grabbar trevligt bemötande
Mycket bra bemötande av säljaren som gav ett engagerat och seriöst intryck utan att "översälja".
Bra bemötande, trevliga, kunniga, ödmjuka. Man känner sig sedd och välkommen när man kommer in i butiken.
God service / fin sykkel/
⭐⭐⭐⭐⭐ Vi köpte en A1-motorcykel från Pauls Motor och hade en mycket positiv upplevelse. Jonathan var otroligt trevlig, professionell och smidig att göra affärer med. Han förklarade allt tydligt, var ärlig och tog sig tid att svara på alla våra frågor. Vi kände oss trygga genom hela köpet och är väldigt nöjda med både servicen och motorcykeln. Stort tack till Jonathan och Pauls Motor! Kan varmt rekommendera!
Väldigt prof och enkelt , jag rek starkt.
Fruktansvärt bra hjälp och bemötande genom hela affären. Rekommenderas starkt!
Mycket trevlig och hjälpsam personal Kan varmt rekommendera er till andra
Super bra kunnig personal , jätte nöjd med affären
Ett företag som sticker ut med sitt sätt att bemöta kunder, mycket omtänksamma och service minded, fullrulle och ett glatt humör möter en när man kliver in i deras lokal ! Ska man köpa en motorcykel så ska man köpa av proffs !
Stort tack för de fantastiska orden och rekommendationen! Det värmer verkligen att höra att vårt bemötande och energin i butiken uppskattas – vi brinner för det vi gör och vill alltid att det ska märkas. Kör försiktigt och njut av varje mil på hojen, så ses vi i butiken igen när det är dags för nästa tur eller service!
Alltid bra och vänligt bemötande och väldigt servicinriktade genom hela personalstyrkan alltid lika trevligt att åka dit jag åker från s-Tälje och åker med glädje till Paul motor kan verkligen rekommenderas
Bra upplevelse, säljaren mycket kunning och kundorienterad. Tyvärr är leveransen något senare än utlovad, vilket bla gör att jag inte kan uttala mig om motorcykeln är som förväntad.
Stort tack för din feedback och för de fina orden om vårt bemötande och kunnande! Vi förstår samtidigt verkligen din frustration kring att leveransen blivit fördröjd. Det är självklart aldrig roligt att behöva vänta när man ser fram emot att få rulla ut på vägarna, och vi beklagar att det dragit ut på tiden. Vi gör allt vi kan för att få klart och leverera din motorcykel så snabbt som möjligt så att du äntligen får komma ut och köra. Tveka inte att höra av dig direkt till oss om du har några frågor under tiden – vi håller dig uppdaterad hela vägen fram till överlämning!
Kompetenta &pålitliga.Mycket nöjd@
Trevlig bemötande vid första besöket, snabba svar och trevligt avslut på affären
Väldigt trevlig och kunnig personal. smidig affär, inga konstigheter. Mkt bra maskin som fungerar perfekt. leveransservad så man kan köra året ut utan att tänka på sådant. rekomenderas starkt. stefan
Stort tack för den fina recensionen och rekommendationen, Stefan! Vad roligt att höra att affären gick smidigt och att du är nöjd med både maskinen och leveransservicen. Vårt mål är alltid att det ska vara tryggt, enkelt och bara att tuta och köra. Njut ordentligt av resten av säsongen, så är du varmt välkommen förbi oss igen framöver!
Köpte hojen osedd. Beskrivningen var helt korrekt så helt nöjd. Fick lite extra hjälp att lasta och säkra den på släpet och det är jag tacksam för. Bra service hela vägen igenom. Att avsluta en lång dag med att köra sista biten hem var pricken över i. Riktigt sexigt ljud.
Snabb och enkel affär efter min undersökning av marknaden av lätta MC m m
Supertrevlig och kunnig personal! Inbyte samt köp av annan extremt smidigt. Jag är återkommande kund helt klart , 10/10!
enkelt och bra bemötande, kan verkligen rekommendera dem!
Bättre bemötande får man leta efter, rekommenderar Pauls Motor varje dag i veckan!
Trevlig säljare bra service enkelt
Ett fantastiskt mottagande, snabb affär där allting fungerade. Bästa mc handlaren i Sverige
Smidigt och trevlig personal, återkommer vid nästa hojbyte
Bra bemötande och en snabb affär
Kunnig och trevlig personal, har varit där många gånger och slagit till några gånger på ny hoj 😎 affärerna har gått mycket smidigt så kan verkligen rekommendera Pauls motor 😇
Mycket nöjd för snabb och smidig affär jag hadde otur att få punktering på resan hem (60mil) men det kan jag inte skylla på någon . Jag har redan rekomenderat pauls motor till mina kamrater. Ivar
Trevligt och seriös bemötande! Intresserade och lösningsorienterade
HEEELT SUVERÄNA, FRÅN A-ö eller 0-100. Pauls Motor gör allt rätt ✅ 11 stjärnor 🌟av 10 möjliga
Alltid trevligt bemötande och eventuella problem löser dom snabbt
Mycket bra bemötande, bra råd och snabb leverans. Rekommenderar varmt!
Bästa bemötande och service. Man får alltid hjälp även efter köpet. Känns tryggt
Snabb o ärlig affär fick proffsigt o ärligt intrygg o de bjöds på kaffe
Utmärkt vi kommer utan tvekan göra affärer i framtiden
Bra mottagande - trevlig och hjälpsam personal Smidig affär med snabbt avhämtande
Snabb service, bra beskrivningar och snygga bilder som gör det lätt att se vad man vill ha.
Enbart positiv, snabb service och engagerad säljare.
Toppen bemötande, fixade små saker direkt innan jag for därifrån och snabba svar vid tidig mailkontakt, fick hojen nyservad och tankad 👌
Bästa servicen och proffesionellt bemötande.
Smidigt och enkelt, bra bemötande
Klockrent bemötande och service
Trevligt bemötande, snabba svar på allt och inget var omöjligt.
Bra och personligt service. Gjorde ett inbyte och ett köp. Gick snabbt och enkelt.
Väldigt trevlig och lösningsorienterad personal, samt ett härligt stort utbud av alla sorters hojar.
Trevlig och bemötande personal , som gjorde att köpet av ny hoj gick snabbt och smidigt.
Väldigt bra service med att få provköra och sedan blev beslutet enkelt. Körde därifrån med ett stort smajl. Tack.
Mitt första besök i en mc-butik. Blev mycket väl mottagen och fick rådet att titta på en modernare mc med tanke på min obefintliga erfarenhet. Kom ut med en Bonneville och två dagar och 20 mil senare är jag mycket nöjd.
Ett väldigt professionellt men samtidigt avslappnat bemötande, Pauls Motor är en genuin mc handlare med den rätta känslan. Lite som att köpa en hoj av en polare, kommer absolut göra min nästa mc affär med Pauls Motor. Stefan Åkersten