Motorcykel i Stockholms län

• Pauls Motor AB

Verifierat företag
    777 omdömen
    Alvin E
    Alvin E: Dåligt bemötande!! Den mannen i receptionen har svårt med sitt jobb, dvs att ta emot kunder. Det är uppenbart att han är trött på kunder.Otrevlig och ifrågasättande underton från första ögonblick.Jag rekommendera inte alls.
  • Marina K
    Marina K: Mycket tillmötesgående, proffsiga och skickliga, alltid med det lilla (och ibland stora) extra. Bryr sig om kundens välmående och säkerhet. Var på väg till Alperna och fick utfört actionsservice i förtid för MC- proffsen ville se till att jag hade säkra bromsar - och jag visste ens om actionen. Och detta är inte enda tillfället att få mervärde på service. Rekommenderas varmt!
  • Tor Erland H
    Tor Erland H: Otroligt proffsig, kunnig, noggrann och trevlig. Jag kan starkt rekommendera Ronny om du vill ha en bra och seriös mekaniker som verkligen kan sitt arbete!
  • 13 omdömen
    Heinrich I
    Heinrich I: Proffsigt och fantastiskt bemötande! Rekommenderas starkt!
  • Mattias J
    Mattias J: Vilka stjärnor! Superenkla och smidiga kring hämtning och lämning. Raka puckar och kunniga. Hade en scooter inne på service och har bara bra saker att säga om Håkan & hans crew! Egentligen bara vad man förväntar sig, men faktiskt ovanligt och just därför så uppskattat!
  • Mats L
    Mats L: Lejonkulan är bara bäst! Behöver man de bästa och snyggaste packväskorna till en motorcykel är det inget snack om vart man ska gå. Men även mindre grejjer gör de med bravur. Jag måste ha minst fyra bälten därifrån, alla åldras med värdighet och blir bara coolare och coolare med åren.
  • Robert K
    Robert K: Jag kan verkligen rekommendera Hammarströms motor! Riktigt bra service, speciellt KTM. Grundlig genomgång av hela hojen, men innan de åtgärdar något fel ringer de och frågar om man är beredd att betala. De gav ett riktigt seriöst intryck tycker jag.
  • Peer  J
    Peer J: kanonbemötande , fattar va de hanlar om
  • 3 omdömen
    Magnus N
    Magnus N: Mycket bra service! Skulle bara testa en hjälm men gick därifrån med prylar för över 10.000 och är en mycket nöjd kund!
    THOR A
    THOR A: John och co är kunniga, flexibla och service minded Har varit kund i flera år och kan varmt rekommendera
  • 3 omdömen
    Henning S
    Henning S: Bäst på Honda! Kunniga, trevliga, kunniga och trevliga. Sa jag kunniga och trevliga?
  • 5 omdömen
    SUSANNA R
    SUSANNA R: Snabb vid bokning, bra bemötande o bra återkoppling. Mycket nöjd
  • 4 omdömen
  • Richard E
    Richard E: Anger 7-10 dagars leverans på varor som dom sedan meddelar ska komma flera månader senare. När det gått flera månader så gör dom återköp UTAN att kontakta sin kund. När man själv kontaktar dom så kollar dom upp at det ska ta minst x månader innan varan ska komma så får man förslag på annan vara som man ställer fråga om, då slutar dom svara helt och hållet. Ena beställda varan som dröjer flera månader beställdes från annat håll och kom fram på FYRA DAGAR!VLC Media Player
    Mårten T
    Mårten T: Grym och personlig service av Jonas och Jonas och Co. Min Saab och min plånbok tackar för all hjälp.
    PETER S
    PETER S: Ruskigt dåligt, lämnade hojen på service allt var ibockat på protokollet men endast olja var bytt. Kass mekaniker kom inte ihåg dagen efter att han haft den 4440kr för ett oljebyte! Krävde pengarna tillbaks, fick dom och betalade bara för oljebyte.Varnar alla som servar där, byt verkstad
  • DAVRON P
    DAVRON P: Oprofessionellt kundbemötande! Jag ville bara byta choke och kolla läget med hojen. Han som står på kassan försökte att sälja på flera tjänster men när jag sa att jag kan byta oljan och bromsvätskan själv, höjde han tonen (nästan skrika arg) för att övertyga. Så akta för honom, resten av personalen är rätt trevliga då jag har varit där flera gånger.
  • Petra A
    Petra A: Katastrof!. Har köpt moped på detta ställe för fyra år sedan. Var jättelycklig då men har knappt använt mopeden. Den har inte ens gått 300 mil. Blev utsatt för stöldförsök av mopeden förra året. Skador uppstod. MC varuhuset reparerade mopeden för nästan 20 000 tsek (flera veckor). Fick tillbaka den sent i september 2017 och ställde in den för vinterförvaring i förråd direkt efter reparationen av skadorna. Nu när jag hämtar mopeden i förrådet läcker den olja och MC varuhuset vägrar att fixa den utan att få ytterligare betalt. Den är ju inte ens använd efter jag har fått tillbaka den!!! Detta är skandalöst. Hur många gånger skall jag behöva betala för den här mopeden! Mopeden köptes för ca 25 000 kr, har reparerats för 20 000 kr och nu vill de ha ytterligare betalt för en reparation som inte tycks varit lyckad! Känner mig totalt lurad av detta företag. Vill att andra skall känna till hur de hanterar "sina" kunder.
  • Sven L
    Sven L: En väldigt bra verkstad som har tagit hand om min både nu i över 5 år! Rekommenderas starkt!
  • Joakim L
    Joakim L: Det finns nog en och annan trevlig bland personalen men generellt har de nära noll intresse för kunder och du kan få vänta länge trots fler kunder än personal. Jag köpte en MC som hade lite småskador som skulle fixas innan leverans, men det tog lång tid (mer än 1 månad) och det var svårt att få vettig återkoppling trots flera mejl (delen borde komma snart osv). När den äntligen var leveransklar 1 1/2 månad senare ordnade jag ledigt, fixade skjuts och drog på mig MC-kläder. Trots tidsbokning blev det en lång väntan och ändå visade sig MC:n fortfarande vara trasig. Den skulle då vara nyservad och leveransklar, vilket jag ifrågasätter eftersom de inte upptäckt enkla fel som ett trasigt ett bromsljus och kasst batteri. Ett av felen var dessutom fortfarande inte fixat.Vid nästa leveransförsök var batteriet kasst trots att Probike påstår att det bytts. Självfallet ingen återkoppling på det heller trots utlovad återkoppling. Nu lyser även motorlampan på den 'nyservade' MC:n. Nu har jag tröttnat på Probike och kommer lösa problemen själv, och kommer inte köpa något av dom igen. Jag vill tillägga att säljaren varit trevlig och hjälpsam, men det hjälper inte när kommunikationen inte fungerar, löften inte hålls och och kvaliten på leveransen är dålig. Det finns inget Pro med Probike och det går att förstå att de tappat flera agenturer såsom Triumph, BMW osv.
    Leif Gunnar R
    Leif Gunnar R: Efter att ha kört ikull med mc:n togs den till detta "företag". Skadorna var inte så stora men pga oljebehållaren på styret var kaputt så gick det inte att köra vidare. Det var 3,5 månad sen, ännu har jag bara fått ett samtal med en fråga om dom kunde laga lite och sen fick jag hojen "för att det skulle gå fortare" och sen skulle man göra färdigt i vinter!?! Reservdelar "var beställda", men herre gud dom är generalagenter för Harley i Sverige, har dom hört talas om lager? Jag gick med på det, men ännu har inget hänt och säsongen är nu snart över. Undrar hur lång tid det tar om mc:n är riktigt krachad. Botten är bara förnamnet.
  • Christian F
    Christian F: WARNING - AVOID PROBIKE SYD I've spent + 50k USD at Probike Syd, having bought a brand new HD. After three years of frustration and "I-can't-believe-it's-true"-experiences, I've decided once and for all to end the relationship. Unfortunately, I made it three years too late. Trust me, I have too many examples evidencing their lack of competence, proactiveness, ownership, quality assurance and customer focus. NEVER AGAIN PROBIKE.
    Richard E
    Richard E: Anger 7-10 dagars leverans på varor som dom sedan meddelar ska komma flera månader senare. När det gått flera månader så gör dom återköp UTAN att kontakta sin kund. När man själv kontaktar dom så kollar dom upp att det ska ta minst x månader innan varan ska komma så får man förslag på annan vara som man ställer fråga om, då slutar dom svara helt och hållet. Ena beställda varan som dröjer flera månader beställdes från annat håll och kom fram på FYRA DAGAR!
    Jan I
    Jan I: Har handlat delar till en Iphone 4 från Iphonedelar.se men fått delar till en Iphone 5. Dom ber inte om ursäkt för deras misstag utan svarar bara kort att man ska betala frakt i förskott för deras felaktiga leverans och sedan skickar dom inte det jag ursprungligen beställt. Företaget har inte angett telefonnummer man kan kontakta dom på och svarar inte på mail. Jah har returnerat vara dom felaktigt skickade till mig men har efter 10 dagar fortfarande inte fått det jag beställt. Blåst på 900kr!!
  • Daniel C
    Daniel C: Sämsta verkstad jag någonsin har varit med om! De hade min hoj inne på verkstad för service och när jag skulle hämta den gick den sämre än innan. När jag då lämnade in den igen pga. det så blev den aldrig lagad. Efter 10 månader på deras verkstad hämtade jag den och den var fortfarande trasig! Den gick tom. ännu sämre än innan. Jag skulle såklart ha hämtat den tidigare om det hade gått men de sa att den var nerplockad, så det hade ju varit svårt. Jag åkte direkt till E&D Mc i Solna och lämnade in den. De fixade hojen perfekt på 1 vecka. De undrade vad det hade varit för klåpare på den innan. Slutsats: lämna aldrig in hojen till MC Poolen. Det verkar inte heller gå så bra för dem längre då de har flyttat från sina lokaler i centrala Sundbyberg och flyttat ut till en lada på ägarens gård utanför Bålsta!