Patricia T:
Däckbyte igår på min sprillans fabriksnya Volvo XC90 som jag hämtade ut för bara några veckor sedan. När kommer tillbaka är bilen inparkerad så att det varken går att köra rakt fram eller bakåt, och den står inte i någon parkeringsruta trots att sådana fanns lediga. Lyckas luxera ut bilen men när jag vänder en sista gång så går den in i en sned pelare som backningsradarn eller jag inte noterade. Påtalar detta och parkeringen direkt och däckkillen rycker på axlarna och säger att går ju bra att köra hem ändå. Han fortsätter med att klockan är ju halv 5, det här får du ta själv med ditt försäkringsbolag och att den som kör, dvs jag är fullt ansvarig. Fortsätter sedan med att säga att det lilla trånga garaget de har är egentligen inte till för bilar (?) 😳
Hör av oss till hans chef som säger samma sak och inte ser att de har gjort något fel. Tilläggas kan att detta är den sjätte fabriksnya Volvon vi har köpt genom åren både privat och som företag och vi har haft en fantastisk bra och samma säljare för alla bilarna. Dock aldrig mer med sådan usel service kopplad till sig och sådant nonchalant bemötande 😢