Svenska Motorkompaniet
Vi säljer bilen åt dig! är en populär tjänst där du lämnar in din bil till oss och vi säljer den åt dig. Du kan tjäna 10´000-30´000kr mer än vid ett vanligt inbyte. Vi erbjuder köparen finansiering och garantier samt att vi tar hand om köparens inbyte. Likaså löser vi dina lån på din bil och när bilen är såld betalar vi ut det överenskomna redovisningsbeloppet till dig. Genom vår välbesökta hemsida SMK.se och andra annonssajter når vi ut i hela Sverige vid marknadsföringen av din bil.
Nyhet! Nu säljer vi nya mopedbilar från AIXAM.
Ring 08-449 84 00 eller kom in till vår anläggning i Huddinge så berättar vi mer. Välkommen!
Nyhet! Nu säljer vi nya mopedbilar från AIXAM.
Utmärkelser
Läs vad 374 kunder tycker om Svenska Motorkompaniet 2
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
SMK sålde min bil på uppdrag, det sköttes bra, bra dialog hela vägen. Jörgen Johansson
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
Utförde försäljningsuppdraget som förväntat dvs smidigt och proffsigt.
Köpte en Toyota Rav 4 -10.
Fick ett trevligt bemötande vid köpet samt när bilen hämtades.
Fick information att bilen hade kontrollerats och endast trasiga stötdämpar damasker hade hittats, men att bilen borde servas, olje och filterbyte mm. Hade förväntat mig att det endast var detta som måste fixas. Men personalen som gjorde kontrollen, borde ha märkt felkoden som indikerade att det var fel på fyrhulsdriften, om det var okunnighet eller om man "mörkade" vet jag ej.
Sedan att en av backarna till handbromsen råkade lossna på en nybesiktad bil verkar konstigt . Den enkla servicen som rekommenderades blev inte bara olje och filterbyte, utan även ett styrdon till ABS Och en insprutningsventil måste bytas, blev dyra extrautgifter som gjordes av egen vald mekaniker.
Det som kändes som en bra köp hos en pålitlig firma, det känns inte riktigt så längre.
Tveksamt om jag skulle köpa nästa bil där. -
skrev om Köpare en del av Svenska Motorkompaniet
Jag köpte en Lexus och jag fick en bra bemötande de var trevliga och förklarade allt på ett bra sätt jag ska rekommendera svenska motorkompaniet till mina bekantar
Tack .Drakhshan Shal -
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
Jag sålde nyligen min moped hos SMK och upplevde en mycket bra service där jag blev väl bemött! Fick även ut några extra tusenlappar vilket jag är väldigt nöjd över. Rekommenderar!
skrev om Svenska Motorkompaniet
TRÖTTSAMT med företag som inte ens försöker hjälpa sina kunder att hitta lösningar på problem som uppstått!
Dessutom otroligt drygt bemötande av säljare.
Jag köpte en begagnad bil (som fungerar bra ska sägas) inklusive vinterhjul - en parameter som var viktig för mig när jag köpte bilen att allt skulle ingå och slippa större utgifter framöver.
Visade sig att ett av vinterdäcken var skadat och inte kördugligt (fälgskav på däck efter körning utan luft - ett tydligt fel). Fick ingen som helst hjälp av företaget som bara skyller på att det var kontrollerat innan försäljning och inte är beredda att avhjälpa på nåt vis! -
Köpte en begagnad bil hos dem.
Blev bra bemöt, trevlig personal. Smidigt att provköra.
Lite saker strulade: som att de kom på, några minuter innan jag skulle signera, att bilen skulle på service A inom några veckor. Sånt som händer, lite ovanligt att loggboken är digitalt i bilen. De stod upp helt för deras miss och genomförde servicen på deras bekostnad (efter lite övertalning)
Senare vid servicen uppdagades det att bromsbeläggen behövde bytas, vilket de bytte på deras bekostnad.
Summering: Lite strul (vilket troligen var slump), men de stod för sin sak. Skulle handla där igen. -
skrev om Svenska Motorkompaniet
Kolla att servicen verkligen är gjord när bilen lämnar SMK
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
Försäljning av tjänstebil som gick smidigt med bra stöttning och ett bra bemötande av er!
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
Trevliga, tydliga och inte så som ofta bilsäljare är.
En service utöver det vanliga. vi är supernöjda med vårt köpa av en mopedbil. snabb och bra service och genomgång av allt samt ett helhets upplägg vi gillar med underhållsservice och allt på samma ställe..
Kan varmt rekommendera Svenska Motorkompaniet.
Daniel Broman -
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
Utnyttjar Corona krisen för snabba Affärer.
skrev om Köpare en del av Svenska Motorkompaniet
Väldigt trevlig och kunnig han kan bli nästa VD till företaget .
skrev om Köpare en del av Svenska Motorkompaniet
Svenska Motorkompaniet tar ej ansvar för dolda fel på bilen som jag köpte av dom. Bilen gick sönder efter en vecka
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
Sålde en bil. Blev bra bemött men tyckte nog att de tog mycket i provision
skrev om Köpare en del av Svenska Motorkompaniet
Bilen startade inte pga urladdat batteri vid leveransen. De fick starta den med kablar vilket kändes onödigt och borde ha kollats innan.
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
Fick hjälp att sälja en sommarbil i oktober.
Det tog 14 dagar från det att jag ställde dit den,
tills dom överenskomna pengarna satt på mitt konto.
Tack Jättenöjd -
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
Det finns ingen att säga ni är grymma tack för er.
Vi ses nästa affär -
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
Trevlig o kunnig personal.
Smidig affär. -
skrev om Svenska Motorkompaniet
Seriös bilfirma. Lämnade in min bil för förmedling och är mycket nöjd. Tog några veckor innan den blev såld men fick mer betalt och slapp engagera mig i försäljningsprocessen.
Stort tack Göran, Sture, Patrik och Tom som alla upplevdes som mycket trevliga och seriösa!
Rekommenderas! -
skrev om Svenska Motorkompaniet
Jag vill verkligen rekommendera denna bilfirman (Tveka inte att köpa bil här ifrån och besök dom gärna, för vilket gott kaffe de har! Bara det är värt ett besök ; ) de är verkligen hjälpsamma. Lyckades få totalt 4 män in blandade i min bilaffär! Vill verkligen Tacka Göran Cèwe, Sture, Patrik Richert Och Tomas Backlund för er trevliga och hjälpsamma service! Är så Otroligt nöjd med min nya Ford C-Max som rullade snabbt och stadigt till min hemstad Karlstad. När denna ger upp kommer jag garanterat tillbaka och köper en ny av er, även om ni nog gärna vilar ett tiotal år från mina frågor ; )
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
Bra och enkla att ha att göra med. Fick bättre betalt är på andra förmedlare.
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
Tycker jag fick ett proffsigt bemötande och försäljningen gick extremt fort.
skrev om Svenska Motorkompaniet
Var inne ett par gånger och tittade på bil. Mycket bra bemötande alla gånger. Professionellt och trevligt. Köpte bilen jag tittade på. Den hade några stenskott som firman fixade innan jag köpte bilen. Det har nu gått några månader och är väldigt nöjd. En krånglande dörr som behövde fixas, och strålkastare som behövde bytas efter en kort tid, vilket är helt rimligt med tanke på att det är en beg. bil. De flesta bilar de har ligger en bit över min prisklass, men köper gärna nästa bil här om de har vad jag önskar när den dan kommer.
Företaget sålde min bil.
Proffsigt bemötande och upplägget följdes till punkt o pricka =0) -
Såld min bil,
Jättebra bemötande -
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
Proffsigt och trevligt bemötande ledde till en snabb och smidig affär - och jag fick säkerligen ut mer netto än om jag sålt bilen privat.
Köpte en VW Caddy-08 med fel på värmare och bromsar.
Blev väl bemött.
Mina förväntningar var inte en uppolerad skrotbil med skatteskuld, så bilen får inte brukas.
Sammanfattning: Företaget kanske skulle lägga lite tid till att kolla upp säljobjekten, så att inte presumtiva köpare riskerar att bli lurade. -
Jag köpte en mopedbil.
Jag blev väldigt trevligt bemött, dom tog sig tid att svara på alla mina fråor på ett mycket proffsigt sätt. Förklarade vad jag behöver tänkts på som ägare av en mopedbil samt hur jag ska vårda den. Vi också en hel del bra att ha tips inför vintern, vilket känns lång till, med dom tänker på håleheten.
Jag fick en känsla av att Svenska Motorkompaniet är seriösa och proffsiga, trevliga och familjära.
Jag kommer handla fler bilar därifrån i framtiden. -
skrev om Uppdragsgivare en del av Svenska Motorkompaniet
Mycket bra bemötande och fick oss att ha lite tålamod när det tog tid innan bilen såldes. Tack Napoleon
skrev om Köpare en del av Svenska Motorkompaniet
Tyckte allting fungerade smidigt och gick rätt till. Trevligt bemötande.