Ingemar S:
Jag och min fru var ute och provade diverse olika SUV:ar och hamnade av en tillfällighet hos LEXUS vid Smista Alle.
Vi hade ingen tanke att det skulle finnas en bil för oss där, vi var bara nyfikna.
Lasse Sundberg kom fram och lyssnade noga på vad det var för egenskaper vår nästa bil skulle ha. Vi provade några olika modeller och fastnade för en LEXUS 450 H som vi provade. Den uppfyllde med god marginal de egenskaper vi hade specificerat.
Vi hade en inbytesbil som vi inte kunde fastställa inbytesvärdet på, så affären höll på att stupa. Lasse Sundberg hittade ett annat sätt för finansieringen och den provkörda demobilen blev vår.
Han skötte det hela på ett mycket trevligt och professionellt sätt. Han vann verkligen vårt förtroende.
Patrik A:
Skickade iväg ett intresse mail på en Cupra ateca, fick svar tillbaks som bekräftar alla mina frågor och kommer överens om att jag ska åka från Göteborg upp till Stockholm för att kika på den i verkligheten. Trevlig personal som både är hjälpsam och tillmötesgående. Slutar med att jag rullar hem i en ny bil. Snabbt smidigt enkelt. Proffsig personal!
VIKTORIA R:
Tredje bilköpet från Riddermark och vi är mer än nöjda! Alltid en snabb och smidig affär utav den bästa säljaren Isa! Service i världsklass!
Nikola P:
Super trevliga att göra ett bilköp med, väldigt bra bemötande, transparanta med bilens skick och håller vad de lovar vid överrenskommelse. Rekomenderat starkt!
MATS N:
Jag köpte en Nissan Qashqai (2017) av Optimalcars för en vecka sedan. Jag är bosatt på Gotland, så mina kontakter med företaget var med sms, mobil och mail. Det blev en snabb och smidig affär. Det var lätt att få kontakt med dem. Frågor besvarades så gott som omgående. Personalen är trevliga, tillmötesgående och håller sina löften. Jag kan varmt rekommendera Optmalcars! Bilen då? Jo, den är jag supernöjd med!
Mats Nyström
SHERVIN H:
Tony Miletic är extremt proffesionell, lyhörd och förtroendeingivande.
Det jag mest blev imponerad av var att han svarade i telefon dygnets alla vakna timmar. Tony är väldigt tydlig och förstod exakt vad jag var ute efter. Han hjälpte mig även med min inbytesbil.
Jag är väldigt tacksam över att Tony hjälpte mig med affären. Rekommenderar honom varmt!
Jennie S:
Köp aldrig bil härifrån. Så fort kontraktet är signerat är servicen det sämsta jag upplevt. Först hade de glömt registrera in bilen när jag skulle hämta den så jag fick vänta 2 timmar. Sen glömde de att beställa saker till vår bil men sa att det var beställt. Jag ringde och efterlyste sakerna. De skulle återkomma. Återkom aldrig. Detta hände säkert 10 ggr. Mailade även utan respons. Fick åka dit för att få tag i de. Sen ska de reparera detta genom att göra vad de skulle gjort från början. Noll kompensation. Jag mailade och påtalade att detta inte är okej innan jag skulle hämta sakerna de glömt. Inget svar. Kommer för att hämta sakerna. Inte ett ord om mitt mail. Han monterar in det vi skulle ha och som jag sagt att jag inte tycker vi ska betala för pga all skit. Sen lastar han däcken de från början glömt att beställa utanpå det han monterat. Efter det kräver han betalt och säger att han sett mailet men bryr sig inte. Otroligt fult agerat. Gå någon annanstans.
Heidi Maria Irene H:
köpte en volvo s40, de ljög om att batteriet var nytt, det var helt slut och bilen dog ett par senare i en bilkö. Ac var trasig och funkade inte alls, trots att de bedyrade att den gjorde det. list goes on. undvik.
Marcus Jörgen E:
Jag trodde att Bilia Outlet Kungens Kurva var en seriös bilhandlare då dem ingår i Bilia.
Därför kände vi oss trygga när vi skulle köpa en Volvo xc70 på distans där säljaren säger att bilen är i Superskick och det finns inget som man höjer ögonbrynen för.
Pga av livssituation kunde vi inte åka och kolla utan köpte bilen på distans och litade på säljaren. Dumt gjort tyvärr.
Bilen kom hem och när jag öppnade bildörren så stank bilen cigarett rök. Rejält inrökt och man fick ont i huvudet av att sitta i bilen.
Hade jag varit säljare så hade jag skämts av att skicka iväg en sådan bil till kund.
Sen att bilen varnade för batteri och att det inte fanns någon fysiskt servicebok är små grejer om man jämför med röken.
Dem som vet, så går det i princip inte bli av med rökdoften helt. Inte när den är så pass inrökt. Går att dölja bra, Men det kommer komma tillbaka. Vi fick riktig ångest och kände att vi måste ångra köptet. Trodde att det inte skulle vara några problem då vi köpt bilen på distans så det ska gå enligt Konsumentverket samt att säljaren ljugit om skicket. Det här tar dem på goodwill tänkte jag.
Man kan inte sälja en totalt inrökt bil utan att upplysa kunden!
Dem kunde ta tillbaka bilen med det kostar oss 12.000:- !! För att dem har gjort bort sig!
Bland annat för att det blir en extra ägare och sjunker i pris. Dock har dem lagt ut bilen igen till samma pris, känns väldigt oseriöst.
Har redan kontaktat Bilia.nu, försäljningschefen samt säljaren men dem står fast vid deras bud.
För j*vligt rent ut sagt att blåsa en barnfamilj på 12.000:- (vilket till slut blev 12.744:-)
Stå upp för vad ni säljer och ta ansvar för era handlingar.
Kommer givetvis dra det här så långt jag kan och kommer inte direkt rekommendera Bilia Kungens Kurva i mina kretsar. Hoppas på bra spridning i mina kanaler. Dem har väll dömts flera gånger hos ARN redan.
Så funderar ni på att köpa bil på kungens kurva, åk och kolla ordentligt. Men med tanke på omdömena här kanske man bara ska låta bli. Synd att jag själv inte såg det innan.
/Besviken ”kund”