Optimalcars

Ellipsvägen 12, 141 75 Kungens kurva — Visa karta

4.0 i betyg av av 4 omdömen
 
Välkommen till Optimalcars!

På Ellipsvägen 12 Vid Kungenskurva hittar du oss på Optimal Cars. Vi ser till dina behov och vägleder dig till den optimala bilen.

Vi kan hjälpa dig att hitta din nya drömbil såväl som att sälja din gamla. Vi lägger stort fokus på kvalitet och lyssnar på dina tankar och idéer. Enligt oss är inte ett bilköp över bara för att en försäljning har skett, utan när du som kund är nöjd med bilaffären.

Är du nyfiken på vad vi har för bilar? Då kan du klicka på bilar i lager för att se alla våra senast inkomna fordon. Vi erbjuder även förmånliga finansiella lösningar via samarbeten med Wasa Kredit och Santander Consumer Bank. Varmt välkommen till oss!

Läs vad 4 kunder tycker om Optimalcars

 • 2020-07-02

  Spontant omdöme
  ANTON O skrev om Optimalcars
  Fel på bil som de vägrar står för Läs mer
  Mikael S gillar detta
 • Reco tipsar!
  Carson Sverige
  4.5 / 5 i betyg — 621 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jät"
 • 2019-01-19

  Spontant omdöme
  Firas R skrev om Optimalcars
  Köpte 3 bilar hos Optimalcars! Supernöjd med alla 3 köpen. Rekommenderas starkt!! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-18

  Spontant omdöme
  Mikael G skrev om Optimalcars
  2a bilen vi köper ifrån Optimalcars, vi är väldigt nöjda och tackar för riktigt bra service! Kommer garanterat återkomma vid nästa bilköp😊 Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Fordonsbolaget
  4.8 / 5 i betyg — 592 omdömen
  Badge2020
  "Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service"
 • carl p

  2017-06-18

  Spontant omdöme
  carl p skrev om Optimalcars
  Fantastiskt är ett ord jag vill sammanfatta denna upplevelsen med. Ringde på måndag, hade en del frågor inför köpet. Fick inte bara ett rakt svar utan de var konstruktiva och hade många motfrågor som gjorde planeringen av mitt köp ännu lättare. Svar på 5 minuter och genomtänkt, inte bara en massa säljsnack! Det gör att jag får förtroende, får man det så köper jag också bilen. Sagt och gjort, när jag kommer fram har bilen precis haft en genomgångpå verkstad för att säkerställla att allting fungerar som de skulle, helt onödigt då bilen bara gått 1000mil men såhär i efterhand kan jag inte vara annat än supernöjd. Tack för köpet och fantastisk service! Rekommenderar dem varmt! Läs mer
  carl p gillar detta

Bästa Bilförsäljarna nära Optimalcars :

Tullinge Bil (1.6km)
4.5 i betyg av 297 omdömen
MIKAEL L MIKAEL L tycker:
“Kan inte annat än att ge detta...” Läs mer
5.0 i betyg av 38 omdömen
4.9 i betyg av 31 omdömen
STHLM BIL (2.5km)
4.8 i betyg av 115 omdömen
4.0 i betyg av 392 omdömen
4.5 i betyg av 363 omdömen

Karta

Kategorier