Bilförsäljning i Västra Götaland

Mariestad  (1 st)
Åmål  (1 st)
Ulricehamn  (1 st)
Alingsås  (1 st)
  • Välkommen till Autolane i Kungälv, strax utanför Göteborg. Hitta din nästa bil eller motorcykel i vårt lager av kvalitetssäkrade fordon. I vår fullserviceanläggning tar vi hand om dig hela ägandeperio...
    Jessica A
    Jessica A: Köpte en Audi, och alltid lika trevligt och proffsigt bemötande. Vi köper alltid våra bilar hos autolane, vi känner oss trygga att handla hos er, man får alltid den bästa servicen och även denna gången!
  • Moberg Bil AB

4.3
    930 omdömen
    Välkommen till en personlig bilhandlare som ser möjligheter i allt och vill att du ska bli nöjd med din bilaffär!
    Torkel M
    Torkel M: Till att börja med fick jag ett bra bemötande när jag gick in i butiken. Jag ville köpa en laddhybrid med hyfsade utrymme. Detta var jag tydlig med. Säljaren, Marcus, visade mig ett antal alternativ. När jag kom hem kollade jag försäkringspremier för mina alternativ. På morgonen dagen efter meddelade jag att vi önskade provköra samma dag. Svaret var ”inga problem ”. När vi kom till Mobergs så var bilen framkörd och klar. Registrering av provkörning via QR- kod var perfekt. Vi kunde provköra enligt våra önskemål. Vi bestämde oss efter provkörningen. Skrev ett ”reservationskontrakt”. Dagen efter lämnade vi vår inbytesbil för test. Tog cirka 1 timma. Därefter slutfördes affären. Garanti ,100% på allt, i 6 månader. Bra. Dessutom inget ”snack” när jag själv ville ställa av inbytesbilen för att få inbetald fordonsskatt. Dagen efter, lördag, upptäckte jag att det var en hel del sand i motorrummet, repor på vänster bakskärm och tillhörighet från tidigare ägare inne i kupén. Mailade Marcus som återkom omgående och meddelade att bilen skulle få en recond och polering = snyggt! Så hittills har jag inget annat än beröm att ange. Så nu får framtiden visa om mitt positiva omdöme kan stå sig.
  • Varmt välkommen till Gothia bil - med över 20 år i branschen kan vi det mesta inom kategorin bilförsäljning.
    Charlie F
    Charlie F: Jättebra och proffsigt bemötande av Henric med kollegor. Snabb och smidig affär. Väldigt nöjd! Rekommenderar detta företag starkt.
  • Svensk Bilsupport

4.7
    230 omdömen
    Jan M
    Jan M: Trevliga och kompetenta människor som ger ett sympatiskt och påläst intryck. Kan varmt rekommendera Svensk Bilsupport i Kungälv beläget i Rollsbotrakten.
  • Per O
    Per O: Seriöst och kunnigt bemötande. Bra upplevelse från början till slut!
  • A&A Bilmäklarna

4.9
    195 omdömen
    Christine S
    Christine S: Jag är mycket nöjd med A&A Bilmäklarna. Provkörde en bil här som jag hittat på nätet. Sa att jag skulle testa en annan bil på annat ställe innan jag kunde fatta något beslut. Fick helt igenom vänligt, serviceminded bemötande utan några påtryckningar eller annat om att jag skulle köpa av A&A. Åkte till nästa ställe, även det en bilhandlare, provkörde även där. Trevlig säljare där med men med en helt annan säljarattityd, med insäljningssnack mot det övertalande sättet. Körde tillbaka till A&A och genomförde köp. Jättenöjd! Tack 🙏👍 Med vänlig hälsning, C
  • Torgny S
    Torgny S: Trevlig säljare som genomförde enkel och smidig affär, trots att vi åkte ner från Republiken Jämtlands huvudstad.
  • Thomas H
    Thomas H: Utmärkt service, professionell hantering från första kontakt till hemleverans. Kan varmt rekommendera Auto in West.
  • Shevan
    Shevan: Ringde ett samtal till Fikret på Trendbil, tog inte mer än 24h så hade jag min efterlängtade drömbil hemma på garageuppfarten. Mvh nöjd lamborghini ägare 🥳😍🔝
  • Autotec Bilförsäljning

4.7
    523 omdömen
    Välkommen till Autotec Bilförsäljning! Vi säljer 350 begagnade bilar om året. Här får du alltid hög servicenivå och ett års garanti på ditt köp.
    Michal F
    Michal F: Mycket trevligt bemötande. Säljare missade dock att uppmärksamma mig på en lackskada i fronten, som jag hade turen att hitta själv innan köpet. I övrigt proffsigt och lugnt bemötande både före besöket och under köpet.
  • Göteborgs Bil och Fritid är en märkesoberoende bilhandlare som erbjuder svensksålda bilar till mycket konkurrenskraftiga priser. Varmt välkommen!
    Rita B
    Rita B: Alltid vänliga och hjälpsamma! Snabb hjälp till bra priser! Jag har anlitat dem i många år, både köpt bil där och fått åtgärdat vid problem!
  • Ingemar K
    Ingemar K: Mycket trevligt bemötande och snabb leverans av bytesobjekt
  • Auto Göteborg AB

4.5
    140 omdömen
    Mathias L
    Mathias L: Trevligt bemötande av ett gott gäng! Smidig bilaffär utan krångel.
  • Sven Olof K
    Sven Olof K: Tack Jonatan för ett fint bemötande från dag ett till leveransdagen. Du hade en fantastisk genomgång av bilens alla funktioner, och vi är jättenöjda! Sven-Olof & Jessica
  • Jonas Ö
    Jonas Ö: Professionell service och hög servicenivå vi har köpt bil hos Samuels Bil flera gånger och är alltid lika och trygg
  • Unique Cars & Elit MC Göteborg

4.6
    68 omdömen
    Aziz K
    Aziz K: Kanon Bemötande, hjälsamma och bra service
  • 4.9
    73 omdömen
    Jonathan H
    Jonathan H: Jättebra bemötande av säljaren Albin och var onekligen en snabb och smidig affär väl på plats.
  • Gowri Shankar G
    Gowri Shankar G: Hydra Bil är ett trevligt företag att kontakta när man behöver support gällande bilar. Jag måste nämna den noggranna uppföljningen de gjorde, vilket visar hur seriösa de är i sin bransch. Jag var i kontakt med Sandra. Ett särskilt tack till henne för hennes professionalism.
  • DENIS D
    DENIS D: Köpte en bil, är mycket nöjd. Trevliga!
  • Eklunds Bil Lerum

4.6
    47 omdömen
    Burewall Per H
    Burewall Per H: Det har varit en mycket positiv upplevelse med att jobb med Eklunds Bil (Anton) de är proffsiga. M.v.h.//P.B.
  • 4.9
    67 omdömen
    Magnus K
    Magnus K: Seriös säljare som man känner trovärdighet för . Kommer köpa fler bilar av Lars 👍
  • Monte bil erbjuder bilförsäljning och service av de flesta bilmärken. Kundnöjdhet och trygghet är i fokus hos oss!
    Petrovic P
    Petrovic P: everything is great ! best seller ever!
  • Eklunds Bil

4.2
    70 omdömen
    Kenneth O
    Kenneth O: Vänligt, smidigt och problemfritt bemötande. Väldigt nöjd med mitt köp. Rekommenderas!
  • Vi på 5S Bil AB har alltid din bil i fokus. Vi erbjuder både verkstad, försäljning och bilvård - välkommen!
    Annika S
    Annika S: Fick en ren o fin bil, både på insidan o utsidan. Blev även av med de vita fläckarna (oxidation ?) i lacken, samt ett trevligt bemötande.