Otroligt proffsig och trevlig personal. Fina lokaler och bra bilar.
Skövde Bilcenter AB
35 omdömen om Skövde Bilcenter AB
Hej Sara. Tusen tack! Ha det bäst. MVH Robin & Ludvig
Det var bra. Personalen hjälpte och förklarade lite tekniska delar av bilen.
Tack Marina :) Klart vi hjälper till att förklara det ni kunder har frågor på. Ha det bäst & välkommen åter. MVH Personalen på Skövde Bilcenter AB
Rekommenderar killarna på bilcenter starkt! Både köpt och sålt bilar via dem under flera år. Alltid smidigt och enkelt att göra affärer 10/10 service //Daniel
Tusen tack Daniii boy! Hoppas mamma blir nöjd med sin Renault Clio! Ha de fint. MVH Robin & Ludvig
Supertrevligt bemötande! Snabb service.
Tusen tack Amanda. Uppskattas mycket! Ha det bäst. MVH Robin
Trevlig säljare. Snabb och smidig affär.
Tusen tack Peter. Ha det bäst! MVH Robin & Ludvig
Väldigt fint bemötande av personalen. Lätta att förstå vad man som kund ville ha hjälp med vid försäljning, inbyte och köp. Positiva förväntningar. Fick förslaget av en vän att vända mig till dem som kund. Mycket hög förväntan som stämde in på allt. De köpte in min dåvarande bil och jag köpte en nyare begagnad 2:a bil. Mycket nöjd. Kommer att återkomma som kund.
Hej Taina :) Tack för dina fina ord, Uppskattas enormt. Vi brukar försöka göra alla nöjda. Du är alltid välkommen tillbaka. Ha det bäst & ha en trevlig JUL. MVH Robin & Ludvig
Så himla goa killar, God jul på er allihopa på skövde bilcenter!
TUSEN TACK! :) Detsamma! Merry Christmas to you too!
Fick ett trevligt bemötande, det var inga problem att bli hämtad vid tågstationen. Rekommenderar Skövde Bilcenter AB!
Aldrig problem här, Dem löser vi enkelt :) Tusen tack & hoppas vi ses igen vid nästa bilbyte. MVH Robin.
Jättenöjd! Finns inget mer att önska! Väldigt proffsigt bemötande, snabbt och smidigt. Problemfritt! Rekommenderas verkligen. Bra jobbat!
Tusen tack Tim. Vilka ord, du måste vara helnöjd :) Hoppas vi ses igen! MVH Robin
Trevlig och bra . Lätt att prata med när jag hitta ett fel på bilen som dom löste
Tack Emil. Ja vi försöker alltid hjälpa till efteråt om det skulle uppkomma något litet fel som det kan göra på en begagnad bil. MVH Robin.
Åkte från Kungälv till Skövde bilcenter och är väldigt nöjd med min upplevelse hos Skövde Bilcenter.Personalen var trevlig och professionell provkörningen gick smidigt och hela köpprocessen kändes trygg och enkel. Bilen jag köpte var i mycket fint skick och motsvarade alla förväntningar. Det märks att Skövde Bilcenter lägger stor vikt vid kundservice och kvalitet. Jag kan varmt rekommendera Skövde Bilcenter till alla som vill göra en smidig, seriös och trygg bilaffär!
Tusen tack Ali & Hoppas du kommer trivas bra i din Golf den var ju extremt fin så du kommer vara nöjd LÄNGE till :) Ta hand om den bra nu så håller sig andra värdet riktigt bra på dem där golfarna. Ha det bäst nu. MVH Robin & Ludvig
Har köpt 2 bilar vid olika tillfällen och fått bra bemötande och bra service. Rekommenderas.
Hej Niklas & tack för ditt fina omdöme betyder mycket för oss. Ha det bäst & lycka till med din nya bil. MVH Robin & Ludvig
En ointresserad säljare. Bilen står här ta den o kör. Bilen är fin o går bra . Mycket småfel som inte märktes direkt
Hej Lennart tråkigt att höra. Du kanske tolkat det fel? Folk brukar uppskatta dem får prova våra bilar DIREKT utan någon direkt diskussion innan för att sedan prata om bilen efter provkörning? Vi tycker det sättet funkat utmärkt under våra 15 år & våra kunder med. Brukar säga direkt aha får vi provköra direkt om vi vill? Va kul. Kul att du tycker bilen är fin & går bra iallafall. Mycket små fel? Är det något vi kan hjälpa dig med att fixa till kanske? Hoppas vi kan göra ditt nästa besök lite bättre :) MVH Robin & Ludvig
Köpt 2 bilar av detta företag de sista åren. Har hjälpt mig med inbyte osv… Jättenöjd med båda mina köp! Ny servade och besiktigade båda 2, det är skönt!
Tusen tack & hoppas du blir nöjd med din nya Cabriolet. MVH Robin & Ludvig.
Smidig och bra. Inget att klaga på.
Tusen tack Anders. Så det ska vara :) Ha det bäst. MVH Robin & Ludvig.
Trevligt bemött och smidig affär!
Tack Jerry & hoppas du blir nöjd med din nya bil. MVH Robin & Ludvig.
Har köpt flera bilar från handlaren och har varit nöjd med alla. Alltid bra service vid köp och inga problem när det dykt upp något i efterhand. Rekommenderar verkligen denna firman.
Tack Fredrik & hoppas även dottern blir nöjd med sin egna bil nu ;) Ha det bäst! Vi ses snart igen. MVH Robin & Ludvig.
Bara positivt 👍 Kan inte vara annat än nöjd. Mvh steffen
Tack Steffen & hoppas du och din familj kommer trivas kalas i nya bilen. Ha det bäst så ses vi. MVH Robin & Ludvig
Både jag och sambon har köpt och sålt bil till Robin och Ludvig. Det går alltid lika smidigt, man får ett rättvist pris och skulle något mot förmodan krångla löser de det utan minsta problem. Rekomenderas starkt.
Tack Tobias. Uppskattar dina ord. Snart har vi varit igång i över 15år & blir säkert 15 till så vi ska nog hinna med några affärer till :) Ha det bäst. MVH Robin & Ludvig.
Toppen 👍🏼 trevligt bemötande
Tack Ninni & hoppas du blir nöjd med din nya Passat. Extra nyckeln kommer under nästa vecka. :) MVH Robin & Ludvig Skövde Bilcenter AB
Snabb o smidig affär. Två väldigt trevliga försäljare
Tack Malin! Du kommer glida som en drottning i din nya Mercedes! Återkom om det är några bekymmer med något angående din nya bil :) Vi finns alltid tillgängliga. Med vänlig hälsning, Ludvig
Har både sålt och köpt bil av kunniga säljare. Håller alltid vad dom lovar och bilarna i fint skick. Kommer att köpa fler bilar av dom
Tack, Jan för din generösa recension! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med bilen. Vi uppskattar din feedback och hoppas att få jobba tillsammans igen snart!
Både köpt och sålt bil till Skövdebilcenter. Trevlig grabbar och håller det dom lovar!
Tack, Buster för din generösa recension! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med bilen. Vi uppskattar din feedback och hoppas att få jobba tillsammans igen snart!
Sålde en bil till dom. Kändes seriösa och genuina. Snabbt, smidigt och trevligt bemötande. /Rickard
Tack Björn! Ha det bäst & lycka till med din nya bil.
Mycket trevlig försäljare, gott bemötande. Kan starkt rekommendera denna bilfirma👍
Tack snälla Anette för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du blev nöjd med bilen.
Har köpt en bil av dessa trevliga säljare, 3 år har ja ägt en av bilarna utan något krångel, håller vad de lovar och kommer nu köpa en till bil av dem. Gott kaffe bjuder de på också.
Tack så jätte mycket Thomas. Du är alltid välkommen.
Mycket trevliga och duktiga säljare!
Tack ELLA så mycket för det fina omdömet
Har köpt många bilar av dom, håller va dom lovar. Trevliga säljare, kul utbud med både bilar, båtar och annat roligt.
Det är så vi jobbar Per, Tusen tack!
Riktigt bra att ha att göra, gjort många affärer och fler blir det. Fina genomgångna bilar, stort utbud i många prisklasser.
Tusen tack Marcus, Vi försöker alltid ha 100% bra bilar till bra pris. TACK
Väldigt bra och seriösa, köpt flera bilar därifrån och kommer fortsätta göra det!
Hej Adrian & TACK. Du är alltid välkommen.
Har köpt många bilar av dom. Har varit supernöjd varje gång. Mycket seriös firma!
Tack Joakim :) Kul att höra & hoppas vi ses nästa år igen.
Min sambo har köpt bil där. Vi är mycket nöjda 👍🏼
Kul att höra Sabina :) Vi försöker alltid göra ALLA nöjda.
Toppen firma, super nöjd. Bilen var exakt som den lovades på telefon om inte finare. Tack tack
Tusen tack för din fina recension Robin :)
Kan helhjärtat rekommendera detta företaget. Hade en mejlkonversation med en av säljarna, han var väldigt tydlig med info om bilen som jag skulle köpa. Full insyn i historiken samt vi diskuterade mellanpriset som sedan landade på rimlig nivå. Jag beställde med säljaren när jag hade möjlighet att komma till dom för att se bilen. När vi kom fram så möttes vi av en mycket trevlig säljare. Bilen var i exakt det skicket som utlovades. Affären avslutades och vi åkte därifrån med en fin bil och ett gott intryck från bilfirman...
Hej Stefan & tack för din fina recension! Vi försöker alltid göra alla 100% Nöjda :) MVH Ludvig
Oseriös firma… samtalade med en av säljarna på telefon om att kolla/köpa en bmw. Efter samverkan kom vi fram till ett pris och att jag skulle byta in en bil. Bilen hade bra lovord och var i bra skick (enligt säljaren)… Så jag bestämmer mig för att köra upp till firman och genomföra affären i detta fallet bor jag i skåne så det var ca 35mil enkel resa. När jag väl är på plats och kollar på bilen är den inte alls i de skick som påtalats av annonsen och säljaren.. Hittar en hel del fel så som missljud från motorn, drivlinan,...
Hej Oscar. Oseriös firma? Bilen du ringde på var en BMW från 2007 för 50.000kr. Den var i VÄLDIGT fin skick för att vara från 2007 & 27.000Mil. Självklart finns det lite rost osv på en BMW e61 från 2007 vore väldigt konstigt annars då dem har detta som lite "barn sjukdom" just e61 karossen. Jag & Ludvig sa även på telefon att skavanker finns på 27.000Mil & letar du efter en FIN FIN så ska du köpa en annan på mindre mil. Missljud i motor & drivlina / Rost överallt / Alla däck dåliga osv osv osv har du nog lite överdrivet...