Välkommen till Autolane i Kungälv, strax utanför Göteborg. Hitta din nästa bil eller motorcykel i vårt lager av kvalitetssäkrade fordon. I vår fullserviceanläggning tar vi hand om dig hela ägandeperio...
Jessica A:
Köpte en Audi, och alltid lika trevligt och proffsigt bemötande. Vi köper alltid våra bilar hos autolane, vi känner oss trygga att handla hos er, man får alltid den bästa servicen och även denna gången!
Jennie K:
Hos Ströms bil får man alltid ett gott bemötande och man vet att bilen blir väl omhändertagen! Lämnar inte min bil i händerna på någon annan.
Dom är lätta att kontakta och jag har alltid fått hjälp snabbt.
NINA N:
Bytte in min bil och köpte en bmw som Toni hjälpte till med. Smidig affär! Efter några dagar behövde bilen till verkstad för ett fel, men de löstes utan problem. Tack 🙏🏽
Shevan:
Ringde ett samtal till Fikret på Trendbil, tog inte mer än 24h så hade jag min efterlängtade drömbil hemma på garageuppfarten.
Mvh nöjd lamborghini ägare 🥳😍🔝
Välkommen till Autotec Bilförsäljning! Vi säljer 350 begagnade bilar om året. Här får du alltid hög servicenivå och ett års garanti på ditt köp.
Michal F:
Mycket trevligt bemötande.
Säljare missade dock att uppmärksamma mig på en lackskada i fronten, som jag hade turen att hitta själv innan köpet.
I övrigt proffsigt och lugnt bemötande både före besöket och under köpet.
Fredrik V:
Där ärligheten är det viktigaste och utöver det får man ett sånt biff proffsigt bemötande med en otrolig serviceinriktad stil. Jag kommer till att handla och sälja till Karlén bil. Framöver
Hoppas att Calle som är säljare och inköpare är den person som ni får som kontaktperson
Av tio möjliga poäng så får de tio
Hälsningar
Fredrik
Välkommen till Kareby Bil i Kareby! Vi befinner oss på landet med moderna lokaler och personal som alltid tar sig tid för dig.
Michael L:
Jag bytte in min Volvo för att jag ville ha en SUV istället. Hittade en som hade ett rimligt pris. Blev väl bemött av försäljaren som ingav förtroende.
Söker du en begagnad bil till bra säkerställd kvalitet? För Interperial Bilförsäljning är det hög kvalitet och sjyst garanti som gäller. Bra bilar, Smidig hantering och nära samarbeten.
Henry J:
Trevligt bemötande samt kunskaper om bilarnas verkliga värde! Tryggt för samtliga parter 👍🥁🇸🇪
Camilla K:
Sålde bilen till Berghems Bil. Mötte upp en väldigt trevlig kille, affären var hur smidig som helst. Pengarna direkt in på kontot via Swish och efter det gjordes ägarbytet. Kändes väldigt tryggt att göra affär med Berghems Bil. Skulle inte tveka en sekund att göra affär med dem igen.
Camilla
Marie S:
Trevligt och serviceinriktat kundbemötande från början till slutköp! Känner mig otroligt trygg med köpet. De var tillmötesgående och gav mig all info jag efterfrågade och mer därtill. Alla deras bilar har testats och har en varudeklaration som jag fick ta del av. Min äldre bil togs emot trots sämre status... Nu kör jag äntligen tryggt och säkert. Nästa bilköp gör jag givetvis hos företaget igen.
Rekommenderar starkt Samuels Bil AB.
Elisabeth G:
Vi hade en mycket engagerad försäljare som höll i kontakten från första besöket, genom vår process, där vi också under ett par månaders tid tittade på andra märken, och fram tills affären var i hamn. Det kändes tryggt och vi upplevde Victor Jarlesjö som både kunnig och hjälpsam. Han är en stor anledning till varför det till slut blev en Peugeot från ALLTiBil i Kungälv.