Begagnade bilar i Alingsås

5 rekommenderade försäljare av begagnade bilar i Alingsås kommun

Nyfiken på vad din bil är värd?
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om fri värdering nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Ulf L
    Ulf L: Åkte tåg från Skåne till Bil-Nilsson i Alingsås för att köpa bil. Allt klaffade perfekt och jag är mycket nöjd med min XC70 Summum Business Edition Pro. Trevligt bemötande, hjälpsam och kunnig personal. Mycket fin support av Stefan Waerner som ställer upp och hjälper till när det behövs. Bil-Nilsson kan jag verkligen rekommendera! Tack / Ulf
  • Driver du bilhandel i Alingsås?

• Christer O
    Christer O: Jag har varit i kontakt med verkstaden 2 gånger med tråkiga problem på bilarna. Jag har fått ett toppen mottagande och dom har löst problemen för mej båda gångerna. Jag bockar och bugar och jag behöver inte leta efter en annan verkstad.
  • JOHAN S
    JOHAN S: Varning! Lämnade in våran bil till denna firma för att få vår motor utbytt då den skar p.g.a. oilsludge problem. Allt började bra med pris på 30000:- för en begagnad motor i bra skick. När vi kom för att hämta bilen så hade dom lagt i en motor ifrån en krockad bil med kända oilsludgeproblem. Efter otaliga återbesök så lyckades dom täta alla utvändiga oljeläckage bl.a spräckt oljetråg, läckande oljesticka och div. slangar. Nu har vi en motor som drar 3 liter olja per 1000-mil och ingen garanti kvar. Att sedan verkmästarna verkar tycka att för 30000:- så får man inte ha några krav och att man får räkna med att det blir oljepölar på garageuppfarten. Så vill ni ha ett otrevligt bemötande, okunnig personal och ett dåligt utfört jobb så är Br Larssons i Alingsås företaget för er...
  • Mikael C
    Mikael C: Möt vår trevliga och kunniga personal, alltid redo att hjälpa dig! Börjessons'ATV ledord på hemsidan! Vattenskoter av modell seadoo spark trixx år 2021 nyservad av tidigare ägare,som enda ägare som alltid! har lämnat den med välfylld service bok i nämnda företag ovan. Kort har de inte satt ihop den riktigt, och den har blivit vattenfylld av regnvatten tråkigt tänker jag och naturligtvis kontaktar serviceavdelningen för hjälp eller som reklamation, men få till svars att -vi gör aldrig fel! (Öhh?) -vi servar hundratals vattenskotrar varje år så vi kan detta? (Öhh?) -jag kontaktar besiktningsman som intygar/samtycker en dålig ihopsättning ifrån servicearbetet. -vi skiter fullständigt i detta vi gör ju ju inga fel säger jag (Öhh? Nu blir det att laga den själv (som inte är några problem i och för sig) men känns tråkigt att man inte tar ansvar med slarv som serviceföretag. Det är är konstaterat att bara två skruvar som inte var åtdragna som orsakade skadan. Rekommenderar inte detta företag!!!
  • Driver du bilhandel i Alingsås?

• William S
    William S: Varning för Lindströms Bil Ab - Alingsås – en dyr erfarenhet Sommaren 2024 lämnade jag in min nya bil till Lindströms Bil Alingsås , i god tro om att en auktoriserad Toyota-verkstad skulle kunna hantera problemet professionellt. Tyvärr skulle det visa sig vara ett mycket kostsamt misstag – både ekonomiskt och känslomässigt. Det började med en motorlampa och överhettning av motorn. När motorlampan tändes och motorn överhettades agerade jag snabbt och korrekt: jag stannade bilen och lät bogsera den till verkstaden. På plats utförde Lindströms Bil en okulär kontroll och bytte ut två komponenter: luftmassemätaren och oljetempgivaren. Därefter bedömdes bilen som ”åtgärdad”. Men under verkstadens egen provkörning gick motorn varm och skar sig – resultatet blev en totalmotorhaveri. Deras svar? "Vi tar inget ansvar." När jag konfronterade dem fick jag till svar att detta ”kunde ha hänt när som helst” och att de inte bär något ansvar. I stället erbjöds jag en offert på över 100 000 kr för att de själva skulle laga felet de precis förvärrat. Lindströms Bil hävdar dessutom att motorn redan var trasig vid inlämning – trots att bilen aldrig ens undersöktes tillräckligt ordentligt. Ingen information gavs om riskerna med provkörning eller möjliga följder om problemet inte var rätt diagnostiserat. Som kund fråntogs jag helt möjligheten att fatta ett informerat beslut om nogrannare koll av bil och motor. Jag förstår att detta var mitt i semestertider, men man ska väl ändå kunna förvänta sig att folk gör sitt jobb för det. Det handlar om ansvar – inte bara teknik Jag lämnade in bilen för ett motorfel. Det minsta man kan förvänta sig är en grundlig genomgång av motorn – särskilt från en auktoriserad verkstad. Det skedde aldrig, och om det nu skulle skett så bör man ha hittat det underliggande felet. T.ex en noga kontroll av kylarslangen skedde ej trots att motorn var kraftigt överhettad. och det är bara ett exempel på en sak av vad som inte kontrollerades i den okulära besiktningen sommaren 2024. I stället står jag nu med en förstörd motor, över 85 000 kronor i reparationkostnad från en annan verkstad – och därtill en räkning från Lindströms Bil för de två komponenter som aldrig löste problemet. Ta ansvar och ta åtminstonde bort fakturan för den totalt onödiga tjänsten ni utförde som sedan tog sönder min bil. Det borde räcka med att ni förstört den, ni behöver inte sparka på dom som redan ligger ner också. Min upplevelse i korthet: Nonchalant bemötande Ytlig felsökning Total motorhaveri under deras ansvar på verkstad Håller inte övernskommelser Vägran att ta ansvar för sina misstag Oansvarig chef. Servicminded + Kundbemötande = 0 Ekonomisk skada som helt vältrats över på mig som kund Att misstag sker kan man ha förståelse för. Men att vägra ta ansvar, skylla ifrån sig och sedan dessutom kräva pengar – det är oacceptabelt. 🔴 Min rekommendation är tydlig: Undvik Lindströms Bil till alla pris. Det kan bli din dyraste verkstadsupplevelse någonsin. (Stöd en liten lokal aktör istället! Dom bryr sig faktiskt, och är beroende av sina kunder till skillnad från Lindströms bil Alingsås)