Moberg Bil AB

• BadgeTenYears
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
4.3

Välkommen till Moberg Bil! Hos oss hittar du ett stort utbud av personbilar, transportbilar, sportbilar och pickuper. På vår anläggning har vi över 400 kvalitetstestade bilar i lager, redo för omgående leverans. Alla våra bilar genomgår noggranna tester innan försäljning där vi också erbjuder marknadsledande garantier för...

950 omdömen om Moberg Bil AB

Sedan starten hos Reco 2017

Thomas S
Skrev om Moberg Bil AB

Toppen! trevligt bemötande av säljaren Yasser. Man fick bra förtroende .

Krzyzanowski S
Skrev om Moberg Bil AB

Everything goes really quick and safe. I’m happy that I bought a car here :)

Henrik O
Skrev om Moberg Bil AB

Otroligt nöjd med bemötandet jag fick både vid försäljning av min bil och köp av min nya 10/10

Anne D
Skrev om Moberg Bil AB

Bulldoggen Ture jr o jag besökte Moberg bil… Jag provkörde o Yasser Jafaar tog hand om bulldoggen. Nästa dag var vi där igen o nu köpte vi en bil. Yasser Jafaar tog väl hand om oss så vi till slut kom iväg m den nya bilen! Glada m lite osäkra på all ny teknik. En bra kille denne Yasser sa Ture jr o matte höll med.

Susanne E
Skrev om Moberg Bil AB

Har nu haft min Audi Q8 e-tron en vecka och är väldigt nöjd med bilen och med Moberg Bil och säljare Azad Gorabi. Han var väldigt serviceminded, kunnig och svarade snabbt på frågor via sms och telefon. Stort plus att försäkring ingår första månaden. Rekommenderas.

Emil W
Skrev om Moberg Bil AB

Snabb och smidig affär, tog min gamla bil i inbyte

Kücükcelik Y

bra bemötande , snäll kille 👦

Per H
Skrev om Moberg Bil AB

Bra bemötande. Enkelhet i affären.

Helena D
Skrev om Moberg Bil AB

Sonen, som skulle köpa bil, kom till er med höga förväntningar och dom infriades direkt! För övrigt vårt första besök hos Moberg!

Sarshad Ghorban G
Skrev om Moberg Bil AB

Personalen var mycket bra och lyhörda. Får mindre betyg för att jag fått köpa min bil utan att den var reconditionerad. Sand i bilen och motorrummet.

Maria N
Skrev om Moberg Bil AB

Bra upplevelse vid köpet och väldigt bra att det gick att hålla bilen över natten, dock hade jag gärna fått med en uppsättning vinterdäck. Hade jag fått det så hade betyget varit Exceptionellt!

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt omdöme Maria!

Erik S
Skrev om Moberg Bil AB

Bra och trevlig service men också ärliga.

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt fina omdöme Erik!

Ventilationskontroll Aeolus A

Överlag ok. Säljaren var trevlig och tillmötesgående. Det strulade med påskrift när jag skulle hämta bilen och jag blev sittande ganska länge. Sen satt det alldeles för slitna däck på bilen och dessutom 2 par olika däck vilket inte är tillåtet. Dock var säljaren hjälpsam och bokade in ett byte av alla 4 däck kostnadsfritt.

Svar från Moberg Bil AB

Tack för din feedback! Vi förstår din frustration över att du fick vänta i samband med leverans och att bilens däck inte var korrekta. Som du skriver så tog vi ansvar för detta och åtgärdade däcken. Gällande påskriften så vet jag inte vilket problem det rörde sig om men ibland kan det uppkomma tekniska problem som vi har svårt att agera snabbt på och som kan kräva att systemleverantören behöver åtgärda felet. Ganska ovanligt förekommande men förstår att det var frustrerande för dig, hoppas iallfall att du fick njuta av vårt goda kaffe under tiden ;)

Maria Joana Rodriguez B

Utmärkt service! Säljaren var mycket vänlig, uppmärksam och snabb med processen. Väldigt nöjd! Jag rekommenderar 100%.

Svar från Moberg Bil AB

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation!

Ingela F
Skrev om Moberg Bil AB

Fint bemötande och bra support

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt fina omdöme Ingela!

Tarja H
Skrev om Moberg Bil AB

Allt annat var bra förutom att informationen om att bilförsäkringen flyttades till Länsförsäkringar som jag aldrig har haft. Det orsakade mig extra besvär och irritation.

Svar från Moberg Bil AB

Hej, tack för ditt omdöme! Vi erbjuder alltid en gratis månad försäkring genom Länsförsäkringar när du köper bil från oss. Som jag tolkar det så fick du inte informationen om att den försäkringen tecknats? Hör gärna av dig till din säljare kring detta, det är viktigt feedback om det är så att vi varit otydliga kring detta. Så får vi till oss feedbacken och kan bli bättre :)

Kuzmicz D
Skrev om Moberg Bil AB

Köpte Volvo V60 från Moberg Bil AB. Jag är väldigt nöjd med köpet. Väldigt trevligt och hjälpsam personal.

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi hoppas du blir nöjd med din nya fina bil!

Karlsson Anders Roland D

De svara jag på när ni har löst de som är fel på i bilen

Mohammad  Bakhtiar M
Skrev om Moberg Bil AB

Mycket nöjd med bilen och servicen! Trevligt bemötande och smidig affär. Rekommenderar Moberg Bil AB! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Moberg Bil AB

Stort tack för ditt fina omdöme och rekommendation Mohammad! Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bil eller om du bara vill svänga förbi på en kaffe :)

Yaser A
Skrev om Moberg Bil AB

Jag är mycke Nöjd och tacksam .

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt fina omdöme Yaser! Vi är tacksamma över ditt förtroende och hälsar dig varmt välkommen tillbaka :D

Annika E
Skrev om Moberg Bil AB

Bra, lyhörd säljare. Marcus hade fint tålamod med oss.

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt fina omdöme Annika!

Johan A
Skrev om Moberg Bil AB

Jättetrevliga tills affären var över och jag upptäckte en reklamation på bilen. Fått jaga säljaren som lovat saker som inte uppfylls. Blivit anklagad för att hitta på. Vägrar åtgärda felet.

Svar från Moberg Bil AB

Hej Johan! Tack för din feedback. Vi har en pågående dialog med dig gällande detta men vi kan inte gå in på enskilda händelser i detta forum. Vi tar givetvis till oss din feedback gällande säljarens återkoppling som du lyfter där det är viktigt för oss att alltid vara snabbfotade och behjälpliga om ett problem dyker upp där du ska känna dig trygg med att vi finns med under hela processen och driver på ärendet. Vi fortsätter vår separata dialog för att komma fram till en lösning. Önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Adrian R
Skrev om Moberg Bil AB

Bra service och snabba åtgärder vid problem.

Svar från Moberg Bil AB

Stort tack för ditt fina omdöme Adrian!

Torkel M
Skrev om Moberg Bil AB

Till att börja med fick jag ett bra bemötande när jag gick in i butiken. Jag ville köpa en laddhybrid med hyfsade utrymme. Detta var jag tydlig med. Säljaren, Marcus, visade mig ett antal alternativ. När jag kom hem kollade jag försäkringspremier för mina alternativ. På morgonen dagen efter meddelade jag att vi önskade provköra samma dag. Svaret var ”inga problem ”. När vi kom till Mobergs så var bilen framkörd och klar. Registrering av provkörning via QR- kod var perfekt. Vi kunde provköra enligt våra önskemål. Vi bestämde...

Svar från Moberg Bil AB

Stort tack för ditt fina omdöme, det gör oss glada att läsa! Vi hoppas du blir nöjd med din nya fina bil och ser fram emot fler affärer med dig i framtiden :)

Christian H
Skrev om Moberg Bil AB

Snabbt och smidigt!!! Vi har köpt två bilar av Karl iår och är mycket nöjda

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt fina omdöme Christian!

Jan Mikael Thomas H
Skrev om Moberg Bil AB

Trevlig säljare hjälpsam och tog reda på svar snabbt och löste bra inbyte för min gamla bil.

Svar från Moberg Bil AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Varmt välkommen åter!

Midhad K
Skrev om Moberg Bil AB

Köpte en BMW 330i av Hakim, och kan inte säga något annat än positiva saker om han o hans gubbar! Varmt välkomnande, service & lösnings orienterande. Rekommenderar stort Moberg bil!

Svar från Moberg Bil AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Du är varmt välkommen när det är dags för nästa bil eller om du bara vill svänga förbi på en kaffe :D

Mikael S
Skrev om Moberg Bil AB

Till en början bra bemötande .. som visade sig bli bättre :) Vid leverans skulle bilen vara funktions översedd framvagn etc, samt att den var på service i April (Mobergs egna verkstad) Vid hämtning, fick jag en bil med larm på däcks-tryck och det visade sig vara en skruv och pyspunktering, fick även uppdrag att åka till Porsche för att moment-dra alla hjulen .. (fixa punkteringen.. ) Väl hemma i Gävle, så gick jag igenom service menyn i bilen, och där visade det sig att det fanns LARM / KRAV på kupe`filter, bromsvätskebyte,...

Berndtsson Louise Christina M

Riktigt nöjd, Säljaren Marcus super bra :)

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt fina omdöme!! :)

Lars K
Skrev om Moberg Bil AB

Bra företag med trevlig personal. Uppfyllde mina förväntningar.

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt fina omdöme Lars!

Alar Väino Johannes V

Mycket hjälpsam och trevlig säljare Bilen är lika bra som beskrivits Betalning och leverans som han lovade

Svar från Moberg Bil AB

Stort tack för ditt fina omdöme!

Cremona F
Skrev om Moberg Bil AB

Min upplevelse av bilförsäljningen hos Moberg Bil AB var ganska bra. Personalen var trevlig och bemötandet var bra. Däremot var bilen jag skulle köpa inte färdig när jag kom, vilket var lite tråkigt och gjorde att jag fick vänta. I övrigt fungerade försäljningen bra och jag fick ett positivt helhetsintryck.

Svar från Moberg Bil AB

Tack för din feedback! Härligt att höra att du är nöjd och fick ett bra helhetsintryck, det är viktigt för oss. Beklagar att du fick vänta i samband med leverans, låter som en miss i vår kommunikation internt, något som vi tar till oss och ska förbättra.

Maj Elin Elisabeth S

Köpt en bil och sålt en. Proffsigt bemötande och trevliga försäljare

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt omdöme, hör gärna av dig till oss och berätta hur vi kan nå ett ännu bättre betyg framöver, vi är mycket nyfikna och tar gärna emot din feedback :)

Majlinda I
Skrev om Moberg Bil AB

Super nöjd med vårt köp, och framför allt med bemötandet från Yasser! Han var trevlig, hjälpsam och gjorde hela processen smidig och enkel. Det som vi uppskattade lite extra var att han även hörde av sig efteråt för att kolla att allt fungerade som det skulle.

Svar från Moberg Bil AB

Stort tack för ert fina omdöme! För oss är det viktigt att alltid fortsätta dialogen med våra kunder efter köp för att säkerställa att man som kund är nöjd och om det finns andra funderingar. Vi hoppas ni blir nöjda med er nya fina bil! På återseende!

Anders A
Skrev om Moberg Bil AB

Trevlig säljare Yasser, hoppas att vinterdäcken kommer smidigt hem , annars så gick allt bra

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt omdöme! Hoppas leveransen av vinterdäcken gick smidigt och att du är nöjd :)

Reijo J
Skrev om Moberg Bil AB

Första försäljaren som jag hade kontakt med tappade jag kontakt med av någon orsak varefter en engagerad säljare anslöt. Däremot verkar butiken ha "fast" pris på sina bilar vilket jag upplevde inte var för föhadlingsbart förutom via inbytesbil. Om jag som kund köper bilen kontant är priset det som står på prislappen vilket är förvånansvärt!

Svar från Moberg Bil AB

Hej, tack för att du tog dig tiden att skriva om oss. Vi prissätter alltid våra bilar utifrån marknaden, istället för att sätta ett högre pris från början och sedan låta kunden förhandla ner priset så sätter vi rätt pris från början. Sen är priset en del i helheten där det är fler aspekter som spelar in där du får mer än bara bilen när du köper en bil från oss, bland annat trygghet i form av att du köper en testad bil och får marknadsledande garantier. Vi hoppas du är nöjd med ditt bilköp och önskar dig många fina mil!

Katharina E
Skrev om Moberg Bil AB

Mycket trevligt bemötande, kändes kunnig. Kände oss trygga.

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt omdöme Katarina, hör gärna av dig till oss och berätta hur vi kan nå ett ännu bättre betyg framöver, vi är mycket nyfikna och tar gärna emot din feedback :)

Thorbjörn W
Skrev om Moberg Bil AB

Trevlig säljare som informerade om bilen på ett bra och sakligt sätt.

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt omdöme Thorbjörn, hör gärna av dig till oss och berätta hur vi kan nå ett ännu bättre betyg framöver, vi är mycket nyfikna och tar gärna emot din feedback :)

Johan P
Skrev om Moberg Bil AB

Bemötande, provkörning, finanser är mkt bra. Mindre bra och förslag till förbättring gäller överlämnande av fordon: bakluckeswitch ur funktion, ej tvättad på insidan, tidigare profiler och inloggade konton är kvar i menysystemet, endast utvändig tvätt, flera smårepor i lacken som lätt kan poleras bort ej åtgärdade, batteriprocent under 20%. Sånt som kan hända vid snabb leverans och misskommunikation. Men Mobergs fixade allt efter påpekande, inga problem, så nu är jag jättenöjd! Tack Yasser, du är bäst!

Svar från Moberg Bil AB

Hej Johan, tack för att du delar med dig! Här låter det som att det varit en misskommunikation från vårt håll som du säger kan ske i samband med snabba leveranser. Som du skriver har vi nu tagit ansvar för detta och åtgärdat samtliga punkter och det glädjer oss att höra att du är nöjd. Vi tar med oss din feedback för att utvecklas och bli ännu bättre!

Berg Lars G
Skrev om Moberg Bil AB

Seriös och trevlig säljare. Korrekt information.

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt fina omdöme Lars!

Stefan N
Skrev om Moberg Bil AB

Smidiga, säljaren hämtade mig från tågstation. Väldigt nöjd av hur allt hanterades.

Svar från Moberg Bil AB

Stort tack för ditt fina omdöme Stefan!

Emil R
Skrev om Moberg Bil AB

Schysst fram tills vi skulle signa, försökte pusha på att betala via faktura, ville inte men han gav sig inte. Blev lovade att få bilen nybesiktad och klar tills helgen. I telefon säger han sedan att han sagt att bilen blir klar först måndag. Då vi skulle utomlands med bilen redan i helgen var upphämtnings-dagen rätt viktig. Vi fick hämta bilen under lördagen och därefter besiktiga den själva. Hade inte tänkt att lämna något betyg, men ni skickade 250 mail och påminnelser om detta - you left me without a choice.

Svar från Moberg Bil AB

Hej Emil! Tack för att du ändå tog dig tiden att skriva om din upplevelse då det är viktig feedback för oss för att kunna bli bättre. Tråkigt att höra att du fick denna upplevelse hos oss och vi förstår din frustration. Jag kan inte i detta forum gå in mer i detalj på just ditt case men kan svara generellt. Vi erbjuder flexibla betalningsmetoder och detta anpassar vi utifrån kundens önskemål så att det känns tryggt och smidigt. Sen kan vissa betalningsmetoder vara bättre lämpade i vissa typer av situationer om exempelvis...

Sathya R Jayasinghe K

I had a very good experience buying my car from Moberg Bil AB. From the beginning to the end of the process, the staff were professional, friendly, and helpful. A special thanks to Mr. Hakim and Markus for their excellent support. They answered all my questions patiently, guided me through every step, and made the entire car-buying process smooth and stress-free. Their honest communication and customer-focused approach gave me confidence in my purchase. I am very happy with both the service I received and my new car. I...

Svar från Moberg Bil AB

Thank you very much Sathya! :)

Philip E

Jag tycker att det var en Fantastiskt upplevelse. En rak och tydlig säljare 👍

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt fina omdöme Philip!

Bnar S
Skrev om Moberg Bil AB

Jag blev mycket väl bemött av Moberg Bil AB. Personalen var trevlig, hjälpsam och professionell genom hela processen. Vi hade höga förväntningar på både service och transparens, och Moberg Bil AB levde verkligen upp till dem. All information kring bilen, leveransen och köpet var tydlig och korrekt, vilket gjorde att vi kände oss trygga från start till slut.

Svar från Moberg Bil AB

Stort tack för ditt fina omdöme! För oss är transparens och trygghet grunden i hur vi gör affärer. Du som kund ska alltid känna dig trygg med ditt köp och bilens skick där du som kund alltid har rätt att få ta del av vår tillståndsrapport som visar bilens testpunkter och eventuella anmärkningar. Vi ser fram emot att göra fler affärer med dig framöver!

Luca Leon G
Skrev om Moberg Bil AB

Bästa service! De levde upp till högsta standard och hjälpte med allt. Jag kan verkligen bara rekommendera Moberg Bil

Svar från Moberg Bil AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi tackar för ditt förtroende och din rekommendation och ser fram emot att göra fler affärer med dig framöver!

Mikael L
Skrev om Moberg Bil AB

Kunde använda bilen i 3 dagar innan jag upptäckte att den läckte olja. Lämnar till verkstad, konstateras snabbt vad felet är, ett jobb gjort av Moberg bils egen verkstad som inte höll tätt. Följer gör en utdragen och irriterande process att få bilen lagad. Vinterdäck med fälg till ett värde av ca 12000:- blir vinterdäck för omkring 3600:- på fullkomligt sönder skrapade och repade fälgar jag inte hade betalat en krona för om jag sett dom innan. Skulle dessutom levereras hem inom 2-3 dagar, Anlände efter ytterligare...

Svar från Moberg Bil AB

Hej Mikael, vi förstår din frustration och beklagar att du fått denna upplevelsen, vill har försökt kontakta dig gällande din upplevelse och inväntar återkoppling. Garantin genom Fragus är en av nordens största och en marknadsledande. Precis som med alla garantier så finns det delar som inte omfattas och skulle det vara så att garantin inte täcker så är det viktigt att man hör av sig till oss så att vi kan se över vad som uppstått och som du skriver så har vi tagit ansvar för att åtgärda felet då detta inte gick på garantin....

Stig Åke Valter L
Skrev om Moberg Bil AB

Upplevde allt bra fint bemötande

Svar från Moberg Bil AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi hoppas du är nöjd med affären och hoppas att vi ses igen framöver

Strömberg Mårtensson Ulf Tim I

Mycket bra och smidiga affärer Toppen bra personal och lättsamma samt hjälpsamma!

Svar från Moberg Bil AB

Stort tack för ditt fina omdöme och att vi fick äran att göra affär med dig!

Nilsson Karl O
Skrev om Moberg Bil AB

Finns så många bilförsäljare och olika betyg överallt så man blir osäker, men Moberg Bil tycker jag levde upp till sitt goda rykte. Hade kontakt med både Elias och Yasser och båda gav mig väldigt bra och professionellt bemötande och service. Lämnade min V70 i inbyte och de fixade allting snabbt och smidigt på plats.

Svar från Moberg Bil AB

Stort tack för ditt fina omdöme!