Jag har köpt bil hos Moberg Bil totalt 3 ggr. Och alla gånger har de överträffat mina förväntningar.
Mitt 2 köp hos dem var för ca 30 dagar sedan som jag ångrade när jag såg en annan coolare bil hos dem. De löste mitt "problem" utan kruseduller på en Söndag. Alltså, Tobias löste så Patrik kom in och hjälpe mig iom jag inte kunde komma under veckan. Patrik kom alltså in på en Söndag när de har stängt, trots att han skulle kolla på fotboll. Gaaaaalet bra service.
Att köpa en begagnad bil för alltid med sig vissa risker. Man kanske hittar något man inte var beredd på. Stort eller lite. Att köpa en bil av en seriös handlare som även tar ansvar efter försäljningen gör att man kommer tillbaka. De få "problem" jag haft har Moberg Bil löst utan omsvep. Det har aldrig vart något snack. Jag menar, även om de är hårda med sina egna kontroller så kan även den bästa missa något. Det är hur man hanterar oväntade saker som avgör. Detta betyder Inte att jag har haft några stora problem, men det har varit viktiga för mig.
Det är inget snack. Min nästa bil köper jag av Patrik på Moberg Bil. De får bara se till att skaka fram den.
Problem kan alltså alltid uppstå oavsett hur noga man är. Det är sättet man löser det på som är det viktiga.
Jag tycker att Mober Bil är oerhört tydliga i sina beskrivningar och de är framförallt ett föredöme för hur en bilhandlare ska vara. Från första mötet till allt som sker efteråt.
Jag kan inte annat än att rekommendera Moberg bil.
Bilarna jag köpt har kostat 170.000, 237000 & 280.000 Då är det viktigt att man kan lita på sin handlare.
Tack
gillar detta