Moberg Bil AB

Moberg Bil AB

4.6 / 5 baserat på 204 omdömen
Välkommen till en bilhandlare där möjligheter och personlig service står i fokus. Här köper, säljer och byter vi fordon av alla slag. Vi tar även din bil i inbyte.

Kvalitet, Trygghet & Glädje till RÄTT pris!

Vi vill att det ska vara enkelt att köpa bil hos oss och eftersom vi verkligen älskar det vi gör, så gör vi allt för att du ska bli riktigt nöjd med din försäljning eller nya bil.

Kom förbi och se de bilar vi har inne just nu, eller boka in en tid med oss så visar vi dig de som passar dina önskemål! Vill du boka en tid har vi även möjlighet att ses utanför ordinarie öppettider.

Utmärkelser

Läs vad 204 kunder tycker om Moberg Bil AB 2

Skriv ett omdöme
 • 2022-11-24 Spontant omdöme
  Tack Fhilip Borg för en bra affär. Trevlig kontakt och bra skött. T.o.m. tankat på bilen (till skillnad från vad de flesta andra bilhandlare normalt gör) så jag kunde använda bilen direkt utan att leta upp en bensinstation.
  Allt toppen så här långt.
  Gilla
 • 2022-11-17 Spontant omdöme
  Tack till Moberg bil och till Fhilip Borg för en snabb och trygg affär! Ett gott och professionellt bemötande!
  Gilla
 • 2022-11-11 Spontant omdöme
  Ett i betyg känns alldeles för högt, kan inte rekommendera Moberg Bil AB och kommer aldrig rekommendera någon köpa bil här.
  Gilla
 • 2022-09-05 Spontant omdöme
  Lysande service och bemötande, hittade en bil på nätet ringde blev väl omhändertagen. Det blev affär fungerade bra med leverans, bilen var precis som utlovat. Härlig resa hem till Boden.
  Tack Linn och övriga.

  Curt Sundqvist
  Boden
  Hej, tack för ditt fina omdöme!

  Kul att höra att du är nöjd med din nya bil och att du är nöjd med ditt köp hos oss.

  Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2022-08-27 Spontant omdöme
  Va inne på Moberg bil lördagen 27/08 för att hitta en bra firmabil. Fick knappt någon hjälp alls och bemött av en oengagerad personal. Fick testköra en bil för att senare kunna köpa något liknande. Svaret man får är ”vi kommer förmodligen att glömma av dig men håll koll på hemsidan”
  Hej Axel, detta låter inte som ett bemötande som speglar vårt företags värderingar och arbetssätt. Kontakta mig på Oliver.Hernheimer@mobergbil.se så reder vi ut detta.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig kväll!
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2022-08-16 Insamlad av företaget
  I knew the company because I bought an earlier car there. Nice, professional service. I bought a new car and I am very satisfied
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2022-08-14 Insamlad av företaget
  Köpte en BMW x5! Fick super bra hjälp och en bra deal!
  Hej, tack för ditt fina omdöme!

  Kul att höra att du är nöjd med ditt bilköp, du är varmt välkommen åter.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2022-08-14 Insamlad av företaget
  Grym service, och väldigt trevlig personal!
  Allt gick smidigt genom hela köpet och inbyte.
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2022-06-21 Insamlad av företaget
  Allt gick bra. Lite brattom bara för frågor om service,etc
  Gilla
 • 2022-06-19 Spontant omdöme
  Genomför min bilaffär Mercedes Benz E220 CDI, enkelt, smart och säkert genom att ha kontakt med Linn som var jätteduktig.

  Jag skulle vilja rekommendera Moberg Bil AB till alla som vill köpa deras bil, billigt, bra service...Tack igen Linn Vaghfeldt!
  Gilla
 • 2022-06-19 Insamlad av företaget
  Svarade alltid på alla frågor och erbjöd extra hjälp, fixade med vinterdäck. Vi fick provköra två bilar utan problem. I samband med köpet av bil så gick överlämning otroligt smidigt. Tack!
  Gilla
 • 2022-06-17 Insamlad av företaget
  Fick hjälp av Jannie som var super duktig säljare. Super tack och älskar min nya bil Kia cee’d
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2022-03-30 Spontant omdöme
  Absolute first class service with Crystal clear attention to every detail. Sir! Kenan Korac drive, professionalism and passion is top notch! morbergbil are surely setting the standard of what a car dealership can and should be.
  Gilla
 • 2022-02-15 Spontant omdöme
  Då min gamla bil bestämde sig att ge upp helt och hållet på vägen så blev det ett nödvändigt ont med en ny bil. Pavel som tog emot mig visade upp mig en bil utefter mina behov och WOW! Bilen hade allt + lite till, inom min budget och perfekt för mitt behov. Saknade visserligen dragkrok och däck med dubb men det ordnades i samband med köpet.

  Toppen service och kunde snabbt få ut min nya bil 👌
  Hej Michelle!

  Tack för ditt fina omdöme, kul att höra att du är nöjd med köpet hos oss. Du är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig många fina mil i din nya bil!
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2022-01-27 Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande av säljaren, köpte en mini Cooper.
  Hej Anna!

  Tack för ditt omdöme, kul att höra att du upplevde ett bra bemötande från oss och att vi fick göra affär med dig. Vi eftersträvar alltid att bli bättre, vi skulle därför vara tacksamma om du återkopplar till oss vad vi kan göra bättre för att nästa gång nå ett 5-stjärnigt betyg.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig många fina mil i din nya bil!
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2022-01-21 Insamlad av företaget
  Var lite tveksam till att köpa bil på distans utan att ha provat den innan, men tack vare det goda bemötande jag fick slog jag ändå till. Bilen levererades hem och min oro visade sig vara obefogad. Bilen levde gott och väl upp till mina förväntningar och jag är verkligen nöjd med köpet. Därtill mycket god service genom hela affären.
  Hej Peter!

  Tack för ditt fina omdöme, kul att du som många andra nu köper bilen online/distans och får uppleva hur smidigt det faktiskt är. Det gör oss glada att höra att bilen levde upp till dina förväntningar och att du är nöjd med köpet.

  Varmt Välkommen åter, teamet på Moberg Bil önskar dig många fina mil i din nya bil!
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2022-01-19 Insamlad av företaget
  Bra bemötande och flexibla . Bra utbud
  Hej Björn! Tack för ditt omdöme, kul att höra att du upplevde ett bra bemötande från oss. Vi eftersträvar alltid att bli bättre, vi skulle därför vara tacksamma om du återkopplar till oss vad vi kan göra bättre för att nästa gång nå ett 5-stjärnigt betyg.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag!
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2022-01-19 Insamlad av företaget
  Är kanon nöjd med vårt besök hos mobergs bil. Jätte bra bemöta på ett professionellt sätt och bra service.
  Så självklart skulle jag rekommendera andra att handla bil av mobergs bil.
  Hej David!

  Tack för ditt fina omdöme, det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss och att du rekommenderar oss. Vi brinner för att ge våra kunder service och bemötande i världsklass och det är alltid lika kul att höra från nöjda kunder och besökare.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag!
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2022-01-17 Insamlad av företaget
  Vi kontaktade Moberg Bil när vi skulle sälja vår leasingbil och fick ett bra pris direkt. Hela affären gick snabbt, smidigt med ett trevligt och professionellt bemötande. Tack Sasa Ladan & Moberg Bil. Rekommenderar dem alla dagar i veckan!
  Hej Jens!

  Tack för ditt fina omdöme, vi jobbar ständigt med att förenkla processen i bilköpet för att du som kund ska få uppleva enkelheten och tryggheten i att köpa bil från oss. Det är därför kul att få höra detta som du beskriver i ditt omdöme.

  Vi tackar för att vi fick äran att göra affär med dig önskar dig en fortsatt trevlig dag!
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-12-14 Spontant omdöme
  Första gången jag handlar bil av Moberg Bil AB och första gången jag handlar bil på distans med hemleverans

  Att handla bil på distans ställer extra krav på att säljaren kan lämna ett rättvisande bild av skicket på bilen. Detta uppnådde Mikael vid min affär. Skicket överensstämde helt med mina förväntningar, nej vänta lite; vinterdäcken var bättre än väntat!

  Tobias som körde bilen hem till mig skötte allt till full belåtenhet. Hörde av sig innan och lämnade bilen i perfekt skick!

  Första gången men garanterat inte sista som jag handlar bil av Moberg Bil AB
  Hej Torgny!

  Tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att du är nöjd med hela processen från kontakt med säljare till leverans av din bil hem till dig. Det är som du säger med distansköp av bil att det ibland kan vara svårt att få en rättvis bild av bilens skick när man inte sett den med egna ögon. Detta är något våra duktiga säljare jobbar hårt med för att du ska få en så ärlig och rättvis bild av bilens skick genom bilder/filmer.
  Vi ser framtida affärer med dig och vi hoppas du blir riktigt nöjd med din nya bil.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en trevlig helg!
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-12-13 Spontant omdöme
  Synnerligen smidigt och korrekt vid köp och hela dess hantering - tillsammans med hämtning. Priset välavvägt och löst via internet gällande hela processen från avtal till hämtning. Rekommenderas tydligt.
  Hej Kenneth!

  Tack för ditt fina omdöme. Vad kul att höra att du är nöjd och att du rekommenderar oss. Vi brinner för att du som kund ska känna att det är tryggt och att det ska vara enkelt att köpa från oss även online, härligt att du fått samma intryck som oss. Du är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bilköp.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en trevlig helg.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-12-03 Spontant omdöme
  Jättebra bemötande, inga problem med något. Snabb affär .tack Kenan
  Hej Lars-erik!

  Tack för ditt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vårt bemötande och affären. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en trevlig helg
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-12-01 Spontant omdöme
  SOLD ME A CAR WITH ISSUES.

  I know story is long but read it before buying car from here.

  Yes On 8th of November I bought a Benz 2017 E350e worth SEK 430,000. The car had 61,000km on odometer.

  When I went to buy the car I was impressed with collection of cars they had and they provide me with warranty for 3 months and option to buy extended warranty if required. Pavel was the sales guy who sold me the car. He said every single car is tested at there workshop before they buy it and every car is in A1 condition. I was really happy to buy this car and this was My first purchase for such a big amount.


  THE HAPPINESS DIDNT EVEN LAST FEW HOURS

  Before reaching home I saw a pop up in instrument cluster which said “auxiliary battery malfunction” and I also realized a lot of functions like automatic headlights not working. I called Pavel the next day and he told me I need to talk to service department and get an appointment to get it checked.

  NOW THE NO 1 REASON WHY YOU SHOULD NOT BUY CAR FROM HERE

  It is kind of impossible to get hold of service department on phone, Even if we do the service is pathetic.I will tell you why.


  Just Imagine you buy an expensive car to enjoy it and from the very first day you have a lot of issues. All this after they claim they have tested your car with there experienced mechanics. E350e is a plug in hybrid. On top this auxiliary battery popup, it was also giving me pathetic range. On full charge 10km pure range and overall efficiency for me to drive two and fro from office to home which is around 25km each side is 7 to 8 Liters for 100km. Remember this is plug-in hybrid and my volvo s90 had a Better mileage.

  NOW COMING BACK TO AFTERMARKET SERVICE AT MOBERGBIL

  They give me appointment after repetitive calling that too after 3 days. Just Imagine I just bought the car. Then they checked my car and told me that auxiliary battery need to be change and I need to come back in a week. I did that without a question when I give the car this time I made it clear to person in reception to make sure all the safety feature is working and check the battery range since I feel there was some issues with it (10km range for full charge sound like a joke to me). He said ok sure. The same day 3pm I received a message my car was ready. I tried to call them to see if everything is fixed and no one pick the call. I tried a lot, still no answer. I decide to leave office early and go check the car since they are not answering. I went there and they said everything is fixed I was relived believe now things would be good. BUT WHEN I DROVE OUT I REALIZE NON OF THE FEATURES ARE STILL WORKING. I went back again and asked why isn’t the issues I mentioned is fixed. They said the mechanic checked and they said the issue is fixed and if I need my car to be checked again I need to take another appointment and come back. SERIOUSLY THIS GUY SHOULD BE JOKING . No he wasn’t, now I was really angry. I called PAVEL they guy who sold the car to me and he said there is nothing he could do.He said he trust what service people tell him about car and he sells the car. See NOW YOU SEE THE TRAP. They guy who promised you the quality of car now don’t have any role any more. Once you bought the car from MOBERGBIL the LOSS, it’s on YOU. So now I called for the service manage I WAIT FOR 15min no show, Then I have to again and again ask for him so he finally shows up. Now he said he will only give me the car fixed sorry for the inconvenience and offered a loan car which was a VW much below the value and comfort of my car. I took it thinking my car will be fixed soon.

  LATEST UPDATE

  When I check my Mercedes app the next day they have checked something in my car around 2 hours and since that day for another 4 days my car is not even opened. As usual no call from them so I called them.YOU KNOW IT IS NOT EASY TO GET THEM ON PHONE. After a lot of try I got hold of the reception guy he said he will check and call me back in 30 min.4 hour passed no call so again after numerous tries I got him now he said yes he have updated 2 ECU of my Mercedes need to be replaced and they can’t support so they have booked appointment at Mercedes dealer and it will another 2 weeks to get my car checked at them.

  JUST IMAGINE I SPEND SEK430,000 and even don’t have the car with me. THIS is pathetic. Attaching reared Images below
  Hello Shyamkumar!
  It is unfortunat that your experience with us did not turn out as expected. All of our cars are thoroughly tested in our workshop to ensure that the condition of the car is good. However, this does not mean that a car can not breakdown or receive error messages. In order for our customers to feel safe when buying a car from us and to avoid customer-costs in this situations, we always provide our customers with warranty.
  In your case, an error message occurred in the display shortly after you bought the car. This was caused by a backup battery, that we later replaced. Since the error message occurred once again, we sent the car to Mercedes Benz for a second opinion. Mercedes did a software update and also tested the car, including the battery capacity without finding any futher problems. Regarding the battery range of the car, there are many factors affects this such as driving style and temperature outside.
  Our salesman and workshop have been very clear from the beginning that they would contact you as soon as the car was finished. Despite this, they have been receiving many calls from you, asking about the status of the car. In addition, during this process we gave you a loan car free of charge. We delivered your finished car fully refueled and washed, delivered the car home to you, we also gave you 12 months warranty free of charge. We have done everything within our power to fix this problem in order to make you satisfied. Moberg Bil wishes you the very best with your new car and we hope that you changed your opinion about us to the better.

  Moberg Bil
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-11-25 Insamlad av företaget
  Vi blev trevlig bemötta och det var bra lyhördhet.
  Vi hade inte allt för höga förväntningar då vi inte viste något om firman men vi är nöjda och tillfreds med köpet.
  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
  BMW 430
  Hej Stefan!

  Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att ni är nöjda med ert köp hos oss. Vi hoppas att vi höjt era förväntningar inför nästa bilköp ; ) Varmt välkomna åter.

  Teamet på Moberg Bil önskar er en trevlig helg
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2021-11-13 Insamlad av företaget
  Väldigt härligt bemötande och smidig billaffär! Rekommenderas ett besök för alla som går i biltankar!
  Gilla
 • 2021-11-13 Insamlad av företaget
  Jannie var proffsig och hjälpsam.
  Allt sköttes fint och jag är nöjd.
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2021-11-12 Insamlad av företaget
  Jättebra bemötande
  Trevlig personal
  Bil kia ceed
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2021-11-12 Insamlad av företaget
  Snabb service mycket bra Trevligt bemötande. Vi är jättenöjda
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2021-11-12 Insamlad av företaget
  Bemötandet var utmärkt, det tackar jag speciellt bil säljaren, Jenny, och det kändes trygghet att köpa bil hos er.
  Tusen tack 🙏😊❤
  Gilla
 • 2021-11-12 Insamlad av företaget
  Hur trevligt som helst! Gick så smidigt inga konstigheter.
  Gilla
 • 2021-11-10 Insamlad av företaget
  Fantastisk service och gott bémötande. Köpte en bil KIA. Lätt att nå säljare vid uppkomna frågor. Snabbt handläggande. Bara pluspoäng 👍😊
  Gilla
 • 2021-10-27 Insamlad av företaget
  Mycket trevliga o bilen var i det skicket som Bobby sa.
  Bilen kom på utlovad tid o är finare än på bilderna.
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2021-10-26 Insamlad av företaget
  Köpte och bytte in bil på samma gång. Hade aldrig tidigare köpt en bil osedd och på distans tidigare men tack vare Bobby:s professionella bemötande och service så blev det den smidigaste affär jag någonsin gjort. Och bilen var allt han utlovat och lite till...
  Även en jättesmidig leverans och trevligt bemötande av Peter.
  Kan verkligen rekommendera Moberg Bil och gör gärna även nästa bilaffär där.
  Gilla
 • 2021-10-22 Insamlad av företaget
  Rekommenderar Moberg Bil som ett seriöst och kunnigt företag, min kontakt Bobby Antwi har svarat och hjälpt mig på bästa tänkbara sätt.
  Gilla
 • 2021-09-14 Insamlad av företaget
  Ett tryggt bilköp med toppensupport att avhjälpa några småfel som framkom efter några dagar. Tack till Jannie och José
  Gilla
 • 2021-09-01 Insamlad av företaget
  Mycket trevligt bemötande på alla vis.
  Hade inga förväntningar.
  Köpte bil och sålde min på samma gång.
  Hej Jessica!

  Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd med vårt bemötande och att vi fick äran att göra affär med dig. Du är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-08-30 Insamlad av företaget
  Jag visste inte att kunde vara så enkelt att köpa bil.vi kände oss trygga hela tiden och fick svar på alla våra frågor. Jannie var tålmodigt, hjälpsam och riktig trevlig! Nästa bil köper vi på Moberg igen.
  Hej Gabriel!

  Tack för ditt fina omdöme. Vi har fokuserat en hel del på att förenkla och göra processen vid ett bilköp så smidig som möjligt och det gör oss glada att höra att du delat den uppfattningen. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bil.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig många fina mil i din nya bil och en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-08-30 Insamlad av företaget
  snabb affär. inget krångel. säljare var ärlig med små lackskador.
  Hej Viktor!

  Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du upplevde ditt köp hos oss som smidigt vilket det också ska vara när man köper bil.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • JONNY W
  skrev om Moberg Bil AB
  2021-08-19 Spontant omdöme
  Jag sålde min bil till dem genom att de ringde på min annons och gav ett bra och rimligt bud. Allt hanterades via telefon och mejl med bank-id kvittenser och bank överföringar till att de hämtade bilen hos mig. Det är inte varje dag man gör bilaffärer och vilka känslor det skapar men Onni, som hanterade affären, och Tobias, som hämtade bilen, gav ett seriöst och bra intryck i denna process så jag kan varmt rekommendera denna firma vid den här typ av affärer!

  Jonny
  Hej Jonny!

  Tack för ditt fina omdöme. Visst är det smidigt att sälja sin bil till oss och att allt kan göras på distans samt vi hämtar bilen hos dig :). Vi är tacksamma att vi fick göra affär med dig och att du fick ett bra intryck och är nöjd.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-08-17 Spontant omdöme
  Superbra bemötande, smidiga att jobba med och vill alltid kundens bästa.
  Hej Caroline!

  Tack för ditt fina omdöme. För oss handlar det alltid om att sätta kunden i fokus och att leverera en kundupplevelse i världsklass. Vi är glada att höra att du fick ett så bra intryck av oss. Du är varmt välkommen åter.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-08-16 Spontant omdöme
  Professionell hjälp o service, bra upplevelse från provkörning till köp! (Kenan)
  Hej Colin!

  Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du fick en bra upplevelse hos oss vilket alltid är vår målsättning, du är varmt välkommen åter.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • JIMMY P
  skrev om Moberg Bil AB
  2021-08-14 Spontant omdöme
  Superbra bemött av Kenan från första telefonsamtalet till affären var i hamn. Rak och ärlig hela vägen. Känns tryggt och säkert att göra affär hos Moberg bil.

  Mvh Jimmy P
  Hej Jimmy!

  Tack för ditt fina omdöme. Vi hoppas du är nöjd med din nya bil och du är varmt välkommen nästa gång du går i köptankar.


  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-08-09 Insamlad av företaget
  Professionellt mött och genomförda affärer via telefon och Bobby Antwi
  Köp av V60
  Allt enligt överenskommelse via telefon har fungerat klanderfritt. Mycket professionellt.
  Bil levererad och inbytesbil hämtad av mycket professionell personal.
  Det totala överträffade våra förväntningar.
  Hej Håkan!

  Tack för ditt fina omdöme. Det gör oss väldigt glada att höra att vi överträffade dina förväntningar, du är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-07-08 Insamlad av företaget
  Bra bemötande. Säljaren Bobby A var trovärdig.
  Hej Magnus!
  Tack för ditt fina omdöme och vad kul att höra att du är nöjd med vårt bemötande. Vi hoppas du blir nöjd med din nya bil.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2021-06-30 Insamlad av företaget
  Väldigt bra bemötande, kunnig personal och en väldigt smidig affär 👍
  Hej Jonas!
  Tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att höra att du är nöjd med vårt bemötande och affären, vi hoppas du blir nöjd med din nya bil.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-06-29 Insamlad av företaget
  Jag är nöjd med mitt köp av en Volvo Xc40 och med det trevliga bemötandet från Jannie på Mobergs bil. Snabbt effektiv med leverans direkt till dörren av Johan som tog med min gamla bil.
  Hej Marie-louis!
  Tack för ditt fina omdöme och vad kul att höra att du är nöjd med ditt köp. Du är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bilköp.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-06-26 Insamlad av företaget
  Snabb och mycket smidig lev av Porsche! Mycket nöjd !
  Hej Markus!
  Tack för ditt fina omdöme, vi hoppas du blir nöjd med din fina Porsche.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2021-06-24 Insamlad av företaget
  Bra bemötande. Enkelt utan krusiduller.
  En av dom märkligaste bil köp jag har gjort, men det är bara i positiv mening.
  Och jag kan varmt rekommendera er att titta in hos Mobergs bil om ni ska hitta en bra och fräsch bil. Det bästa var att jag fick bilen levererad till hemmet.
  Kanon fin service.
  Hej Ulf!
  Tack för ditt fina omdöme och att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.

  Teamet på Moberg bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • skrev om Moberg Bil AB
  2021-06-24 Insamlad av företaget
  Väldigt bra och positivt bemötande snabba svar. Kan varmt rekommenderas
  Hej Jan!
  Tack för ditt fina omdöme och att du är nöjd med vårt bemötande.

  Teamet på Moberg Bil önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Moberg Bil AB
  Gilla
 • 2021-06-24 Insamlad av företaget
  Det var en snabb och smidig affär! Vi fick hjälp av bilförsäljaren Mikael som var väldigt kunnig och hjälpsam. Jag är väldigt nöjd med min V60.
  Gilla