Gowri Shankar G:
Hydra Bil är ett trevligt företag att kontakta när man behöver support gällande bilar. Jag måste nämna den noggranna uppföljningen de gjorde, vilket visar hur seriösa de är i sin bransch. Jag var i kontakt med Sandra. Ett särskilt tack till henne för hennes professionalism.
Torslanda Bilförsäljning köper och säljer begagnade bilar, samtliga bilar är leveransklara så att du kan ta med dig din nya bil hem på en gång. Varmt välkommen!
Daniel K:
Väldigt bra samt professionellt bemötande.
Även snabb respons när det kom till e-mail biten.
Var inga som helst konstigheter under hela bilaffären.
Välkommen till 45:ans bil, en märkesoberoende bilhandlare som erbjuder begagnade person och transportbilar av ett värde upp till 100.000 kronor.
Claes Lennart S:
Köpte en begagnad bil Aygo i bra skick och till bra pris av firman, när sedan kopplingen slutade fungera vilket kan hända med en så gammal bil 07 som gått 17000 mil, kontaktade jag Ingvar om förslag på lösning.
Fick då ett trevligt bemötande och hjälp att lösa problemet snabbt och till en rimlig kostnad.
Omdöme. Trevlig, kunnig och Snabb till en rimlig pris.
Claes Svensson Alingsås.
Nilsson Lars I:
Jag blev bemött på ett mycket bra och välkomnande sätt. Bägge säljarna hjälpte till så affären gick smidigt. Till och med min fru kände sig välkommen vilket hon inte gjort på andra bilfirma. Vi hade inga förväntningar eftersom det var första besöket hos dem, helt klart skall jag vä da mig dit nästa gång jag skall byta bil.
Jag är helnöjd med affären.
Lasse Nilsson, Alingsås
Lamezadeh S:
Stort tack för en jättebra service samt för tryggheten vi fick hos Eklunds Bil. Väldigt serviceinriktad gött folk som jobbar där, särskild Jonathan som tog hand om oss. Rekommenderar dem till alla som letar efter bil. Vi kommer återkomma igen inför andra bilköp
Carina J:
Servat min bil på Bilia i Kungälv i flera år. Samt haft bilen på skadehantering efter påbackning vid två tillfällen. Alltid lika trevligt bemötande, varje gång.
Mycket kompetent personal. Skadehanteringsavdelningen är suuuuper. Hon är otroligt kompetent, kunnig, hjälpsam och helt fantastisk.
De som servar bilen bemöter en också mycket bra. Jag ställer frågor och de svarar, förklarar och lyssnar.
Personal vid disk, också trevligt bemötande.
Jag har haft mest kontakt med Miriam på Skadehantering: Miriam, du är bäst! Resa, som servade min bil senast: Du är grym, tack för ditt engagemang och svar på mina frågor. Håkan, som återlämnade bilen till mig: Gick igenom alla papper, förklarade och är urtrevlig. Tack från mig med Volvo V60 ;) Rekommenderas varmt.
Ulf G:
Fem stjärnor till Nova på kundtjänst (Bilia Sisjön)! Jag vill verkligen lyfta fram hennes fantastiska arbete. Nova gav mig ett otroligt serviceminded och varmt bemötande som verkligen gjorde min dag. Det är precis så här kundservice ska upplevas. Tack, Nova, för ditt engagemang och ditt fina bemötande!
Lilian R:
Vi blev mycket bra bemötta. Välkomnande och sedda.
Fick all hjälp och kunde sin sak.
Jag köpte en Audi A3 som jag älskar att köra och åka i .
Kakhaber S:
Hej,
Jag vill tacka för det trevliga bemötandet och den professionella servicen i samband med att jag tittade på bilen hos er.
Även om det inte blev någon affär den här gången, är jag mycket nöjd med hur jag blev bemött. Det känns tryggt och seriöst, och jag uppskattar ert sätt att hantera kunder.
Jag kommer absolut att vända mig till er igen om det blir aktuellt med bilköp framöver.
Stort tack och fortsatt lycka till med försäljningen.
Vänliga hälsningar,
Kalle
Franz J:
Köpte en v60, förväntade mig en bilskojare men mötte en man som var väldigt mån om att jag skulle bli nöjd.
Nöjd blev jag och är nu en månad senare, fanns några småsaker som inte var tillfredsställande med bilen som ENS bil fixade utan något som helst krångel.
Tar troligen kontakt inför nästa bilbyte också. /Franz