Olivias Bil / Autoexperten

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9
Få pris & boka Ring 033-10 17 17 Dela

Välkommen till Olivias Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Målsryd! Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster omfattar allt från bilservice, reparationer, felsökning och bromsservice till däckservice (däckbyte, däckhotell, montering av däck på fälg och däckförsäkring), batteritest och batteribyte....

12 omdömen om Olivias Bil / Autoexperten

Stig Bernt-Åke N
Skrev om Olivias Bil / Autoexperten

Det blev ett bra bemötande , var lite problem i början men löste sig bra till slut. Reparation av ac.

Svar från Olivias Bil / Autoexperten

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök. Med vänliga hälsningar Autoexperten

M&V A
Skrev om Olivias Bil / Autoexperten

Servar regelbundet person och arbets bil supertrevlig och ärliga gubbar som är enkla att ha och göra med

Svar från Olivias Bil / Autoexperten

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Max Alfred H
Skrev om Olivias Bil / Autoexperten

Trevlig bemötande och bra service snabbt och enkelt är väldigt nöjd

Fljorim A
Skrev om Olivias Bil / Autoexperten

Service bilen och byta bromsar

Svar från Olivias Bil / Autoexperten

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Sarah Margareta H
Skrev om Olivias Bil / Autoexperten

Proffsigt bemötande från det att vi lämnade bilen till att vi hämtade den. Tydlighet i alla kostnader och inget arbete genomfördes utan mitt godkännande. Mycket bra!

Svar från Olivias Bil / Autoexperten

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten

George B
Skrev om Olivias Bil / Autoexperten

Säljpersonalen är mycket trevlig, seriös, vi fick de bästa råden, inriktade på kundens behov 🤩. Bilservicen är mycket snabb, effektiv och professionell. Kaffet är gott, det finns också ett lekrum för barn. En underbar upplevelse 💯👌🤝🏆

Svar från Olivias Bil / Autoexperten

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag.

Jasko O
Skrev om Olivias Bil / Autoexperten

Proffsigt bemötande och smidig hantering!

Svar från Olivias Bil / Autoexperten

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök.

Anna-Lena Margareta A
Skrev om Olivias Bil / Autoexperten

Utmärkt, trevligt bemötande och, enligt min uppfattning bra service. D.v.s. Bra service med bra personal.

Svar från Olivias Bil / Autoexperten

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Kevin Barry T
Skrev om Olivias Bil / Autoexperten

Great service with wonderful staff. Very professional and helpful and job was done in quick time and I got a loan car so i didn't have to miss a days work which was very helpful. Would renommend 10/10.

Svar från Olivias Bil / Autoexperten

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök.

Johansson A
Skrev om Olivias Bil / Autoexperten

Smidigt att få tid i verkstan. Byte av glödlampa halvljus. Fick en kopp kaffe och väntade under tiden. Trevligt mottagande.

Svar från Olivias Bil / Autoexperten

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka!

Susanne Iréne T
Skrev om Olivias Bil / Autoexperten

Hjälpsamma och trevliga ,får alltid prisuppgifter på vad reparationen ska kosta ,inga överraskningar .

Svar från Olivias Bil / Autoexperten

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Alf Tommy D
Skrev om Olivias Bil / Autoexperten

Deras verkstad var toppen,och trevligt bemötande

Svar från Olivias Bil / Autoexperten

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan