Håkan Torbjörn S:
Servicen var mycket bra, tyvärr fick jag redan på att mekanikern var sjuk efter att jag lämnat in bilen. Men de hörde snabbt av sig om detta och gav mig en ny tid strax därpå
Berghems Bil AB:
Extremt kunniga och professionella – 100 % förtroende
Moditech Motorsport AB lever verkligen upp till sitt rykte. Killarna på verkstaden är otroligt skickliga och visar en djup förståelse för just mitt fordon.
De är noggranna i varje steg, och det som verkligen sticker ut är hur de förklarar allt i detalj – både vad som görs och varför. Vid minsta fel lämnar de ett tydligt protokoll och man känner att man har full kontroll på arbetet som utförs.
Man får inte bara bra service, utan också trygghet och transparens – något som är sällsynt idag.
Rekommenderar dem starkt till alla som vill ha jobbet gjort rätt från början!
Christoffer H:
Vi köpte en husbil. Ett otroligt bra bemötande samt smidig affär och lätt att få tag på efter affären för frågor man glömde att ställa vid mötet!! Kan verkligen rekommendera denna bil firma....
Cristoffer haldemo
Anders Leif Wilhelm E:
Funkat fint båda gånger jag lämnat in bilen där, alltid fixat dom fel jag haft på bilen och inga bekymmer efteråt.
Får jag en tid på Hulta snabbt så är det självklart att jag åker dit, åker endast till annan verkstad om det är akut och någon annan kan ta emot tidigare. Tummen upp : )
MARTIN B:
I egenskap av ägare till GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, så kan jag för första gången lämna en positiv recension om en bilfirma som inte "hittar" massa fel på mina lastbilar och "saltar" sina räkningar.
Sparsörs Bilteknik felsökte och åtgärdade min Lastbil på två veckor och då ingick tiden att skicka efter en pump från Tyskland också.
Thanh & Company på Sparsörs Bilteknik har en fantastiskt kundservice och kundbemötande. Dessutom jobbar de snabbt med fokus på kvalitet.
Mycket kunnig personal med hög kompetens. De har mycket konkurrens kraftiga priser på deras jobb. Det kostar med andra ord inte en förmögenhet att få bilen fixad hos dem.
Skönt att äntligen få prata med den som har fixat bilen istället för en som bara sitter bakom ett bord och tar betalt.
Hit kommer jag att komma igen och kan varmt rekommendera denna bilverkstad till andra.
5 Starka Stjärnor "blinkar" för SPARSÖRS BILTEKNIK