Lennart Mikael S:
Rekommenderas!
Sällsynt trevlig personal, bra pris, ordentligt arbete, och dom gjorde det snabbt då jag var tvungen att vänta i stan. Återkommer dit även om jag bor en bra bit därifrån.
Jenny Maria M:
Jag har själv blivit rekommenderad Bo och Jimmys bilservice och har varit där två gånger nu med min Volkswagen Polo. De är proffsiga, tydliga i sin kommunikation kring lösningar och kostnader, försöker hitta de billigaste och bästa lösningarna för min bil och är väldigt trevliga att ha och göra med. Åker gärna ut till Mölndal för att lämna in i bilen och det är lätt att ta sig därifrån utan bil, busshållplatsen ligger precis utanför och bussarna går ofta. Rekommenderar varmt denna verkstaden.
Jenny Maria M:
Bra service och trevligt bemötande. De kommunicerar tydligt vad som är problemet, förslag på åtgärd och kostnad. Om de har ett billigare alternativ så erbjuder dom det. Känns mycket förtroendeingivande. Dessutom är det lätt att ta sig därifrån när man lämnat in bilen. Busshållplatsen är precis utanför och bussarna går ofta.
Lina:
Har lämnat min bil hos Fredrik två gånger och är mycket nöjd. Jag har inte behövt vänta mer än ett par dagar på att lämna in bilen och han grejar felen direkt. Och inga överpriser som på märkesverkstäderna.
Lars-Olof C:
Fick bilens klimatanläggning åtgärdad. Nöjd med arbetet och med prisnivån. Företaget var noggrant med att ange pris i förväg, vilket jag uppskattade.