Jag ringer i förväg och frågar för jag har för mig att jag behöver byta 2 däck kommande besök,fick svar att jag hade köpt 2 förra våren och tänkte då hade jag fel för mig.
Kommer dit och ska byta däck och får information att 2 däck ska bytas, DOM ska bestämma vilka däck och de billigaste kostar 1700 st.
Dom försöker ingbilla mig att billigare däck går sönder när man kränger dom men jag är uppväxt på en bilfirma och förr bytte jag och krängde däck själv.
Dom får procent på däck dom beställer så klart tar dom inte billiga....
Jag sade jag tar hem däcken jag skulle förvarat där och får hitta ett ställe som har koll på däcken man lämnar in som på mitt förra däckhotel och som kan kränga vilka däck som helst 😅
När jag skulle åka hem så har dom slängt in ett däck i bakluckan och tre i baksätet, säckarna däcken skulle läggas IN I, låg löst runt dom.
ALDRIG någonsin har jag fått mina däck i baksätet och däck har alltid varit i säckar jag lämnade dessutom in med säckar på.
Jag blev riktigt förbannad och gick in och frågade om dom inte visste att man kunde fälla ryggen på säten så dom var tvugna att lägga dom i baksätet, och OM dom nu inte klarar fälla säte så dom lägger i sätena så får dom iallafall lägga dom i säckar!!!!!!