Välj Speedy Bilservice i Skövde för högkvalitativ bilservice. Här går det både snabbt och säkert till att få bilen fixad. Välkommen!
Kenneth E:
Ok vid inlämning för oljebyte. När jag hämtade ut bilen upptäckte jag färska repor på h. bakdörr som inte varit innan. Jag påpekade skadan men fick till svar att det inte hade skett på verkstaden utan nån annanstans. Kom i dispyt med innehavaren som helt förnekade nåt ansvar och menade att jag ljög osv. Mycket besviken på bemötandet - från Sveriges... verkstad
Nicklas R:
Varför försvinner wards rekommenderingar gång på gång? Bättre meckare/fläktmontör går inte att hitta! Egna företagare värnar om sitt namn och rykte på ett sätt stora företag aldrig kan. Billig som tusan var han också! Stort engagemang för problemet!
Rasmus K:
Alltid problem med de manuella tvättarna, skulle tvätta där och det sputade vatten hur handtaget i högtryckstvätten. Skulle gå till butiken o säga till då hade inte öppnat fast klockan var 14:30, på fönstret stod en lapp som sa att de skulle öppna 14:00. Fick tillbaka senare o då hade de öppnat men fick ingen service alls.
Nicklas birger Ö:
Svara inte på samtal eller mail. Några nybils garantier gäller tydligen aldrig.
Saknar tyvärr all gnista och servicekänsla.
Får en känsla av att de inte trivs på sitt jobb.