Johanssons Bilservice Skövde AB

Johanssons Bilservice Skövde AB

• BadgeTwoYears
Få pris & boka Ring 076-338 92 28 Dela

Välkommen till Johanssons Bilservice Skövde – din Autoexperten Bilverkstad i Skövde! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder bland annat felsökning, bromsservice, byte av hjullager, batteritest, batteribyte, däckbyte, däckhotell, däckmontering och hjulinställning. Vi hjälper dig om du vill...

236 omdömen om Johanssons Bilservice Skövde AB

Hans Gustaf B
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Mycket proffesionellt bemötande och beskrivning av ärendet redan innan det påbörjades. Löpande och bra dialog om åtgärder och framdrift. Jag hade ett komplext fel på en äldre bil och vi kom gemensamt fram till en bra lösning som jag är nöjd med. Väldigt nöjd och kommer återkomma!

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Domingo F
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

De är utmärkta yrkespersoner. Vi har varit kunder i fyra år och är mycket nöjda. Utan tvekan är de de bästa i Skövde för din bil. Jan är supertrevlig och förklarar alltid allt med ett leende. 100 % rekommenderade.

Caroline B J B
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Tydliga med vad de ska göra med bilen och processen av det, för en som inte är bilexpert. Bra service med lånebil.

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Linda Maria K
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Bra service och bemötande . Rekommenderar. Sätter kund i centrum.

Amir O
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Mycket bra trevlig personal rekommenderar

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Gordon Castor L
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Trevlig personal, fick tid snabbt och bilen blev klar snabbt till ett rimligt pris 👍

Florin Catalin L
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Fantastisk service! Sjukt snällt av dem att låta mig ha kvar bilen hos dem medans jag fixade delar till bilen. Kommer definitivt komma tillbaks om det behövs. Jag är väldigt nöjd med deras jobb.

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Kjell Olof L
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Servade min Skoda Kamiq snabbt och bra och till ett vettigt pris. Trevligt gäng, tror faktiskt att alla var handplockade tlll jobbet. Prova dom!

Pär Jonas I
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Mycket bra kundservice och utförande av bilrepatationen

Bo Börje Bertil E
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Proffsigt, på alla sätt . Kan verkligen rekommendera dom!!!

Jan Michael B
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Fick ett trevligt och bra bemötande när jag hade inne bilen på service.

Madelene Anneli Birgit H
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Jättebra service och pålitliga!

Robert Lennart Micael E
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Så duktiga och väldigt trevligt bemötande.

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Sören Krag E
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Snabbt och proffsigt utfört bra service helt enkelt

Ulf Peter L
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Trevligt bemötande och ett väl utförligt arbete

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Kerstin Margareta A
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Trevligt bemötande o bra service, uppdraget utfört enligt önskemål.

Kent Yngve G
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Mycket bra.Märkte att det var bra kommunikation mellan gubbarna och det är A och O.Mycket nöjd

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Annika Annie T

Jätte bra rekommenderas starkt

Markus Nils Erik O
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Bra verkstad! Trevlig personal som inger förtroende.

Anna Lina H
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Trevlig personal och mycket bra service!

Josefine Linnea E
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Mycket trevliga och tillmötesgående. Lätt att få tid.

Barbro Elisabeth J
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Mycket bra bemötande av personal service . Bra med att få lånebil snabb info vad som skulle åtgärdas på min bil. Mycket nöjd Återkommet för service av min bil

Kjell Olof Einar L
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Trevligt bemötande och proffsigt intryck . Tog sig tid att svara på frågor om framtida service. Mitt intryck är att det är en mycket seriöst företag !

Carl Sebastian E
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Alltid bra kontakt och bra service. Jag som inte kan så mycket om bilar känner att jag alltid får den hjälp som faktiskt behövs. Sen är det alltid bra med garantin på det som de själva fixat.

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Emil E

Är hjälpsam och smidig!

Lars Olof Ludvig O
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Trevliga tydliga, informativa, justa, generösa

Jan Peter Urban S
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Bra och proffsigt bemötande när jag servade bilen

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Mellomgårdens Maskintjänst A
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Mycket bra service och personal

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Jonathan Christoffer H

Bra service. Trevligt bemötande

Anita Birgitta A
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Bra bemötande. Arbetet gick fort eftersom det var en stor skada

Patrik Emanuel L
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Jag blev väl bemött av alla jag pratade med. Jag kom fram till, efter dialog med Johanssons Bilservice, att byta bromsskivorna baktill och att felsöka, samt möjligtvis fixa, mitt problem med att bilen inte vill starta när den tankats full. Jag förväntade mig att jag skulle kunna hämta bilen samma dag då jag trodde de skulle börja arbeta med den vid 8 på morgonen. Det blev ändrade planer dock då arbetet började vid 13 och de upptäckte snabbt att det fanns fler fel vid bromsarna än vad jag visste om. Reservdelar behövde...

Sonny Leif G
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Blev recommended att anlita JBS och är mycket nöjd med allt ifrån bemötande, service, arbete och resultat. Jag återkommer !

Lisa Ingela A
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Trevligt bemötande och tog sig tid att förklara.

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.

Bo Joakim Wiktor Z
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Bra bemötande och bra information och service!

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Same H
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Jättenöjd! Snabb och smidig service, mycket kunnig personal och riktigt hjälpsamma. Rekommenderas varmt! Inget annat än proffsigt

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Tomas Karl Oskar H
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Bra service och trevlig personal

Björn Roger N
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Min uppfattning är att de är lätta ha och göra med, trevligt bemötande och Inger förtroende. Har varit där två gånger och det blir nog fler.

Maria Hanna Katarin B
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Grym service! Kan verkligen rekommendera dem.

Frida Maria Elisabet M
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Mycket bra och hjälpsam som alltid ⭐️🙏

Torbjörn Karl Johan V
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Bra bemötande. Bra information av vad som krävdes för att utföra det beställda Arbetet

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Björn Henric N
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Lämnade Mercedes e220 där. Blev bemött på ett mycket bra sätt. Ställde bra frågor och vi hade en bra dialog. Blev uppringd av teknikern när han hade hittat felet och han beskrev hur han tänkte. När de fixat bilen fick jag på papper vad de gjort med bilen och hur de kommit fram till felet. Priset var som jag tycker väldigt billigt! Så full pott för denna verkstad!

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Anne-Berit F

Bra bemötande Bra prissättning

Sara Elisabeth Vik A
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

En verkstad att lita på, bra service och professionella.

Jimmy Ronny S
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Mycket trevliga, duktiga. Jag upplevde en bra service

Johnny Bengt Mikae G
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Är en återkommande kund, alltid trevligt bemötande, snabb service och väl utförda arbeten. Bättre pris än märkesverkstäderna i Skövde.

Caroline Yvonne A
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Kundcentrerad och kompetent service. Pålitlig personal som löser problem!

Svar från Johanssons Bilservice Skövde AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Karl Olof Konstant K
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Proffesionellt bemötande! Tydliga prisangivelser i förväg och som dessutom underskreds när det väl var klart. Aldrig anlitat den förut men fick en rekommendation om dem av en annan verkstad som inte kunde lösa mitt problem. De överträffade verkligen förväntningarna

Sanna Emeli Marie L
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Alltid bra service, åker ingen annanstans än hit.

Victor A
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Trevliga med bra bemötande, mycket kunniga.

Karl J
Skrev om Johanssons Bilservice Skövde AB

Proffisgt bemötande, bra pris på service och informerande om andra brister som de såg på min bil.