Riktigt bra! Mycket bra kommunikation och utmärkt arbete. Snabbt och smidigt, precis som utlovats
Krokslätt Bilvård & Bilservice
Välkommen till Krokslätt Bilvård & Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Mölndal! Vi erbjuder förstklassig bilservice och reparationer för alla bilar oavsett och modell. För att göra ditt verkstadsbesök smidigare får du låna vår lånebil under tiden vi tar hand om din bil. Vi har ett komplett utbud av verkstadstjänster...
158 omdömen om Krokslätt Bilvård & Bilservice
Sedan starten hos Reco 2015
Trevligt bemötande från första till sista kontakt. Väl på plats så kunde de ta in bilen direkt och eftersom jag bara skulle byta lampor så fixade dem det medan jag väntade.
Trevlig personal, snabb service, kunninga,
Smidigt och bra priser, trevlig bemötande
De gör ett bra jobb och är trevliga. Inga konstigheter.
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Bra och snabb service
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Bra och snabb hjälp med min bil på semestern.
Mycket trevligt bemötande när jag var på Krokslätts bilvård och Bilservice för att batteriet på min bil behövde bytas ut. Det var mitt första besök där och jag fick ingående förklaring på de tjänster som de erbjöd vilket bådar gott för framtiden.
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Jag lämnade in min bil hos er och det var ett större fel visade det sig när dom kollat felet.Men så trevligt bemötande jag fick av er🙏Kommer definitivt tillbaka 🌺Carina med Polon🙂
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Snabb tid, snabb utförande och perfekt resultat. Väldigt snäll personal.
Bra service men bra om det framkommer lite tydligare vad som ingår i en service så båda parter vet om exakt som vad kommer göras. Annars bra 👍
Mkt bra bemötande bra utfört arbete, både reconden och bilservice. Återkommer 👍🏻 Per-Martin
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Fungerade bara bra nu var det ju ett enkelt jobb med byte olja o filter
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Enkelt att lämna bilen, trevligt bemötande. Tydliga besked om priser och vad som gjorts och vad jag kan vänta mig framöver.
Trevliga o väldigt modiga mycket fint kundmottagare
Trevligt bemötande och snabb hjälp samt bra information
Bra bemötande och mkt snabbt jobbat.
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Väldigt trevligt personal och bra service.
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Mycket bra och god service, bra återkoppling till kund gällande betalning för utfört arbete.
Mycket professionella och serviceminded! Kommer definitivt återvända med min bil om det skulle vara något i framtiden! Stort tack för trevligt bemötande och för att bilen är i toppskick igen!
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Trevligt bemötande och väl utfört arbete. Helt nöjd
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Väldigt trevligt bemötande och de gav snabb service. Inom tre dagar var min bil lagad. Jag är supernöjd!
Bra och snabb service. Det var inga problem.
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Vänligt och kunnigt bemötande. Inväntar nu leverans av nya däck, bromsskivor mm. som ligger till grund för ytterligare fint omdöme. mvh Lennart Nordström
Jättesnabb hantering, proffsigt och mycket trevligt bemötande. Bra genomfört arbete.
Trevlig och bra Service. Tog bara en förmiddag att få bilen fixad.
Grymt kundbemötande, snabb och smidig service!
En av ägarna (Omed ) var mycket trevlig vid bemötande och det gav bra känsla o intryck.
Trevlig och bra service! Prisvärt
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Jättebra. Gott bemötande och snabb hjälp. Supernöjd!
Tack En mycket professionell plats med mycket respektfulla anställda.
Tack för snabb service och hjälp med bilen.
Snabb, respektfull, samarbetsvillig och smart
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Trevligt bemötande. Snabb inbokning. Snabb service. Prisvärt. Vilket gav mig en glad och lättare körupplevelse.
Bra bemötande. Snabb och bra service.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket trevlig personal! Bilen hade en del som behövde fixas och bytas mm. Dom blev klara inom 2,5 timme! Mkt bra service och rekommenderar dom varmt!
Trevligt bemötande, snabb service och kostnad enligt kostnadsförslag.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Bra service, enkel att ha dialog med!
Trevligt bemötande och snabb hjälp!
Lätt att få tid, smidig lämning/hämtning, bra kommunikation, snabb service! +++++
Snabb och professionell hjälp.
Stort tack för proffsigt bemötande och snabbt hjälp.
Bra service, kunniga och snabba på att svara. Kommer definitivt besöka dom igen
Fick ett plötsligt problem med bilen långt hemifrån. Jag hade bara någon timma på mig att få hitta hjälp innan jag skulle på läkarbesök. Jag ringde Krokslätt Bilvård och Bilservice, som, trots att de hade fullt upp, tog sig tid att göra en snabb koll och löste problemet snabbt och effektivt. Trevliga och hjälpsamma. Tack killar! Ni räddade mina 12 mil hem igen! Rekommenderas!
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Bra kommunikation och Snabb service. Mycket bra
Trevliga, presenterade vad som behövde göras. Smsade kostnadsförslag och summan var korrekt när det var dags att betala.
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.
Snabb service och bra bemötande
Snabb och effektiv service! Återkommer inom kort :)
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags att serva eller laga bilen
Trevligt bemötande och tillmötesgående! Kommer komma tillbaka!
Bra jobb, proffsigt bemött, bilen såg ut som ny