Krokslätt Bilvård & Bilservice

Krokslätt Bilvård & Bilservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till Krokslätt Bilvård & Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Mölndal! Vi erbjuder förstklassig bilservice och reparationer för alla bilar oavsett och modell. För att göra ditt verkstadsbesök smidigare får du låna vår lånebil under tiden vi tar hand om din bil. Vi har ett komplett utbud av verkstadstjänster...

114 omdömen om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Sedan starten hos Reco 2015

Kerstin Anita J

Bra kommunikation och Snabb service. Mycket bra

Stig Fredrik B
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevliga, presenterade vad som behövde göras. Smsade kostnadsförslag och summan var korrekt när det var dags att betala.

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Lars Håkan L
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Snabb service och bra bemötande

Victoria Carmiña G
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Snabb och effektiv service! Återkommer inom kort :)

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags att serva eller laga bilen

Marie Elinor L
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevligt bemötande och tillmötesgående! Kommer komma tillbaka!

Bernt John B
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Bra jobb, proffsigt bemött, bilen såg ut som ny

Birgitta Eeva-Lii V
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevlig personal och ett bra pris

Bengt Magnus Daniel E
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Snabb hantering och tillmötesgående i både telefon och på plats. Löste mitt problem obokat och jag fick tillbaka bilen samma dag trots behov av beställning av reservdelar. Kan inte uttala mig om pris då jag ej tog in offert och jämförde inte med andra verkstäder.

Carl Albin Filip J
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevliga, hjälpsamma och snabba!

Anna Christina W
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Så nöjd 🙏🏻 Ringde och fick tid redan dagen efter. Lämnade in bilen på morgonen och två timmar senare var den klar 👍 Trevligt bemötande och bra pris 😊

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Kamal A
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Jag var nöjd med eran service var bra information och och trevligt personal.

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Diana R
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevligt bemötande och bra hjälp . Kan rekommendera.

Daria B

Trevligt och vänligt bemötande

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Anna Johanna V
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevligt bemötande och snabb hjälp!

Seman M
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Jättenöjd med resultatet vi fick riktigta proffs samt väldigt teevligt personal. Stark rekommenderat!

Charlotta Britta M K
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Fick hjälp samma dag med min bil som akut blivit okörbar när jag var på resa. Proffsigt bemötande, snabb och bra reparation av bilen. Mycket bra att de kunde reparera bilen samma dag.

Per Hugo Natanael L
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevligt bemötande, bra och snabb service 👌

Kent Erik F
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevligt bemötande och fick snabbt den hjälp jag behövde. Går tillbaka dit när det är dags för service på bilen / Kent Fors’en

Bernt Tommy P
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Lugnt, fint, kommer att använda denna Bilrep o service nästa gång, Mycket bra!!! Tacksam!

David Urban A
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Ett proffsigt och vänligt bemötande med snabb återkoppling. Bra kommunikation. Mycket väl utfört jobb med att sanera min bil efter att den blivit rökskadad.

Ali M
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Extremt professionell och snyggt arbete. Det är som om att jag fått en ny bil från fabriken.

Sayyed Hoss S
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevligt o proffsigt personal .taaaaaack för ett bra arbete

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Karin Gunnel Mari L
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Mycket nöjd med röksaneringen av min bil efter garagebranden på Rubingatan. Snabb service, ett välgjort arbete. Bilen blev så fin. Bra och trevligt bemötande av personal. Mycket nöjd helt enkelt. Hälsningar Karin ( blå Alfa Romero)

Mohyieddine B

Mycket bra service fick information steg för steg Rekommenderas starkt. 5 🌟

Oskar Viggo Claes T
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Mycket bölja! Trevligt bemötande.

Lars-Gunnar E
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Bra service , fick tid snabbt och dom åtgärdade felet

Marie-Louise S
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Jag blev väldigt trevligt bemött och återkommer gärna. Verkar som om man kan lita på er.

Nawras Sabhe J
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Bra bemötande mot kunder samt ärliga och förklarar verkligen sitt jobb utförligt. 10/10 rekomenderar starkt för er som behöver fixa bilen👍

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Härligt att höra. Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.

Amira Alfred G
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevligt bemötande. Bra service.

Kerstin Gunilla J
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Framförallt ett ett sååå bra bemötande, som verkligen gjorde mig glad, eftersom det var mitt första besök hos er. Ev förväntningar infriades alltså. Problemet var misstänkt läckage av kylarvätska. Åtgärdades på bästa sätt. Tillkom byte av olja och oljefilter. Med vänlig hälsning, Kerstin Johnard

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Azadeh S
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevlig bemötande och bra service

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Unni Irene E
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevligt bemötande och snabb hjälp med att reparera felet med bilen.

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder mycket för oss.

Anna Charlotta Josefi G
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Byte av bilbatteri, fick lätt tid och trevlig personal.

Interflux Skandinavia A
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Super tildfreds med min servicw aftale. Dygtige og service mindeded

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Vi værdsætter virkelig, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når bilen skal på værksted.

Orlando José R
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Väldigt trevligt bemötande och ett väl utfört arbete på min bil!

Anders Fredrik K
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Snabbt omhändertagande redan dagen därpå efter telefonsamtal för el-fel. Batterifel konstaterades och i övrigt inget el- fel. Nytt batteri fixades. Jag är mycket nöjd med det kunniga o trevliga bemötandet.

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Basko Bedirxan Mela B
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Känns lite dyrar än på andra ställe, men utförd arbete ser toppen ut och ska bevisar sig när jag kör iväg. Personalen är hjälpsam och kunnig. Jag kan bara rekommenderar den här verkstad !

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Giacomo Daniel G
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Fick snabb hjälp med att byta batteri!

Jens G
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Snabb och trygg service. Bra bemötande. Väldigt nöjd!

Lars Arne Östen L
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Snabb och effektiv service samt trevligt bemötande!

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Marina D
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Slutpriset var högre än avtalat. Jag debiterades för åtgärder som inte godkänts i förväg och när detta ifrågasattes blev bemötandet oprofessionellt och upplevdes som hotfullt. Söker du en verkstad som levererar mediokra tjänster till överpriser och bemöter kunder på ett otrevligt sätt, då har du hittat rätt.

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. Vi tar med oss din feedback.

Nina Helen K
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevligt bemötande och snabb service. Det ligger också nära där jag bor

Sandra Tuva Elisabe E
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Snabb service, bra kundbemötande och trevlig personal.

Arne Lennart T
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Trevligt och bra, snabb service, seriös verkstadsmiljö.

Isaias A
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Vänliga och lugna personalen med snabb tjänst.

Christine Margare F
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Allt funkade bra från första besök till avhämtning och besiktning.

Amanda Beata S
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Väldigt hjälpsamma och trevliga. Plus snabb service!

Mohammed Rizkar Azeez A
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Mycket trevlig bemötande, bra service och noggranna

Louise C M G
Skrev om Krokslätt Bilvård & Bilservice

Bra service och trevligt bemötande. Bra utfört arbete och lättillgängligt.

H2 Konsult & Trading Ab

Trevliga Utförde jobbet bra Bjöd på kaffe Bra pris

Svar från Krokslätt Bilvård & Bilservice

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!