Snabb, bra o trevlig service, uppfyller helt mina önskemål.
Speedy Bilservice Mölndal
Välkommen till våra professionella mekaniker på Speedy Bilservice i Åbro, Mölndal! Här kan du få hjälp med all service av din bil. Vare sig det är växellådan som krånglar eller däcken som behöver bli utbytta har vi expertisen som krävs för att hjälpa dig. Säkerhet och tempo är något vi prioriterar. Samtidigt som du alltid har...
1650 omdömen om Speedy Bilservice Mölndal
Sedan starten hos Reco 2015
Fick tid för service på min bil några dagar senare och den gjordes på en förmiddag. Jag kan inte uttala mig om personalens kompetens eftersom jag inte kan något om bilar, men bemötandet var väldigt trevligt.
Snabb och smidig hjälp på drop-in.
Grymt bemötande, snabb service och ringer o frågar innan om något uppstår som inte va avtalat.
Känns som det är mycket mer hafsigt och ingen trygghet eller vidare service nu förtiden. Det har varit prisvärt att anväda Speedy men nu är det dyrt mot den kvalité och kundfokus ni har. Har varit kund i snart 10 år. Däckhotell och alla reparationer. Min senaste faktura från er var på 13.000kr men stora delar av problemet finns kvar. Är inte det konstigt?
Hej Jag känner inte igen det här. Jag kommer att kontakta dig under dagen. Mvh Victor Speedy bilservice Mölndal
Bäst, enkelt och hjälpsamma!!
Alltid bemötande, stöttande och lösnings fokuserade i det problem man kommer med.
Snabb och duktig service. Trevliga
Jag har varit nöjd kund i många år
…………………………………………………………………………..
Gick snabbt att byta däck o vänlig personal Ibland bara svårt att komma fram per telefon
Mycket nöjd , smidigt att boka tid, bra service
Snabb och pålitlig verksamhet med trevliga personal !
Vänligt hjälpsamt bemöta. Snabbt och säkert genomfötande.
Trevlig bemötande, bra och punktligt service 😊
Bra och snabba och väldigt trevligt bemötande
Trevligt o professionellt bemötande och arbete.
Börjar kosta väldans mycket - annars jättebra
Trevlig ung kille som tog emot mig o min Mazda cx5 nu på morgonen för däckbyte. Jättebra service, snabbt och vänligt bemötande från honom.
Tiden hölls bra, korrekt bemötande, inget o klaga på!
Trevlig/duktig mekaniker/ tack Amer
När jag kom, klockan 11,45 var dörren låst. Jag hade tid klockan 12. Fick stå på trappan och vänta tills man kom och låste upp dörren klockan 11.59. Det var snö och kallt och jobbigt för mig, som är handikappad. Förstår att det var stängt för lunch, men inte bra för era kunder, att behöva stå ute och vänta. Tillgängligheten borde lösas på något bättre sätt. Personalen är trevlig.
Hej! Tack för din recension! Jag förstår din känsla kring tillgängligheten. När vi går på lunchrast är både kundmottagning och verkstaden obevakad och därav kan vi tyvärr ej ha öppet. När vi har gjort den avvägningen har vi bedömt att om man är lite tidig så brukar det gå bra att sitta och vänta i bilen om man inte vill stå ute. Våra öppettider står på både hemsidan och på fasaden bredvid kundmottagningen men jag tar med mig detta och ser om vi kan bli tydligare. Mvh Victor, Speedy bilservice Mölndal
Bra som vanligt.tillmötesgående!!!
Snabbt och korrekt bemötande!, positiv personal, snabbt utfört arbete/
Alltid bra service och så hjälpsamma!
Snabba, trevliga, kunniga! Jättenöjd med deras hjälp och kunniga personal!
god bilservice, bra bemötande, lätt att kontakta boka tid. Väldigt nöjd.
Speedy är professionella, snabba, serviceinriktade och har humana priser. Jag vill därför ge dem mina bästa rekommendationer.
Tydlig kommunikation kring tid, leverans på utsatt datum och under estimerat pris
Vänligt och proffsigt bemötande. Snabbt hjulskifte.
Fick tid snabbt, bra service, trevlig personal, fick lånebil? Super nöjd!
Snabbt utfört och trevligt bemötande!
Snabbt o bra Trevligt bemötande Jooooooöooooooooöooooooooo
Snabbt, effektivt och trevligt bemötande!
Trodde att vi hade garanti på tidigare byte av bakre bromsskivor o belägg. Nu visade det sig att ett trasigt bromsok åstadkommit skadan, så vi fick betala 6 055 kr.
Bytet gick snabbt och mycket bra!
Snabb och fin service. Lite dyrt dock för en till synes enkel åtgärd.
Det är en bra service, toppen.
Snabb service! Trevlig personal 😃
Bra mottagen, tydliga besked. Snabb service.
Alltid trevligt bemötande vid däckbyte och snabb service.
Bra service och trevligt bemötande! Ett extra plus för mig är att verkstaden ligger nära busshållplatsen där det går en direktbuss hem till mig!
Snabbt, smidigt och bra service!
Lätt att få tid och jobbet utfördes snabbt.
Snabb och professionell service. Har varit kund i 3 år och kommer inte lämna. Rekommenderar varmt!
Väldigt bra och serviceinriktade!
Trevliga, bra service.Glömde dock att skicka SMS när bilen var klar.
Bra som vanligt kom in den tid som var bokad 5😀👍👍👍👍👍
Som vanligt mycket bra. Muttrar alltid bra åtdragna. Däcken bra balanserade. Håller alltid tiderna. Har varit kund många år nu. Mycket nöjd !
Bra upplevelse, personalen vänlig och kompetent och serviceminded.