Speedy Bilservice Mölndal
En del av Speedy -
speedybilservice.se
Välkommen till våra professionella mekaniker på Speedy Bilservice i Lackarebäck, Mölndal!
Här kan du få hjälp med all service av din bil. Vare sig det är växellådan som krånglar eller däcken som behöver bli utbytta har vi expertisen som krävs för att hjälpa dig. Säkerhet och tempo är något vi prioriterar. Samtidigt som du alltid har garanti på både arbetet och reservdelarna går servicen på en kort stund. Perfekt för att ta en kaffe och titta på medan vi sköter jobbet som behövs!
Vi erbjuder både bokade tider och drop-in-tider. Allt för att tillgängligheten ska bli så hög som möjligt för dig som kund.
Kontakta oss så ska du få veta varför Speedy Bilservice är Sveriges främsta verkstadskedja!
Utmärkelser
1249 omdömen om Speedy Bilservice Mölndal
Sedan starten hos Reco 2015
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Stabilt ställe. Känns ärliga och noggranna.
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Bra bemötande Däckbyte byter till hösten igen har dom på förvaring
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Väldigt fint bemötande! Bra genomgång på vad jag behöver tänka på framåt. Rekommenderas verkligen!
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Trevlig kundmottagning, fick snabbt en tid. Ordning i verkstaden. Återkommer hit.
.,,…………………………….. zzzzxzzzzzzzzzzzzzz.
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Jag hade beställt service och hjulbyte. Allt fixades inom utsatt tid. Jag fick också offert på föreslagna åtgärder.
Blev trevligt bemött.
Fick förklarat gör mig vilka fel som behövde åtgärdad.
Bilen blev snabbt klar. -
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Trevligt bemötande! Om service är bra det kommer att visa sig.
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Det gällde en årsservice. Bra bemötande och väl utförd service.
Trevligt bemötande.
Rimliga priser -
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Jag känner mig väl omhändertagen. Trevligt bemötande. Bra och lättfattlig information om vad som behövde åtgärdas.
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Jag blev mycket bra bemött och så fixade dom bromsarna på bilen snabbt och enkelt.👍👏
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Jätte bra och snabbt , bra bemötande
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Bra service, tydlig offert.
Speedy Mölndal -
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Billigt och tid snabbt. Uppfyllde båda förväntningarna.
Fantastiskt service med bra bemötande//toppen mvh Jan Eriksson Toyota Aygo
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Snälla, proffesionellt och bra service.
Professionellt
Snabbt
Sakligt
Men de missade att säga att de öppnar 7:30 när jag skrev att de skulle lämna bilen kl. 7. -
Perfekt
Bra bemötande samt snabbt och bra jobb -
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Idag gällde det felsökning. Besiktningen visade fel på avgassystemet.
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Helt nöjd med bemötande jag fick.
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Snabb och prisvärd service. Bra bemötande, rekommenderas!
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Proffsigt bemötande, enkelt att lämna in och hämta bilen. Den enda förbättringspunkten är om dom hade längre öppettider så man hade kunnat hämta bilen samma dag efter jobbet. Annars superbra och smidigt!
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Trevlig personal ,man visste vad det skulle kosta,,,,,,
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Trevliga och hjälpsamma killar i blandannat i kassan och verkstaden.
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Snabbt o enkelt. Hjälp med byte av lampa
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Mycket nöjd med en toppen service
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Snabb och effektiv service, bra kundbemötande
Speedy Åbro är så bra 😀
Rasmus är så snäll , trevlig och hjälpsam.
Jag kan inget om bilar men det behöver jag inte heller för Speedy är experter och det räcker för mig.
Jag känner mig helt trygg i att de hjälper mig på ett proffsigt sätt med min bil. -
Tillmötesgående, serviceminded, snabba!
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Snabbt, och billigare än sagt i förväg.
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Fungerar klockrent varje gång man bokar tid för service eller rep. Man får även återkoppling om något är tvivelaktigt. Kommer fortsätta boka service och rep här. Rekomenderas starkt
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Proffsigt, snabbt, korrekt, utan strul,
Däck och lampbyte
Allt gick snabbt och smidigt -
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Jättebra med tid samma dag. Uppskattar deras flexibilitet väldigt mycket. Fick dock för första gången dålig kontakt med killarna som gjorde jobbet idag. De svarade knappt på mina frågor och glömde lägga tillbaka muttrarna från däckbytet. Dålig dag på jobbet kanske? Vanligtvis är jag jättenöjd men idag lite mindre
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Jag blev bemött på ett korrekt och trevligt sätt.
Byte av hjul gick snabbt. -
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Bokat tid för däckbyte och kikar in i verkstan när jag kommer och ser att mina däck ligger utlagda och allt är förberett för byte. Det kallar jag för service 👍🏼 Bytet gick snabbt!
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Väldigt övertygande poffs inget skitsnack.. bra service öåöekade fel som bromsar som behövde service Bta med tanle på min säkerhet
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Skifte av däck inkl två nya vinterdäck. Fint bemötande.
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Däcksbyte. Bra och informativ information om mina däck.
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Reparation plus däckbyte. Alltid lika bra!!
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Mycket trevligt bemötande och toppen service! Samt snabb hjälp! Kommer tillbaks och rekommerar vidare!
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Mycket bra bemötande samt alltid besked om däckens kondition samt snabbt utförande
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Har alltid fått den hjälp jag behöver dessutom snabbt 👍
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Service + däckskifte. Verkar grundligt gjort, påpekar självmant om saker utanför serviceuppdraget behöver åtgärdas. Snabbt klara, gratis lånebil. Nöjd kund!
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Som vanligt fantastisk service och trevligt bemötande
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Service o däckbyte. Utmärkt! Trevliga killar!
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Utmärkt bemötande och bytte även halvljuslampa utan extra kostnad.Mkt nöjd.
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Toppenbra skulle gärna ha betalt kontant, annars Allt bra
skrev om Speedy Bilservice Mölndal
Vi bytte till vinterdäck, verkstaden hade extra helgöppet pga hög belastning vilket uppskattas mycket. Själva bytet gick oväntat fort.