Borås Bilcenter AB

Borås Bilcenter AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se

Välkommen till Borås Bilcenter AB – din Autoexperten Bilverkstad i Kil! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi servar och lagar personbilar, lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Våra erfarna tekniker utför tjänster som AC-service, bromsreparationer,...

8 omdömen om Borås Bilcenter AB

Sedan starten hos Reco 2015

Sarve A
Skrev om Borås Bilcenter AB

Världsklass! Kände mig supertrygg igenom hela reparationen på att de gjorde det som behövdes och på rätt sätt. Rekommenderar denna bilverkstad starkt.

Leif Rune M
Skrev om Borås Bilcenter AB

Toppen killar bra info om min äldre bils läge efter service

Päivi Anneli K
Skrev om Borås Bilcenter AB

Alltid väl bemött och bra service. Genuint intresse av att hjälpa och ge information om vad som behövs att göras och till vilken kostnad. Smidigt med nyckelkort via sms. Rekommenderar!

Johanna Duk Hee G
Skrev om Borås Bilcenter AB

Sååå trevliga killar och man märker verkligen att dom jobbar med det dom är bäst på. Min bil känns som en helt ny bil igen så toppbetyg från mig och jag rekommenderar alla att vända sig till Boråsbilcenter 😊 Tack killar

Svar från Borås Bilcenter AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Borås Bilcenter

Göran Per-Olof K
Skrev om Borås Bilcenter AB

Jag lämnade in bilen på 15000 milacervice och dom jorde ett kanonbra jobb jag skulle rekommendera dom om det är någon som frågar mig bra jobb och god service

Svar från Borås Bilcenter AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Christina L
Skrev om Borås Bilcenter AB

Års service samt reparationer. Får kostnadsförslag. Får muntlig beskrivning av hur arbetet ska utföras. Får tydlig information om vad som ev upptäcks vid service och hur-och när det skulle kunna åtgärdas, Känslan hos Borås bilcenter är att man tryggt kan lämna sin bil där och att arbetet blir kompetent utfört till en rimlig kostnad

Marie Elisab R
Skrev om Borås Bilcenter AB

Det är personligt bemötande och känns som de ser till kundens bästa.

Svar från Borås Bilcenter AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Rh Bygg & Fastighetsservice A

Super bra service! Rekommenderas starkt!

Svar från Borås Bilcenter AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från oss på verkstan