Gingri Motor AB

Gingri Motor AB

• BadgeTwoYears

Välkommen till Gingri Motor AB – din Autoexperten Bilverkstad i Fristad! Vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell. Vår verkstad är anpassad för att ta emot personbilar, lätta lastbilar, husbilar, husvagnar, mopedbilar och motorcyklar. Våra tjänster omfattar bland annat bilservice, bromsservice, byte av hjullager,...

281 omdömen om Gingri Motor AB

Anette Bach K
Skrev om Gingri Motor AB

Bra service Trevlig bemötande alltid lika nöjd med jobbet dom gör

Svar från Gingri Motor AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Pierre Daniel W
Skrev om Gingri Motor AB

Bra bemötande och gjorde jobbet som var bokat.

Ester Gunilla M
Skrev om Gingri Motor AB

Blev bra bemött. Visste att det var en bra verkstad och det stämde. Fick en prisuppgift innan, men det blev lite billigare.

Bengt-Olof J
Skrev om Gingri Motor AB

Duktig och trevlig personal. Bra bemötande och bra service.

Svar från Gingri Motor AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Leena S
Skrev om Gingri Motor AB

Gingri Motor har fantastisk personal och ett bra bemötande. Vi har alltid fått snabb och professionell hjälp när bilarna krånglar. / Leena

Dennis Stefan N
Skrev om Gingri Motor AB

Kanonsnabb service som vanligt.

Lisa Viola K
Skrev om Gingri Motor AB

Ett mycket positivt bemötande både via telefon och på plats. Kommer att vända mig hit igen.

Jan Harry Peder K
Skrev om Gingri Motor AB

Alltid snabb och bra service, vid behov så får man en lånebil under tiden som dom fixar bilen. Har flera olika nationaliteter bilar och lämnar dom alltid på Gingri Motor👍👍👍

Erik Magnus S
Skrev om Gingri Motor AB

Bra dialog inför och under reparationen.

Fönsterantiken Byggnadsvård A

Bra service med kompetent personal.

Svar från Gingri Motor AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Emil K
Skrev om Gingri Motor AB

Gingri Motor, blixtsnabba som vanligt.

Patrik F
Skrev om Gingri Motor AB

Mycket trevlig personal och kunniga mekaniker.

Blomqvist M
Skrev om Gingri Motor AB

Fantastisk service. Svarar alltid fort och är väldigt trevliga

Inger Marianne S

Trevlig personal, snabb service. Jag är helt nöjd 😊

Svar från Gingri Motor AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Joshua M
Skrev om Gingri Motor AB

Trevligt bemötande, snabbt och bra jobb .

Ingrid An L

Snabbt, enkelt och profesionellt

Ulf Jörgen M
Skrev om Gingri Motor AB

Alltid vänligt bemötande och snabb service

Christian F
Skrev om Gingri Motor AB

God service och fint bemötande

Lina L
Skrev om Gingri Motor AB

Får alltid snabb och bra service!

Eva Elisabet Ö
Skrev om Gingri Motor AB

Jag blev vänligt bemött , dom var sakliga och jobba snabbt Dit kommer jag tillbaka

Anders Christer S

Bara bra Snabbt o enkelt Trevlig personal

Folke Peder H
Skrev om Gingri Motor AB

Mycket bra, klar info och bemötande

Björn B
Skrev om Gingri Motor AB

Positivt och trevligt bemötande om

Maria E
Skrev om Gingri Motor AB

Alltid fin hjälp och bra service!🌟🌟🌟

Anna Christina K
Skrev om Gingri Motor AB

Bra service. Inga problem att få en tid.

Markus Erik Fredrik D
Skrev om Gingri Motor AB

Gött tjöt och snabba gubbar 👍

Per Bertil P
Skrev om Gingri Motor AB

Blev omhändertagen på rätt tid och fick ett trevligt bemötande och mycket snabb och korrekt service.

Barbro Birgitta S

Mycket vänligt bemötande. Snabb hjälp

Ulla-Britt H
Skrev om Gingri Motor AB

Får alltid ett trevligt bemötande och alltid hjälp med problem!!!🫶🤗🫶

Lena Karin A

Byte av däck. Fick service omgående. Trevligt bemötande, som alltid🌞

Svar från Gingri Motor AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Camilla S
Skrev om Gingri Motor AB

Bra service, trevligt bemötande och snabbt åtgärdat.

Tommy Mikael A
Skrev om Gingri Motor AB

Byte av däck, snabbt och effektivt +trevlig Personal.

Svar från Gingri Motor AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Björn R
Skrev om Gingri Motor AB

Trevligt bemötande och bra jobb 👍

Berit H
Skrev om Gingri Motor AB

Fick åka tillbaka efter felmeddelande i bilen . Det var inte första gången detta hände, trots att jag påpekar det varje gång.

Svar från Gingri Motor AB

Tack för att du hörde av dig. Vi tar med oss dina synpunkter.

Åke Tomas O
Skrev om Gingri Motor AB

Däckbyte och förvaring på däckhotell. Processen tog 10 minuter. Allt gick enligt plan.

Svar från Gingri Motor AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Pia Lise-Lotte Tina J
Skrev om Gingri Motor AB

Otrolig snabb service samt mycket trevlig personal.

Carolina S
Skrev om Gingri Motor AB

Väldigt hjälpsamma när jag hastigt behövde ändra min tid. Däckbytet tidigarelades och jag fick en fantastisk service 🌟

Jessica Yvonne T
Skrev om Gingri Motor AB

Väldigt trevligt bemötande och snabb genomförd service! 😊

Iréne Camilla Magda J
Skrev om Gingri Motor AB

Otroligt trevlig personal och snabb samt proffesionell hjälp! Högsta betyg från mig!

Sven-Åke Lennart J
Skrev om Gingri Motor AB

Ett mindre företag s0m gör att jag kommer närapersonalen oc de s0m ska göra arbetet s0m jag beställt. Jag är mycket nöjd med deras insatser.

Lennart N
Skrev om Gingri Motor AB

Trevligt , snabbt och mycket bra bemötande

Ingela R
Skrev om Gingri Motor AB

Snabba att byta däck duktiga killar. Lite dyrt med däck hotell.

Ann Britt Cristina J
Skrev om Gingri Motor AB

Alltid bra bemötande som vanligt , vad man än har för ärende , en fråga reparation eller däckbyte .

Hannu Rolf Kalervo M
Skrev om Gingri Motor AB

Kanon bra service och kundbemötande

Inger R
Skrev om Gingri Motor AB

Har bytt till sommardäck. Gingri motor förvarar däcken och har koll på däckkvaliteten. Arbetet går snabbt och det är lätt att få tid för bytet. Trevligt bemötande. Har däcken på deras däckhotell. Är en nöjd kund.

Svar från Gingri Motor AB

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Leevi Kyösti K
Skrev om Gingri Motor AB

Gott bemötande vid beställning av service. Bra beskrivning om vad som gjorts och bra information om fordonets kondition i övrigt. Till sist, bra pris på gjord service.

Svar från Gingri Motor AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Sandra B
Skrev om Gingri Motor AB

Bra service och enkelt att boka tid. Har än bara bytt däck där

Helga Matilda Linn P
Skrev om Gingri Motor AB

Jätte trevlig och allt gick snabbt och smidigt.

Svar från Gingri Motor AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Inga Marie D
Skrev om Gingri Motor AB

Fick snabb tid, samma dag och det var ändå väl förberett inför besöket, arbetet gick väldigt smidigt. Trevligt bemötande.

Susanne L
Skrev om Gingri Motor AB

ett proffsigt bemötande, rekommenderas varmt!