Gingri Motor AB

Gingri Motor AB

• BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Gingri Motor AB – din Autoexperten Bilverkstad i Fristad! Vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell. Vår verkstad är anpassad för att ta emot personbilar, lätta lastbilar, husbilar, husvagnar, mopedbilar och motorcyklar. Våra tjänster omfattar bland annat bilservice, bromsservice, byte av hjullager,...

236 omdömen om Gingri Motor AB

Leevi Kyösti K
Skrev om Gingri Motor AB

Gott bemötande vid beställning av service. Bra beskrivning om vad som gjorts och bra information om fordonets kondition i övrigt. Till sist, bra pris på gjord service.

Sandra B
Skrev om Gingri Motor AB

Bra service och enkelt att boka tid. Har än bara bytt däck där

Helga Matilda Linn P
Skrev om Gingri Motor AB

Jätte trevlig och allt gick snabbt och smidigt.

Svar från Gingri Motor AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Inga Marie D
Skrev om Gingri Motor AB

Fick snabb tid, samma dag och det var ändå väl förberett inför besöket, arbetet gick väldigt smidigt. Trevligt bemötande.

Susanne L
Skrev om Gingri Motor AB

ett proffsigt bemötande, rekommenderas varmt!

Åke J
Skrev om Gingri Motor AB

Vänligt och snabbt Att dom gör ett bra jobb. Satte på ett drag på min bil snabbt och vänligt bemötande Tack.

Sören W
Skrev om Gingri Motor AB

Två nya däck. Blev uppringd angående två däck med låga däckmönster. best 2 nya. Faktura + meddelande att däckemn var monterade och balanserade.

Svar från Gingri Motor AB

Vi är tacksamma för din feedback och tar till oss det du upplevt.

Bengt Håkan S
Skrev om Gingri Motor AB

Alltid bra service och bra bemötande

Stefan Arvid Roland G
Skrev om Gingri Motor AB

Snabba, tillgängliga och bra priser

Johan Olof Ragnar W
Skrev om Gingri Motor AB

Trevligt mottagande. Snabb och smidig service.

Camilla Fredrika L

Serviceinriktade, vänligt bemötande.

Tage Ingemar E
Skrev om Gingri Motor AB

Seriösa och snabba och roliga.

Svar från Gingri Motor AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling.

Kjell-Ove S
Skrev om Gingri Motor AB

Vi tycker Gingri Motor har ett mycket professionellt bemötande och är lätta att ha att göra med. Oavsett om det är däckbyten eller andra verkstadsbesök så får vi snabb och kunnig hjälp.

Roland Arvid Vitalis T
Skrev om Gingri Motor AB

Sedan flera år har jag survat min bil hos Gingri Motor och alltid varit lika nöjd , deras rekommendation av däck har också passat mig bra . Med andra ord helt OK.

Elin Maria K
Skrev om Gingri Motor AB

Trevligt bemötande, tillmötesgående, kunniga och ärliga mot kund. Bra prisbild också, de tar inte hutlösa pengar för felsökning som större firmor.

Hans Roland W
Skrev om Gingri Motor AB

Mycket trevligt och inkännande bemötande av er kundmottagare (minns inte hans namn)! Snabbt och proffsigt utfört arbete med att montera spolningsmunstycket till strålkastaren samt sätta fast stötfångaren.

Sandra Louise E
Skrev om Gingri Motor AB

Alltid nöjd och trevlig personal

Svar från Gingri Motor AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Anna Lena Kristina M
Skrev om Gingri Motor AB

Kunnig och trevlig personal som hjälper en i vått och torrt. Fixar snabbt med hög kvalitet.

Emma Katrin W
Skrev om Gingri Motor AB

Underbart ställe samt väldigt trevlig personal o utmärkt jobb

Gerd Christina W
Skrev om Gingri Motor AB

Vi har anlitat Gingri Motor vid flera tillfällen och har alltid varit nöjda. Vi har fått ett pris vid förfrågan som har hållit och bra bemötande. Vi kan varmt rekommendera Gingri Motor.

Marina Henriette K
Skrev om Gingri Motor AB

De hade åtagits sig att byta kamremmen på min bil men insåg att de inte hade rätt special verktyg. Dom behöll bilen en dag extra och beställde hem verktyget. Snabbt jobbat och trevligt bemötande.

Johan Markus B
Skrev om Gingri Motor AB

Bra personsl som fixade min bil på en dag jag ville ha . Bea info om vad som gjordes . Bra att dom hör av sig om delarna som ska bytas ut är dyra

Lars Lennart J
Skrev om Gingri Motor AB

Bra service. Information om när bilen är klar via tel och mail.

Jan Krister L
Skrev om Gingri Motor AB

Ett möte med Gingri Motor är alltid en personlig upplevelse. Alltid trevligt mottagande, inget är omöjligt för trevlig personal. Man behöver inte tänka, var jag skall lämna Bilen. Alltid Gingri Motor.

Markku Juhani S
Skrev om Gingri Motor AB

Har haft bilen på service hos Gingri Motor flera gånger och är jätte nöjd, och bemötandet har varit väldigt bra.

Stefan Mikael L
Skrev om Gingri Motor AB

En bra upplevelse bilen fungerar bra återkommer gärna till er för kommande service

Juha Martti L
Skrev om Gingri Motor AB

Bra kund bemötande. Bilverkstad med med bred kunskap. Rekommenderar denna bilverkstad helt suveräna.

Jenny Camilla L
Skrev om Gingri Motor AB

Mycket bra kundupplevelse! Snabb och tydlig service :)

Maria Christin E
Skrev om Gingri Motor AB

Trevligt bemötande av alla jag hade kontakt med. Toppenställe helt enkelt.

Jeanette Christina H
Skrev om Gingri Motor AB

Hört mycket bra om Gingri Motor sen innan och närheten/lokalt var också viktig del av varför jag valde dom. Mycket trevligt bemötande och superbra jobb, rekommenderar verkligen och kommer tillbaka 👍

Sävens Elektriska A
Skrev om Gingri Motor AB

Snabb service, bra återkoppling, trevlig personal.

Agneta Kristina Y

Bra kundbemötande och service

Bo Einar H
Skrev om Gingri Motor AB

Snabb och bra skötselav min bil

Svar från Gingri Motor AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Anna Helena M
Skrev om Gingri Motor AB

Alltid snabb service och bra bemötande!

Keijo Johannes H
Skrev om Gingri Motor AB

Mycket bra bemötande, berättar vad som gjorts och vad du behöver se på framöver.

Svar från Gingri Motor AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Ingela Elisabeth K
Skrev om Gingri Motor AB

Jättebra servic och trevligt bemötande samt i Gingri

Stig Linus R
Skrev om Gingri Motor AB

Snabbt bra service känns tryggt!

Carina B
Skrev om Gingri Motor AB

Trevligt bemötande. Snabb felsökning o beskrivning på problemet och vilka åtgärder som krävs . Enda minus att när man ringer och kopplas till telefonsvararen och uppger sitt ärende och mobilnummer så blir man inte uppringd. Åker därför dit personligen och bokar tid.

Jan Krister Tomas L
Skrev om Gingri Motor AB

Som alltid, supertrevliga snabba och till ett bra pris!!👍

By It I Gingri A

Trevliga, kompetenta och prisvärda

Jan Nicklas A
Skrev om Gingri Motor AB

Har lämnat in bilen två gånger och ingen av gångerna har dem åtgärdat något utan ber mig boka en ny tid.

Svar från Gingri Motor AB

Det här vill vi ta på allvar och det är viktigt för oss att förstå vad som blev fel. Hör gärna av dig till verkstaden så att vi vet vad vi hade kunnat göra annorlunda.

Malin Charlotta L

Bra snabb service! Trevlig personal

Markus Andreas Börj A
Skrev om Gingri Motor AB

Snabba och mycket bra service!

Veronika Ingrid Cat J
Skrev om Gingri Motor AB

Mycket bra trevligt mottagande och snälla

Johan Peter O

Snabbt och proffsigt.trevligt bemötande

Svar från Gingri Motor AB

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Nyströms Media A
Skrev om Gingri Motor AB

Toppen service, mycket bra och smidig verkstad!

Elisa Margit Regina B
Skrev om Gingri Motor AB

Bra bemötande, enkel och bra kommunikation, prisvärd service på bilen där jag fick bra genomgång av bilen.

Svar från Gingri Motor AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Göran M
Skrev om Gingri Motor AB

Fint bemötande och service på bilen bra

Svar från Gingri Motor AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Ida Linnea Sofia L
Skrev om Gingri Motor AB

Utmärkt kundbemötande och mån om att verkligen hjälpa till

Svensk Trädesign A
Skrev om Gingri Motor AB

Trevlig personal och snabb åtgärdad punktering som var anledningen till besök denna gången.