Bra service Trevlig bemötande alltid lika nöjd med jobbet dom gör
Gingri Motor AB
Välkommen till Gingri Motor AB – din Autoexperten Bilverkstad i Fristad! Vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell. Vår verkstad är anpassad för att ta emot personbilar, lätta lastbilar, husbilar, husvagnar, mopedbilar och motorcyklar. Våra tjänster omfattar bland annat bilservice, bromsservice, byte av hjullager,...
281 omdömen om Gingri Motor AB
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra bemötande och gjorde jobbet som var bokat.
Blev bra bemött. Visste att det var en bra verkstad och det stämde. Fick en prisuppgift innan, men det blev lite billigare.
Duktig och trevlig personal. Bra bemötande och bra service.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Gingri Motor har fantastisk personal och ett bra bemötande. Vi har alltid fått snabb och professionell hjälp när bilarna krånglar. / Leena
Kanonsnabb service som vanligt.
Ett mycket positivt bemötande både via telefon och på plats. Kommer att vända mig hit igen.
Alltid snabb och bra service, vid behov så får man en lånebil under tiden som dom fixar bilen. Har flera olika nationaliteter bilar och lämnar dom alltid på Gingri Motor👍👍👍
Bra dialog inför och under reparationen.
Bra service med kompetent personal.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Gingri Motor, blixtsnabba som vanligt.
Mycket trevlig personal och kunniga mekaniker.
Fantastisk service. Svarar alltid fort och är väldigt trevliga
Trevlig personal, snabb service. Jag är helt nöjd 😊
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Trevligt bemötande, snabbt och bra jobb .
Snabbt, enkelt och profesionellt
Alltid vänligt bemötande och snabb service
God service och fint bemötande
Får alltid snabb och bra service!
Jag blev vänligt bemött , dom var sakliga och jobba snabbt Dit kommer jag tillbaka
Bara bra Snabbt o enkelt Trevlig personal
Mycket bra, klar info och bemötande
Positivt och trevligt bemötande om
Alltid fin hjälp och bra service!🌟🌟🌟
Bra service. Inga problem att få en tid.
Gött tjöt och snabba gubbar 👍
Blev omhändertagen på rätt tid och fick ett trevligt bemötande och mycket snabb och korrekt service.
Mycket vänligt bemötande. Snabb hjälp
Får alltid ett trevligt bemötande och alltid hjälp med problem!!!🫶🤗🫶
Byte av däck. Fick service omgående. Trevligt bemötande, som alltid🌞
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Bra service, trevligt bemötande och snabbt åtgärdat.
Byte av däck, snabbt och effektivt +trevlig Personal.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Trevligt bemötande och bra jobb 👍
Fick åka tillbaka efter felmeddelande i bilen . Det var inte första gången detta hände, trots att jag påpekar det varje gång.
Tack för att du hörde av dig. Vi tar med oss dina synpunkter.
Däckbyte och förvaring på däckhotell. Processen tog 10 minuter. Allt gick enligt plan.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Otrolig snabb service samt mycket trevlig personal.
Väldigt hjälpsamma när jag hastigt behövde ändra min tid. Däckbytet tidigarelades och jag fick en fantastisk service 🌟
Väldigt trevligt bemötande och snabb genomförd service! 😊
Otroligt trevlig personal och snabb samt proffesionell hjälp! Högsta betyg från mig!
Ett mindre företag s0m gör att jag kommer närapersonalen oc de s0m ska göra arbetet s0m jag beställt. Jag är mycket nöjd med deras insatser.
Trevligt , snabbt och mycket bra bemötande
Snabba att byta däck duktiga killar. Lite dyrt med däck hotell.
Alltid bra bemötande som vanligt , vad man än har för ärende , en fråga reparation eller däckbyte .
Kanon bra service och kundbemötande
Har bytt till sommardäck. Gingri motor förvarar däcken och har koll på däckkvaliteten. Arbetet går snabbt och det är lätt att få tid för bytet. Trevligt bemötande. Har däcken på deras däckhotell. Är en nöjd kund.
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Gott bemötande vid beställning av service. Bra beskrivning om vad som gjorts och bra information om fordonets kondition i övrigt. Till sist, bra pris på gjord service.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Bra service och enkelt att boka tid. Har än bara bytt däck där
Jätte trevlig och allt gick snabbt och smidigt.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Fick snabb tid, samma dag och det var ändå väl förberett inför besöket, arbetet gick väldigt smidigt. Trevligt bemötande.
ett proffsigt bemötande, rekommenderas varmt!