Gingri Motor AB

Gingri Motor AB

• Badge2025
4.7

Välkommen till Gingri Motor AB – din Autoexperten Bilverkstad i Fristad! Vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell. Vår verkstad är anpassad för att ta emot personbilar, lätta lastbilar, husbilar, husvagnar, mopedbilar och motorcyklar. Våra tjänster omfattar bilservice, bromsservice, byte av hjullager, felsökning,...

27 omdömen om Gingri Motor AB

Jane Annika Q
Skrev om Gingri Motor AB

Bra bemötande och professionella.

Stefan Evert J
Skrev om Gingri Motor AB

Bra utfört arbete av kompetent och tillmötesgående personal. Lite dyrare än jag räknat med, men det får man ta och gilla läget.

Nina K
Skrev om Gingri Motor AB

Jag är mycket nöjd med både kundservice, verkstad och allt kring kommunikation och administration. Varit kund i flera år .

Elisabeth Viola Mar A
Skrev om Gingri Motor AB

Tacksam då Gingri Motor löste mina bromsar snabbt och lätt då jag var i tidsnöd. Otrolig service och trevligt bemötande.

Kjell S
Skrev om Gingri Motor AB

Ett trovärdigt bemötande och snabb service.

Anna Liisa S
Skrev om Gingri Motor AB

Suverän snabb service och trevligt bemötande.

Margitta Elisabeth S

Trevligt bemötande. Fattade direkt vad jag var ute efter. 👍

Britt Monica L
Skrev om Gingri Motor AB

Jag lämnade in min bil på service och blir alltid väl bemött. Personalen är bra och ger bra service. Är mycket nöjd.

Maria Johanna R
Skrev om Gingri Motor AB

De tog hand om min bil utan längre väntetid. Bra service. De bytte till nya sommardäck.

Ronny Lars Einar L
Skrev om Gingri Motor AB

Profsigt och fötroendegivande beötande. Förklarar vad gjort och vad jag kan förvänta mig framöver när det gäller bilen. Känns som ett trygt val att anlita dem.

Berit Sofia L
Skrev om Gingri Motor AB

Bra på alla vis, trevligt bemötande och bra utfört jobb.🤗

Thomas Per-Oskar E
Skrev om Gingri Motor AB

Personalen tar sig tid och har ett trevligt positivt bemötande och löser stor som så problem med din bil till en rimlig kostnad. Har varit dom trogna från första gången jag var där för att använda deras däckhotell 2019. Ett genuin förtroende har uppstått över tid. Kan varmt rekommendera Gingri Motor. Thomas Ehrnholm

Ulf Ingvar Georg H
Skrev om Gingri Motor AB

Bra bemötande. Håller vad de lovar.

Svar från Gingri Motor AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänllig hälsning Gingri Motor

Rolf Åke H
Skrev om Gingri Motor AB

Personligt trevligt proffsigt Tillmötesgående Oljesurvis Nöjd och kommer tillbaka

Svar från Gingri Motor AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

John Anders K
Skrev om Gingri Motor AB

Bytte bromsoket och bromsskivor/klossar. Fantastiskt bemötande och snabb service!

Guri J
Skrev om Gingri Motor AB

Ett kunnigt och bra bemötande. Snabbt utförd service. Jag åkte därifrån med en god känsla- att min bil är i toppskick!

Svar från Gingri Motor AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden

Ella Marie R
Skrev om Gingri Motor AB

Trevligt och korrekt bemötande. De gjorde en ansträngning att lösa mitt problem. Klar inom ett dygn.

Ewa Lena Gunnel D
Skrev om Gingri Motor AB

Tryggheten i att kunna lita på att Ted o Tony o Co alltid ger rätt råd, löser akuta problem likväl som fortlöpande sköter service till en rimlig kostnad när man som liten företagare inom konsthantverk är beroende av skåpbilen !

Kim John Julius A
Skrev om Gingri Motor AB

Dom är både trevliga och bra på att hålla tiden.

Svar från Gingri Motor AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Ren Känsla A
Skrev om Gingri Motor AB

Bra och seriös firma som alltid ställer upp när man behöver ha hjälp med bilarna!

Svar från Gingri Motor AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar från verkstaden

Solveig Marianne S
Skrev om Gingri Motor AB

Det är min son som sköter min bil för tillfället eftersom jag är sjuk och inte kan köra just nu på grund av yrsel.men jag har alltid lämnat bilen hos er och alltid varit nöjd med era jobb.

Svar från Gingri Motor AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar från verkstaden

Torbjörn J
Skrev om Gingri Motor AB

Alltid ett bra bemötande,kunnig personal och jätte bra service.

Svar från Gingri Motor AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Anette Birgitta L
Skrev om Gingri Motor AB

Som vanligt ett bra jobb från Tony med personal

Svar från Gingri Motor AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Ulf Lennart L
Skrev om Gingri Motor AB

Hjälpsamma och ställer upp när det behövs

Per Olof P
Skrev om Gingri Motor AB

Halvfärdigt vid hämtning, fick göra klart sjölv

Svar från Gingri Motor AB

Tack för att du hörde av dig. Vi tar med oss dina synpunkter. Vänliga hälsningar från verkstan

Ann-Katrin O
Skrev om Gingri Motor AB

Byte av fjädrar runtom på vår Scirocco gick smidigt och snabbt. Fint att ha en effektiv och bra verkstad nära.

Svar från Gingri Motor AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Vänliga hälsningar från verkstan

Eva Anna Carin L
Skrev om Gingri Motor AB

Helt enkelt fantastiskt! Återkommer årligen med service o reparationer av min 30 år gamla bil! Tryggt, säkert, snabbt o proffsigt! Tack för att ni finns!

Svar från Gingri Motor AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan