Bra jobbat tid reparation mycket bra
Borås Bilteknik AB
Välkommen till Borås Bilteknik AB – din Autoexperten Bilverkstad i Borås! Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Hos oss får du hjälp med allt från felsökning, AC-service och bromsreparationer till hjulinställning, batteribyte och installation av dragkrok eller motorvärmare. Vi tar även emot...
133 omdömen om Borås Bilteknik AB
Ett trevligt och förtroendeingivande bemötande.
Bra service på alla sätt och vis,bra att få priset redan vid bokningen
Lite spänd inför besöket men det försvann efter några sekunder när mekaniker (Niklas) tog emot mig. Han lyssnade noga på mina önskemål/förväntningar och förklarade vad som händer. Jag fick inlämningstid redan efter 2 dagar. Efter felsökning blev jag uppringd och fick noga beskrivet vad man menar är felet och kommande behövliga åtgärder samt en kostnadsredovisning. Reservdel fick beställas. Dagen efter var arbetet klart. Detta var vad jag tycker är ett skolexempel på trevligt bemötande, viljan att lyssna på kunden och...
Mycket bra bemötande o service.
Mycket trevligt & proffsigt bemötande.
Det var helt underbart arbete
Super perfect. 😎 🫡👍👈🫵🤝🚘
Bra och snabb service och prisvärt!
Smidigt besök med snabbt utfört hjulskifte.
Mycket trevligt bemötande och proffsigt utförande. Jag är helnöjd.
Kom dit med bärgare på förmiddagen, bilen var åtgärdad (felsökning) samma dag efter lunch och jag kunde hämta den efter jobbet. 👍👍👍
Ingång var lite svårt att hitta men annars är min upplevelse att de är snälla, kompetent, snabbt och absolut gick allt till väldigt smidigt. Jag är en supernöjd kund!
Smidigt, trevlig personal, känns seriösa och trygga
Lätt och smidig hantering från kontakt till leverans.
Mycket trevligt bemötande och duktiga mekaniker som har bra koll på min bil, informerar bra om vad som krävs nu och vad som är på gång.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
-Jättebra service -De ringde upp och undrade om de verkligen skulle byta en del som inte behövdes byta vilket gjorde slutsumman mycket billigare. Det tackar vi ödmjukast för. -Trevlig kommunikation
Bra service och behjälplig personal.
Väldigt hjälpsamma och proffsiga. Rekommenderar starkt.
Snabbt och bra utfört jobb. Trevlig personal och fint/ rent väntrum, renommerar stället för nära bekanta i framtiden 👍👍
Mycket trevligt bemötande och snabb service! Kan varmt rekommendera dom!
Trevligt bemötande. Snabb och bra service. Däckhotell ned däckbyte.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Smidig boknings bekräftelse via SMS, bra bemötande, snabb hantering av mitt ärende
Mycket bemötande, trevlig, kompetent personal. Bil teknik har ljust framtid med rått inställning. Bra service!
Mycket bra service och bemötande
Trevligt bemötande, fixade bilen och förklarade så att jag förstod. Rekommenderar varmt.
Väldigt proffsig och trevlig personal! Rekommenderar starkt!
Bra service och bra mekaniker!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Lika bra och smidigt som alltid!
Mycket bra servic Gick fort och få en tid Bra bemötande Fick ett pris innan dom började med bilen Gjorde en 9000 mil servic
Väldigt trevligt bemötande och hjälpsamma. Rekommenderas!
Blir alltid väl mottagen. Arbetet dokumenteras tydligt, vilket gör att man känner att det utförs på ett proffsigt sätt. Har rekommenderat Borås Bilteknik till många andra.
Tack så jättemycket. Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Professionell service och underbar bemötande
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Utmärkt service. Hyfsad prisbild. Rekommenderas.
Bra bemötande med snabb och bra service. Märker snabbt att de är duktiga mekaniker och vet vad de sysslar med. Man får stort förtroende när man låter dem ta hand om bilen. Kan rekommendera starkt.
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Alltid smidigt att få hjälp. Byter det som måste men inte mer. Rekommenderar dom varmt!
Mycket bra och trevlig personal. Bra service och en mycket snabb reparation
Bra service och kommunikation. Rekommenderar starkt grabbarna på Bilteknik.
Bästa snabbaste och trevligaste servicen i stan.
Mycket obs mycket trevligt bemötande i kombination med stor kunnighet om ”problemet” med fordonet Jag hade några tvåor från besiktningen som relsterade till ”glapp” vid styrningen Material och arbetstid blev en kostnad som jag var ”nöjd med” Jag kommer gärna tillbaka om det händer saker som måste åtgärdas
Min bil lämnades in på sön 28/9. Dagen efter fick jag bekräftelsen. Ringde firman och man lovade att den säkert skulle var klar Tors 2/10. Ringde på morgonen den dagen och fick besked om att det inte alls var så säkert! Många bilar var ”före” min bil…… Blev förstås besviken……men ca 12.30 kom ett sms att den var klar. Jag kunde köra hem min bil (till Huskvarna)
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Snabba, duktiga, bra pris, trevliga!
Trevlig personal, bra service.
Bemötandet var topp! Vänliga människor som tog hand om och förklarade enkelt för en vanlig dödlig bilsbrukare. Påfyllning av kylmedel till hybridbil. Är mycket nöjd med besöket och kommer att återkomma igen gladeligen.
Väldigt nöjd med allt! Bemötande! Väntetid! Resultat!
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Kanon hjälp, trevlig personal och snabb service 10/10
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Gjorde service på bilen. Jättebra jobbat
De hade min ärrade mycket proffs. Jag är nöjd och troligen ha mer Service från dem.
Det var mycket bra kan rekommendera
Vi är mycket nöjda vi ger tio poäng