Trevlig och hjälpsam personal.
Auto 7H - Autoexperten
17 omdömen om Auto 7H - Autoexperten
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Petra
Alltid bra att ha att göra med. Vänlig och omtänksam personal. Letar ekonomiska lösningar för en gammal (16 år) bil. Bytt styrstag, bytt skadat däck och gjort fyrhjulsinställning.
Trevligt bemötande och lätt att få kontakt med när man ringer, någon som svarar mycket ovanligt.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Hälsningar Petra
Mycket bra service och bra personal
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Hälsningar Petra
Alltid proffsigt och vänligt bemötande
Allt fungerade bra.inget att anmärka på.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänligen Petra
Superbra service och proffsigt bemötande av Matte!
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Petra
Man blir alltid bemött med värme och får den bästa servicen
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar Petra
Byte av torkarblad bakruta på min Forester gick fort och bra. Dessutom körde man in och kollade däcktrycket runt om för att lampan för ojämt tryck började lysa på väg in till Borås.. Jag åker alltid till denna verkstad med min bil, för att man tar hand om bilen bra, och även mig. Hälsningar Kjell Lanned
Smidigt att få kontakt och de är noggranna. Tryggt att lämna bilen där.
Trevligt och professionellt bemötande samt snabb hantering!
Tusen tack! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas ses snart igen. Vänligen Petra
Mycket nöjd. Lite otydligt på hemsidan när jag skulle boka tid. Ringer nästa gång.
Din feedback är viktig och hjälper oss att vässa oss ytterligare. Vänligen Petra
Bra, genomtänkt, fri hyrbil, bra improvisation, väl bemött.
Bra bemötande Nästan perfekt Service, Batteribyte, felsökning etc.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänligen Petra
Tack så hemskt mycket jag har svarat en gång men vi tar det igen det blev så jätte bra med besiktning och allt bra personal trevligt kaffe och kaka
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänligen Petra
God service! Smidigt med lånetid utan extra kostnad. God dokumentation av skada.
Bilservice. Blir alltid mycket bra bemött. Svårt med förväntningar på en service. Den är ju som den är. Saknade en spec på vad som utförts. Är mycket nöjd för övrigt.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss dina intryck framåt. Vänligen Petra