Bra Verkstad. Jag åkte från Göteborg till Auto7 i borås och det var smidigt. Gjorde service.
Auto 7H - Autoexperten
Välkommen till Auto 7H – din Autoexperten Bilverkstad i Borås! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell och är en auktoriserad bilverkstad för Opel, Subaru och Mazda. Vår verkstad erbjuder ett brett utbud av tjänster som exempelvis bilservice, felsökning, AC-service, bromsreparationer,...
243 omdömen om Auto 7H - Autoexperten
Mkt bra å fin service , trevligt bemötande
Upplevde att personalen är trevligt. Det är viktigt för kunden att bli bra bemött
Bästa 👍 5 plus kommer tillbaka 100% ✅
Med dom nya glödlamporna blev bättre ljus Tack
Service på bilen . Bra bemötande och bra hjälp
Proffsigt mottagande, Tiderna var som vi bestämde.
Bra och trevligt mottagande. Tydligt beskrivet innehåll i planerat arbete. Beställd åtgärd snabbt utfört och snabbt informerat om att bilen var klar för hämtning. Helnöjd kund.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra service och väl omhändertagen
Snabbt och smidigt.trevligt bemötande.inget att klaga på.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Bra och trevligt bemötande. Kunnig personal som kunde förklara bilens problem på ett enkelt sätt.
Bra service och ett trevligt bemötande.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra service , bra kundomhändertagande
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Som alltid, i tid, bra info och bemötande. Alla mina besök på Auto 7 har varit bra.
Utmärkt bemötande av kundservice och servicen utfördes helt perfekt Fick all information under hand
Enda bilverkstaden i Borås som svarade i telefon mellandagen efter jul då vi var i stort behov av hjälp med bilen. Vi fick komma in med bilen efter lunch och kunde lämna efter ca 1 tim med lugnande besked och förslag på åtgärd av fel som inte behövdes fixas akut.
Allt var bra efteråt utom att meddelandet om bromsljus var kvar.
Väldigt bra bemötande. Lätt att komma i kontakt och trevlig personal .
Jag var jättenöjd. Trevlig och kunnig personal, snabb reparation, allt gick som planerat
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Mkt bra bemötande, raka o enkla svar på frågan,rekommenderar
Allt fungerade som det skulle!
Positiv upplevelse. Ger feedback på frågorna man har samt har alltid ett positivt bemötande!
Trevligt företag som behållit charmen för kunder till skillnad mot de större kedjorna jag undviker.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Jag har varit kund i 20 år och har alltid fått vänligt bemötande och prisvärda tjänster anpassade till bilens standard och ålder.
+Tydlig återkoppling inför service på kostnad/ innehåll. Biltvätt efter service. - Uppgett gnisslande bromsar inför service, fick återkoppling om att det ingick uppsmörjning/ genomgång- Efter service kvarstod gnissel och ingen återkoppling. Vid kontakt efteråt uppgavs svag förklaring ( material), ägt bilen 1 år och bromsarna gnisslade inte första halvåret: Blir tidsödande med återbesök.
Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.
Bra bemötande och smidigt att få en passande tid.
Alltid ett trevligt proffsigt bemötande
Mycket fint bemötande, med besiktning och parkering. Bert
Sansat bemötande med kunnig kundmottagare. Tyvärr verkar det saknas reservdelar detta kan ju inte Auto 7H påverka konjunkturen är svår att påverka .
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Snabb och trevligt bemötande och fina lokaler
Trevligt bemötande och proffsigt arbete
Trevligt bemötande och bra dokumentation av fel och åtgärder av dessa.
Snabbt och trevlig service som alltid
Allt gick smidigt och snabbt. Trevlig personal. Vi är nöjda.
Funkar bra, men verkstaden är inte billig.
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Bra bemötande och återkoppling, mycket nöjd 👌
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Bra lite synd att dom inte kunde ge oss svar på om det skulle gå på garantin eller itnte
Tack för din feedback, den hjälper oss att fortsätta utvecklas.
Bra bemötande. Gjorde det som skulle göras.
Blev trevligt bemött o fick lånebil.
Alltid bästa service och trevligt bemötande
Toppen toppen alltid fått en bra service och ett bra bemötande •
Mycket trevlig och kunnig personal. Gjorde service på min bil. Bilen blev klar mycket snabbare än jag förväntat mig.
Har alltid fungerat bra. Har fixat min bil i många år.
Vänlig bemötande genast när man kommit in i lokalen och snabbt genomföring av diagnos av min bil. Rekommenderas!
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Proffsigt och bra bemötande och hantering. Hade beställt årlig service o check före besiktning och väntade under utförandet. Beställde också vindrutetorkare. All utfördes bra och som förväntat.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Jätte nöjd med reparationer av min bil, rekommenderar Auto 7H i Borås
Mycket hjälpsamma och mycket trevligt bemötande
Trevlig personal och mycket bra service.
Kontakten med Mattias på verstaden var mycket postivt och han hjälpte mig med montering av vinterdäck samt en del andra problem med bilen men även med inställningar och hade en genomgång med olika funktioner på bilen
Bra och personlig service! Dock svårt att få tid för verkstad.