Väldigt bra och smidigt, super bra personal och professionell.
JQ Motor
Välkommen till JQ Motor På JQ Motor vill vi göra din bilaffär så enkel, trygg och smidig som möjligt. Oavsett om du funderar på att köpa eller sälja bil möts du av en professionell och personlig service, med tydlighet genom hela processen. Med erfarenhet från bilbranschen och ett stort fokus på kundnöjdhet arbetar vi alltid...
10 omdömen om JQ Motor
Sedan starten hos Reco 2026
Jag är verkligen jättenöjd med hela upplevelsen! ⭐️⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service, trevligt bemötande och ett professionellt och smidigt genomförande från början till slut. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Kan varmt rekommendera denna bilfirma till alla som letar efter en seriös och pålitlig bilhandlare. Stort tack för en riktigt bra upplevelse! 🚗👏
Ett fint bemötande. Kunnig personal, enkelt att göra affärer med de.
Ibrahim är mycket trevlig och hjälpsam. Ett lyckat bilköp, helt enkelt.
Inte första och inte heller sista gången jag gör ett bilköp hos JQ Motor. Tack vare Ibrahims exceptionella service och säljanda har det blivit flera återkommande affärer som trumfar varandra gång på gång. Rekommenderar denna firman starkt!
Jätte fint bemötande. Skämtsamt och snällt ☺️ Även jätte bra kundmottagande och när de behövde lösa saker som inte funkade så fick jag även en lånebil under tiden. Jag kan rekommendera dessa bilhandlare ☺️ MVH
Seriös firma, hjälpte mig att sälja min bil på ett smidigt sätt
Mycket trevlig och professionell bemötande. Bilen var stilren. Har haft den nu i en månad inga fel alls den kör utan problem och mjuk. Fick bilen besiktad och nyservad. Åkte ditt från Malmö. Rekommenderar starkt!
Jätte bra bemötande och trevlig kille som går verkligen att lita på vad han säger och lovar om bilen. Är jätte nöjd med den bilen jag köpte från JQ Motor tack.
Väldigt fint bemötande av personal och väldigt smidig affär! Rekomenderae starkt