Roger J:
Mycket smidig affär och bilen var precis så fin som bilderna och säljaren påpekade. Säljaren mötte upp mig på stationen ( en Söndag) och bilen är kanon.. Tack för all hjälp Dragan
Christoffer H:
Vi köpte en husbil. Ett otroligt bra bemötande samt smidig affär och lätt att få tag på efter affären för frågor man glömde att ställa vid mötet!! Kan verkligen rekommendera denna bil firma....
Cristoffer haldemo
Lena S:
Hej!
Vid bilköp vänder jag mig till Backmans bil i Kungälv. Blir alltid väl mottagen och köpen faller mig i smaken.
Anlitar ingen annan firma.
Med hälsning Lena Lundh Selander
Lennart K:
Jag fick hjälp med försäljning av min bil. Efter att försökt på KVD 2 ggr utan att få tillräckligt bra bud, så hamnade jag hos bilfirman "som köper din bil" med löfte om rimligt pris, men vid möte sänktes det med drygt 30 %. Fortsatte med Blocket och efter det ena skambudet efter det andra, så tänkte jag på vinst å förlust, att prova Bilförmedlingen. Efter möte och genomgång sattes priset efter mitt önskemål och en fair deal. Efter mindre än en vecka såldes bilen och pengar sattes in på mitt konto.... Den absolut bäst hanterade bilaffären jag varit med om. TOPPBETYG
Henric F:
Mycket trevlig och kompetent säljare.
Bilen va fin, precis som annonsen visade på nätet.
Förhandlingen gick smidigt på plats och min upplevelse va att båda parter blev nöjda.
Vår upplevelse va att Mölndals Bilförsäljning satsar hårt på kundnöjdhet och man kan räkna med snabb respondans vid frågor.
Den nya visningslokalen på Hisingen i Göteborg ger ett proffsigt intryck upplevde vi.
Rekommenderas
Martin A:
Vi köpte vår A-traktor online och fick den hemleverarad snabbt o smidigt. Hela affären kändes väldigt bra, med hög service och kunskap. Kan verkligen rekommendera gänget på Axelssons!
Jan Wilhelm N:
Jag köpte en begagnad Kia picanto årsm 2016
som jag blev hyfsat nöjd med visserligen saknades det en nyckel och servicehandlingarna på bilen .
Jag har köpt en ny nyckel av en återförsäljare av märket men vet fortfarande inte hur servicen är skött.
Sen så kan jag rekomendera företaget speciellt säljaren som va ärlig och tillmötes gående.
Niklas H:
En väldigt trevlig, ärlig, vänlig, proffesionell, erfaren, serviceminded person att göra affärer med.
Köpte en Audi A3 2019.
Kan verkligen rekommendera att köpa din bil här.
Supernöjd!
Tack för all hjälp Amin.
Rozhgar A:
Jag handlade en bil och gjorde ett inbyte av min samtidigt och fick en väldigt bra deal och de var väldigt proffesionella samt hjälpsamma. Rekommendera dem starkt!
Daniel är guld värd.
Rustem K:
Vilken toppen kille Benjamin är! Kommer dit för att kolla på en bil slutar med att min gamla är kvar och jag får med mig en ny. Bra service och väldigt ärlig med sina bilar. Fem stjärnor av mig!
Lasse-Åker R:
Mycket välkomnade personal som mottog oss med leende. Visade oss sitt utbud av bilar. Vi hittade en bil som stämde med vårt behov.
Säljaren berättade en del om bilen och informerade oss om det enda som man skall åtgärda var bakbromsarna där skivorna är rostiga!
Efter några dagars fundering återkom vi och gjorde upp affären. Vi kom överens att bilaffären beställer nya skivor och belägg. Dom ringer när reservdelarna kommer så fixar dom detta medans vi väntar.
Efter två dagar fick jag besked att delarna kommit.
Sedan löstes hela affären på ett mycket smidigt och angenämt sätt!
Björn Tommy Fredrik K:
Jag sålde nyligen en bil till företaget och blev imponerad av hur jag bemöttes. Jag fick ett proffsigt och personligt bemötande både vid mail-, telefonkontakt och vid själva mötet. Inga krusiduller, inget tjafs, utan som utlovat! Rekommenderas varmt!