Niklas H:
En väldigt trevlig, ärlig, vänlig, proffesionell, erfaren, serviceminded person att göra affärer med.
Köpte en Audi A3 2019.
Kan verkligen rekommendera att köpa din bil här.
Supernöjd!
Tack för all hjälp Amin.
Nilsson Lars I:
Jag blev bemött på ett mycket bra och välkomnande sätt. Bägge säljarna hjälpte till så affären gick smidigt. Till och med min fru kände sig välkommen vilket hon inte gjort på andra bilfirma. Vi hade inga förväntningar eftersom det var första besöket hos dem, helt klart skall jag vä da mig dit nästa gång jag skall byta bil.
Jag är helnöjd med affären.
Lasse Nilsson, Alingsås
Lasse-Åker R:
Mycket välkomnade personal som mottog oss med leende. Visade oss sitt utbud av bilar. Vi hittade en bil som stämde med vårt behov.
Säljaren berättade en del om bilen och informerade oss om det enda som man skall åtgärda var bakbromsarna där skivorna är rostiga!
Efter några dagars fundering återkom vi och gjorde upp affären. Vi kom överens att bilaffären beställer nya skivor och belägg. Dom ringer när reservdelarna kommer så fixar dom detta medans vi väntar.
Efter två dagar fick jag besked att delarna kommit.
Sedan löstes hela affären på ett mycket smidigt och angenämt sätt!
Björn Tommy Fredrik K:
Jag sålde nyligen en bil till företaget och blev imponerad av hur jag bemöttes. Jag fick ett proffsigt och personligt bemötande både vid mail-, telefonkontakt och vid själva mötet. Inga krusiduller, inget tjafs, utan som utlovat! Rekommenderas varmt!
Ioan Daniel K:
Så snabbt och smidigt det hade aldrig varit!
Trevlig personal , hjälpsam och kunnig.
Fick bra pris på inbyten i telefon och dom försökte inte dra ner priset när vi kom fram, som nästan alla brukar göra.
Jag är jätte nöjd med bilen och med hela affären. Stor tack!
Rekomenderar stark!
NIKOLA A:
Nödvändig att byta kupéfläkt konstaterade verkstaden (motståndet bytte jag förra året) Fläkten helt utslagen..Jag passade samtidigt på att göra kamremsbyte (inklusive kompressor rem), byte av bränslefilter och oljefilter samt kupéfiltret.
Alla delar förutom kupéfläkten hade jag med mig själv. Verkstaden fyllde på AC:n och bjöd på byte av kompressor remm i samband med verkstadsbesöket. Fast offert för arbetet som jag uppfattade vara konkurrenskraftig.Arbetet genomfördes korrekt och jag är nöjd. Dom förklarade tidsåtgången för respektive moment vilket jag uppskattade. Jag kommer att komma tillbaka, dom kändes kompetenta och det är fortfarande varm i bilen. Volvo v60
Peter E:
Hej! Blev uppringd av en trevlig försäljare och vips var min mercedes buss såld. Jag kan varmt rekommendera detta företag och har jag en bil jag vill bli av med i framtiden så lär jag kontakta dem igen. Mvh Peter E
Maria L:
Grymt bra bilhandlare. Vi fick lite problem med bilens dieselfilter et par veckor efter att vi köpt bilen och trots att det inte var någon garanti på detta så tog dom in bilen två gånger och fixade till den utan kostnad. Det känns tryggt att handla bil här och vi kommer absolut komma tillbaks hit för nästa bil :-)