Autogruppen i Borås AB
Välkommen till Autogruppen i Borås AB!
På Domherrevägen 2 i Sandered hittar du Autogruppen i Borås AB. Vi har en rad olika bilmärken i vår bilhall och ett antal olika modeller att välja mellan. Med 18 års erfarenhet inom bilbranschen har vi skaffat oss så pass mycket skinn på näsan att vi vågar kalla oss bland de bästa i branschen.
Behöver du värdera din bil och är nyfiken på vad den kan vara värd? Låt oss värdera din bil.
Vi samarbetar med flertalet återförsäljare i Tyskland och Sverige, vi är extremt noggranna med vilka bilar vi väljer. Detta gör att vi kan erbjuda dig din drömbil till ett drömpris.
Utmärkelser
24 omdömen om Autogruppen i Borås AB
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Autogruppen i Borås AB
Väl bemött och bra telefonkontakt
Super schyst,och vänlig/ hjälpsam
skrev om Autogruppen i Borås AB
Hittade drömbilen här. Mycket trevligt bemötande, professionell affär med en inbytesbil och smidig leverans. Stort tack!
skrev om Autogruppen i Borås AB
Kollade på en xc60 och fick ett bra bemötande.
skrev om Autogruppen i Borås AB
Utmärkt service och trevlig bemötande
skrev om Autogruppen i Borås AB
Mycket trevligt bemötande och bra service.
Super mycket fina bilar.//nöjd kund 👌🏼 -
Det fungerar smidigt att göra affär ! Och trevliga ,
Väldigt bra skick på bilparken -
skrev om Autogruppen i Borås AB
Mycket bra och trevligt bemötande. Fin service, bra och konkret information. Snabbt genomförande av köpet,uppskattades eftersom vi åkte långt.
Kommer att rekommendera Er till andra.
Tack Åsa och Magnus. -
skrev om Autogruppen i Borås AB
Väldigt professionellt bemötande av personalen på Autogruppen! Fick hjälp med allting och var super trevliga.
skrev om Autogruppen i Borås AB
Har fått ett bra bemötande och har känt att hela affären varit väldigt smidig och enkel. Nöjd kund!
skrev om Autogruppen i Borås AB
Bilen motsvarade mina förväntningar och affären gick hur smidigt som helst
// Klasse -
Snabb och smidig affär. Snabb leverans 👍🏻
Mycket nöjd!!
Väldig trevligt bemötande. -
skrev om Autogruppen i Borås AB
Smidigt och trevlig bemötande.
skrev om Autogruppen i Borås AB
Trevlig bemötande och smidigt köp! Kan rekommendera Autogruppen i Borås!
skrev om Autogruppen i Borås AB
Positivt bemötande blev ett smidigt bilköp.
Är mycket nöjd. -
skrev om Autogruppen i Borås AB
Bra bemötande och håller vad som är sagt och avtalet. Hade bra referenser vid mitt bilköp så även om företaget låg 80 mil bort hade jag inga farhågor att göra affär.
Bra service på plats och jag köper gärna en bil till där i framtiden.🙂 -
Mycket bra mottagande.
Blir återbesök och ny bil varje år.
Blev en Tesla 3 Performance -
Jättetrevlig försäljare Alexander.
Skötte affären topp.
Fint företag.
Supernöjd Teslaägare.
Mvh Micke -
skrev om Autogruppen i Borås AB
Har blivit väl mött och fått svar på frågor och tankar och känner att det är ett bra byte
skrev om Autogruppen i Borås AB
Snabb affär, trevligt bemötande på telefon samt på plats
skrev om Autogruppen i Borås AB
Otroligt trevligt bemötande och smidig affär.
Kommer absolut återkomma.
Köpte en Porsche 997 4S -
skrev om Autogruppen i Borås AB
Trevligt bemötade, väldigt engagerad säljare som hjälpte bra till.
skrev om Autogruppen i Borås AB
Mycket trevlig och enkelt.
Tack för en mycket trevlig bil