Tom Juhani K:
Fadi var mycket trevlig och saklig. Vi är nöjda med bilen. Ett par små fix men hoppas vi kan komma fram till en lösning ;). Rekommenderar starkt!
Välkommen in till oss på Kungsängens Bil när du vill sälja, köpa eller byta in din bil. Med egen verkstad och biltvätt har är vi en helhetslösning för din nya eller gamla bil!
Faez F:
أنني أشكركم على تعاملكم وعلى ثقتكم وأنصح كل أنسان أن لايتردد في القدوم أليكم وشكرا 😘
Jon Erik K:
Köpte min bil hos företaget i Norrköping.
Vi kom överens om inbyte av min bil och jag fick bilen levererad till Stockholm.
Mycket smidigt, inget krångel och jättetrevliga.
Svarade bra på mina frågor och hjälpte även till med allt det praktiska så det var supersmidigt.
Kan verkligen rekommendera den här bilfirman!
Laura M:
Köpte min bil hos Ultimate cars i norrköping och jag fick hjälp med min kreditansökan som inte tog så lång tid. Efter att det vart godkänt så köpte jag bilen och jag är superduper glad inför sommaren
Murad P:
Jag vill rikta ett stort tack till Steven för det smidiga och professionella samarbetet vid försäljningen av min bil, Volvo V90 Cross Country B4 (reg.nr ORA 31L). Det var en väldigt trevlig upplevelse att genomföra affären med er.
Jag kan också bekräfta att betalningen nu har kommit in på mitt bankkonto, och jag är mycket tacksam för att allt gått så enkelt och effektivt.
Återigen, tack så mycket för en utmärkt inköpsprocess!
Per Krister B:
Vi vill uttrycka vår stora uppskattning för den utmärkta säljaren Djani Poljarevic. Med sin imponerande kunskap, sitt genuina engagemang och sin trevliga personlighet gjorde han ett starkt och ärligt intryck från första mötet. Hans lugna och professionella sätt fick oss att känna oss trygga och övertygade om att bilköpet var helt rätt för oss. Tack, Djani, för en fantastisk köpupplevelse!