Deals On Wheels AB

4.1

15 omdömen om Deals On Wheels AB

Pariya C
Skrev om Deals On Wheels AB

Köpte min nya bil på deals on wheels och det kommer alltid att vara en bilhandlare ja köper bil ifrån i fram tiden👌👌

Kymiya C
Skrev om Deals On Wheels AB

Jätte nöjd med min nya bil.. tack för en bra service! Och ett bra bemötande!

Linnéa N
Skrev om Deals On Wheels AB

Köpte en golf Gti mycket nöjd tack så jättemycket för en snabb och smidig affär Alexander rekommenderar starkt denna bil firma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gabriel H
Skrev om Deals On Wheels AB

Rekommenderar starkt mycket seriös och bra bilfirma snabb och smidig affär mycket nöjda med bilen grym personal ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Christer Håkan B

Trevligt bemötande supersnabb affär 10/10

Arnel M
Skrev om Deals On Wheels AB

Har varit supernöjda . Hela affären kändes trygg, smidig. Snabb värdering även på inbytesbil som vi blev jätte nöjda med . Vi kommer återkomma när det är dags för en ny bil igen 💫 🦾

Zoran T
Skrev om Deals On Wheels AB

Jag och säljaren är överens om köp av en bil. Medans jag väntar på köpekontraktet så hör en annan av säljarna av sig om att dom sålt bilen till någon annan. Riktigt dåligt hanterat. Detta får man inga nya kunder på.

Svar från Deals On Wheels AB

Hej Zoran, Jag tycker det är fel av dig att lämna ett dåligt omdöme om oss när vi inte har gjort något fel i vår kommunikation med dig. Du och en person till var intresserade av bilen, den andra köparen var beredd att köpa bilen till fullpris och göra affär direkt. Du ville ha bilen, men ville att vi skulle fixa lite småsaker på bilen, vilket vi självklart erbjöd oss att göra mot en handpenning. När du inte skickade någon handpenning kände vi att du kanske inte var så pass intresserad, och vi hade som sagt en till köpare...

Jonas Kristofer H
Skrev om Deals On Wheels AB

Gjorde en smidig affär från början till slut, på en bmw 420d med Adam på Deals On Wheels. Inga konstigheter & tack för en trevlig affär! Återkommer definitivt!

Jon Erik K
Skrev om Deals On Wheels AB

Köpte min bil hos företaget i Norrköping. Vi kom överens om inbyte av min bil och jag fick bilen levererad till Stockholm. Mycket smidigt, inget krångel och jättetrevliga. Svarade bra på mina frågor och hjälpte även till med allt det praktiska så det var supersmidigt. Kan verkligen rekommendera den här bilfirman!

Birgitta S
Skrev om Deals On Wheels AB

Hjälpte en väninna att köpa bil men blev tyvärr lurad då bilfirman påstod att kamrem var bytt och bilen servad fastän den inte var det. Innebar en extra kostnad på 14000 kr som min väninna inte hade. Kollade med tidigare ägare och där bilen varit servad senaste gångerna. Tro inte på det som säljaren anger om bilen, du måste själv ta reda på om det stämmer. Försökt få kontakt med bilfirman via mail 2 ggr men inget svar.

Hans O

Mycket nöjd med min bilaffär…👍 Hasse Göteborg

Bo Michael S
Skrev om Deals On Wheels AB

Har en säljare som budar o ska hämta hojjen inom 3 dagar och sen bara sluta svara:-( oseriöst!

Niklas J
Skrev om Deals On Wheels AB

Snabb och smidig affär med god kontroll och kvalite på bilen. Väldigt nöjda!

Loke S
Skrev om Deals On Wheels AB

om du vill undvika en klump i magen och en massa huvudvärk skulle jag undvika att köpa från deels on wheels i Norrköping. Jag vill inte bli anmäld för förtal så jag kommer bara säga att jag upplevde en specifik säljare väldigt oärlig och väldigt obrydd

Keiarash N
Skrev om Deals On Wheels AB

Josef är den bästa motorcykelhandlaren jag någonsin träffat. Med sin expertis, ärlighet och fantastiska kundservice har han gjort mina tre affärer med honom till en ren fröjd. Han är passionerad, pålitlig och alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge råd. Jag rekommenderar honom starkt för alla som letar efter en motorcykel. Tack, Josef!