Ett enklare, tryggare och smartare sätt att köpa och sälja bilar. Välkommen till Bilförmedlingen!
Anne-marie Micheline A:
Har sålt 2 bilar på kort tid. Det tog ca 2-5 dagar för var bil till att bli såld till fullt begärt pris.
Måste berömma Erik Odbjer som är fantastisk.
Jättefint bemötande och bra förhandlare.
Kommer verkligen att rekommendera detta bolag i Helsingborg
Mvh
Anne-Marie
SARA H:
Köpte min bil på Auto Viva för ett par veckor sedan och har verkligen förvånats av deras goda service. Har fått så mycket mer hjälp än jag kunnat drömma om. Har redan rekommenderat er till familj och vänner!
Kristian D:
Köpte en BMW X4 from Autohub Sverige.
Trevligt och seriöst bemötande från första kontakt via mail och telefon till besöket i bilhallen.
Smidig och snabb affär med bra diskussioner kring bilen.
Kände efter någon vecka att bilen hade behövt en hjulinställning och det har Magnus lovat att beskosta om det behövs vilket är tacksamt.
Man är alltid lite orolig när det är mindre firmor som man inte känner till men läste recensioner innan kontakt men viktigast av allt för mig var att jag kände mig trygg med Magnus som säljare, det fanns ett engagemeng från hans sida att han vill att du ska bli nöjd som kund.
Rekommenderar att köpa bil hos Autohub och passar på att tacka för ett otroligt bra bemötande :)
MVH
Christian
Mats L:
Trevlig med ett lugnt bemötande.
Mycket kunnig med rimligt pris.
Känns ärlig och seriös.
Använt mig av sk ett flertal gånger och är mycket nöjd