Meget fin service kæmpe hjælp på en søndag for to danskere på vej på ferie i Sverige många tack brian og Louise Sørensen
Autohallen Group Sweden AB
Vi på Autohallen har mer än 30 års erfarenhet av att köpa, sälja och serva bilar i Helsingborg. Hos oss hittar du både nya och begagnade bilar som är noggrant testade i vår egen verkstad av certifierade tekniker. Har du inte möjlighet att hämta din bil erbjuder vi hemleverans inom 20 mil. När du köper en bil hos oss ingår alltid...
103 omdömen om Autohallen Group Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2026
Proffsiga, trevliga med snabb och prisvärd service
Trevlig och kompetent personal
Dom va ganska trevliga men dom försökte höja priset mot vad dom gav mig och det var vd som försökte men det gick han bet på
Bra bemötande trevlig personal bra pris åter kommer.
Snabbt jobb och en väldigt trevlig man som fixa batteribytet. Tack.
Stort tack Jan för ditt fina omdöme! 😊 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt med batteribytet. Du är varmt välkommen tillbaka till Autohallen när du behöver hjälp igen! 🚗🔧
Trevligt och rent i lokalen. Bra service. Enkelt och smidigt. Tack Samir för hjälpen
Stort tack Vincent för det fina omdömet! 🙏 Kul att höra att du uppskattade både servicen och lokalen. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt, smidigt och trevligt för våra kunder. Varmt välkommen tillbaka! 😊🚗
Wij zijn op zaterdag geholpen en dat ging heel vlot. Zo konden wij onze reis weer voortzetten
Hartelijk dank Roland voor uw mooie beoordeling! 🙏 Fijn dat we u snel konden helpen, zodat u uw reis zonder problemen kon voortzetten. Wij wensen u een fijne en veilige reis verder! 🚗😊
Har varit väldigt hjälpsam och underbar service!
Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! 🌟 Det betyder otroligt mycket för oss. Vi är glada att du är nöjd med vår service och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden. Varmt välkommen tillbaka! 🚗😊
Vi fick bra hjälp och svarade på våra frågor även på telefon. Känns tryggt eftersom vi inte kan något alls om bilar.
Stort tack, Sabina! 🌟 Det betyder mycket för oss att höra att ni kände er trygga och väl omhändertagna. Vi strävar alltid efter att ge tydliga svar och den service vi själva hade velat få. Tack för ert förtroende och varmt välkomna tillbaka när ni behöver hjälp igen! 🚗🙏
Duktiga som attan och höll tiderna som dem sa. Erbjöd att kolla extra på bilen då jag skulle iväg på långresa och fick den nästa dag och snabb uppdatering. 10/10
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! ⭐ Det gläder oss att du uppskattade både servicen, kommunikationen och att vi kunde hjälpa dig inför din resa. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! 🚗😊
Hur kass som helst! Jag fick rätt i ARN om ett kamkjedjebyte som de utförde som inte blev så bra! Har jag hört något från dem? Nej, ARN rekommenderar att företaget skulle betala tillbaka mig ca 25000:- för ett jobb som inte blev så bra! Efter två veckor så erbjuder jag dem att betala 15000:- så drar vi ett streck över det hela. Tror ni att dom svarade?? Nej, inte ett ord har jag hört från dem sedan de försökte fixa bilen för tredje gången. Vill ni att bilen ska bli förstörd, åk till Autohallen och bilen blir skrot. Min bil...
Hej. Vi beklagar att du inte är nöjd. Vi delar inte din beskrivning av händelseförloppet och det finns omständigheter i ärendet som inte framgår i omdömet. Av hänsyn till sekretess och integritet kommenterar vi inte detaljer offentligt. Vi strävar alltid efter att behandla våra kunder professionellt och sakligt och önskar dig allt gott framöver.
Mycket bra! Det enda besvärliga var att när jag kom dit kl.8 för att lämna nyckeln till min bil som hade bogserats dit kvällen innan fanns ingen där. En vän hade skjutsat mig dit. Talade in ett meddelande 8.15 och fick därefter ett sms om att personalen satt i möte. Min vän körde mig hem och när jag lite senare fick ett nytt sms om att komma med nyckeln fick han köra dit igen med den. Slangningen av tanken och rengöringen av den utfördes, gissar jag, på bästa sätt. Dagen därpå hämtade jag bilen, blev vänligt bemött av Sami och sedan dess går bilen perfekt!!!
Stort tack, Inger, för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. 🌟 Vi ber om ursäkt för missförståndet vid inlämningen på morgonen och tar till oss din feedback för att bli ännu bättre. Det gläder oss verkligen att bilen fungerar perfekt och att du blev nöjd med både servicen och bemötandet. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 🚗😊
Bra service och trevlig personal
Stort tack, Carl! 🌟 Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det gläder oss att du är nöjd med både servicen och vårt bemötande. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Varmt välkommen tillbaka! 🚗😊
Snabbt, otroligt bra service och kundbemötande
Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Ricardo! 🙏 Det gläder oss att du är nöjd med både servicen och kundbemötandet. Varmt välkommen tillbaka – vi finns här när du behöver oss! 🚗⭐
Dålig kundservice, fick stå och vänta i 40 minuter innan någon kunde ta betalt fast att dom ringde mig och sa att bilen var klar.
Hej Marie. Tack för din feedback. Vi beklagar att du fick vänta längre än förväntat. Under den pågående semesterperioden har vi haft begränsad bemanning, vilket tyvärr ledde till längre väntetid trots att bilen var färdig. Det är ingen upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi tar till oss din synpunkt och arbetar för att förbättra våra rutiner. Tack för din förståelse och hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång.
Trevligt bemötande och bra service. Är så tacksam och glad över att bilen fungerar igen. Stort tack
Stort tack för dina fina ord, Christel! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd och att bilen fungerar som den ska igen. Din uppskattning betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till Autohallen Group Sweden AB om du behöver hjälp i framtiden. Kör försiktigt och tack för förtroendet! 🚗😊
Bra och snabba allt fungerade perfekt till ett bra pris
Stort tack, Lars, för ditt fina omdöme! Det gläder oss att allt fungerade smidigt och att du är nöjd med både servicen och priset. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka till Autohallen Group Sweden AB när du behöver hjälp igen. Kör försiktigt! 🚗😊
Väldigt trevliga och mycket prisvärda! Supersrrvice!
Stort tack, Malin, för ditt fantastiska omdöme! Det betyder mycket för oss att du uppskattar både vår service och våra priser. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka till Autohallen Group Sweden AB när du behöver hjälp igen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig i framtiden! 🚗😊
Hej,det var det bästa service på 🚗 jag har haft.Rekommenderar av hela mitt hjärta,duktig personal och vet vad dem gör. Stort tack för all hjälp jag har fått. 👍🏻✌️🙏💯
Stort tack, Muhamed, för dina fantastiska ord och din rekommendation! Det betyder oerhört mycket för oss att höra att du är så nöjd med både servicen och vårt arbete. Tack för förtroendet – du är alltid varmt välkommen tillbaka till Autohallen Group Sweden AB när du behöver hjälp igen. Kör försiktigt! 🚗😊🙏
Helt underbar info angående bilen genom telefon samtal. Säljaren Gregor ska ha en eloge för snabb affär. Tack
Stort tack, Johan, för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med informationen och att affären gick smidigt. Vi ska självklart föra dina fina ord vidare till Gregor – det kommer att uppskattas. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka till Autohallen Group Sweden AB när vi kan hjälpa dig igen! 🚗😊
Felsökte ac, fick även offert till att laga det som inte funkar, gick jätte bra!
Stort tack, Mario, för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med felsökningen av AC:n och ta fram en tydlig offert för reparationen. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka till Autohallen Group Sweden AB när du behöver hjälp igen. Kör försiktigt! 🚗😊
Bra service trevliga kan jobbet.
Stort tack, Sami, för ditt fina omdöme och för att du valde Autohallen Group Sweden AB. Det gläder oss att du är nöjd med både servicen och vårt bemötande. Ditt förtroende betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Varmt välkommen tillbaka och kör försiktigt! 🚗✨
Snabb service och vänligt bemötande
Stort tack, Emilia! Vi uppskattar ditt fina omdöme och är glada att du är nöjd med vår service. Varmt välkommen tillbaka! 🚗😊
De löste problemet men fanns dolda kostnader när jag skulle betala
Hej Charlie! Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde det så. Det har aldrig varit vår avsikt att det ska uppstå några överraskningar. Vi tar till oss din synpunkt och arbetar för att bli tydligare med kostnaderna. Tack för att du uppmärksammade oss på detta.
Jag är mycket nöjd med servicen. Mekanikern var professionell, trevlig och lagade bilen snabbt och effektivt. Arbetet utfördes noggrant och bilen fungerar perfekt nu. Jag kan varmt rekommendera denna verkstad till andra!
Stort tack, Marta! Det gläder oss att du är nöjd med vår service. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka! 🚗😊
Världens sämsta verkstad. Jag fick betala 4500 kr. trotts att bilens problem är inte löst
Hej Ümit. Vi beklagar att du känner så. Vi utförde det arbete som beställdes och informerade om bilens skick. Om problemet kvarstår är du välkommen att kontakta oss så går vi gärna igenom ärendet tillsammans för att hitta en lösning.
Bra o väl utfört arbete. Kommer gärna tillbaka för fler uppgifter
Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med arbetet och servicen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Autohallen Group Sweden AB när du behöver hjälp i framtiden. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB
Trevlig och hjälpsam personal. Bra priser och ett bra resultat. Snabb service.
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Maritha! Det gläder oss att du är nöjd med både servicen, resultatet och bemötandet. Vi strävar alltid efter att erbjuda snabb service, bra priser och att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Du är varmt välkommen tillbaka till oss på Autohallen Group Sweden AB när du behöver hjälp igen. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧⭐
Snabbt och proffsigt! Bra bemötande. Trevlig personal.
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Bill! Det gläder oss att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Autohallen Group Sweden AB när du behöver hjälp med din bil. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧⭐
Håller inte den överenskomna tiden och har orsakat flera fel efter byte av bromsbelägg.
Hej Assi, Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplever att arbetet inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar alltid våra kunders synpunkter på största allvar och önskar därför att du kontaktar oss direkt så att vi kan gå igenom ärendet tillsammans och undersöka de fel du upplever har uppstått. Vår ambition är alltid att leverera ett korrekt utfört arbete och hitta en lösning om något inte blivit som det ska. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧
Professionella, hjälpsamma och trevliga. Bra service.
Hej Ahmad, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Autohallen Group Sweden AB. 🚗🔧⭐ Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB
Mycket bra service Madeleine är en riktig stjärna, tillmötesgående och Sami och alla anställda var riktigt trevligt och proffsig.
Hej Van, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med servicen. Vi ska självklart framföra dina fina ord till Madeleine – hon kommer att bli väldigt glad. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧
Jag får alltid bra service hos Autohallen. Priserna är rimliga, personalen är supertrevlig och hjälpsam, och servicen går snabbt. Bilen fungerar alltid till 100 % efter besöket. Rekommenderas varmt!
Hej Dorota, Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för ditt fortsatta förtroende för oss på Autohallen! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen, personalen och resultatet av vårt arbete. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Du är alltid varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp med bilen. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧
Väl utfört jobb,som tidsmässigt fungerade utmärkt bra! Svårt att bedöma kvaliten på underredsbehandlingen med tanke på att det var under bilen! Men med lite eget krypande under bilen hemmavid såg det mycket bra ut😅! Det som borde ses över var den skraltiga lånebilen! Den var billig att hyra men kunde kosta mig mer om den var bra😢 Annars mycket nöjd med besöket hos AUTOHALLEN i Helsingborgs
Hej Lars, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att höra att du är nöjd med både arbetet och resultatet av underredsbehandlingen. Vi uppskattar även din feedback kring lånebilen. Det är något vi tar med oss och ser över för att kunna erbjuda en ännu bättre upplevelse framöver. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka till oss på Autohallen! Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧
Jag är så glad och tacksam för besöket här och att jag visste om autohallen sedan tidigare. Ett helt oplanerat besök med bilen som larmade för tändstift efter resa ner till Helsingborg. Det visade sig också vara trasig vattenpump och en ev felaktigt bytad sådan för 2 år sedan av annan verkstad i Skåne. Att lyckas få fram vattenpump och kamrem på en timme var strongt och att fixa bilen samma eftermiddag var imponerande! Jag har gjort besök här tidigare för byte av bromsklossar och ör lika nöjd bu som då. Jag känner av både...
Hej Marianne, Vilket fantastiskt omdöme – stort tack! Det betyder mycket för hela teamet att få läsa sådana här ord. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och få dig tillbaka på vägen samma dag. Tack för ditt förtroende genom åren och för att du väljer Autohallen. Kunder som du gör vårt arbete extra roligt. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗❤️⭐
Fick offert på service med kupé filter byte och bromsvätska byte. Men de gjorde bara en standard service detta medförde 60min extra väntan efter att jag frågat om de gjort detta. Mitt pris på servicen stämde inte med det pris jag fick via telefon, de hade räknat fel sa de fick betala ca 100kr mer. Skulle få pris på ett byte av låscylinder, men de har inte återkommit om priset som de lovade har även skickat sms om detta..Mvh Anders
Hej Per, Tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Vi beklagar att ditt besök inte motsvarade dina förväntningar. Det stämmer att det uppstod ett missförstånd kring de överenskomna servicepunkterna, vilket medförde extra väntetid för dig. Vi beklagar även att prisinformationen inte blev korrekt från början. Gällande prisförslaget för låscylindern tar vi till oss kritiken och ber om ursäkt för att vi inte återkopplat enligt överenskommelse. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att förbättra våra rutiner....
Mycket bra tjänst. Gott bemötande och snabb hantering av bokning. Servicen gick snabbt och bra! Skulle använda igen!
Hej Andreas, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet, bokningsprocessen och servicen. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧
Väldigt trevliga och bra utfört jobb!
Hej Adam, Stort tack för ditt förtroende och dina fina ord. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Att leverera professionell service och kvalitetsarbete är alltid vår högsta prioritet, och det är glädjande att höra att vi levde upp till dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka till Autohallen Group Sweden AB. Med vänliga hälsningar Sami Nader VD, Autohallen Group Sweden AB 🚗⭐
Löste problemet snabbt efter att jag blivit bärgad. Trevlig personal.
Hej Leif, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde Autohallen Group Sweden AB. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt när situationen uppstod och att du är nöjd med både servicen och vårt bemötande. Att få våra kunder tillbaka på vägen så fort som möjligt är alltid vår högsta prioritet. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp i framtiden. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧
Väntar längre tid över bokningstiden
Hej Abdilkarim, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för din feedback. Vi beklagar att väntetiden blev längre än förväntat vid ditt besök. Ibland kan oförutsedda arbeten eller förseningar påverka tidsplaneringen, men vi arbetar kontinuerligt för att förbättra vår service och hålla våra kunder uppdaterade. Vi uppskattar din synpunkt och hoppas få möjligheten att ge dig en bättre upplevelse nästa gång. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧
Blev trevligt bemött, fem har ordnat med lånebil , ocj jobbet var klar i tid , tom prisvärt
Hej Andrea, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde Autohallen Group Sweden AB. Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet, lånebilen och att arbetet kunde slutföras enligt plan. Vi strävar alltid efter att erbjuda prisvärd service med hög kvalitet och god kundservice. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp med bilen igen. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧
De är mycket bra personal och verkstaden.
Hej Alaa, Stort tack för ditt fina omdöme och för ditt förtroende. Det gläder oss att du är nöjd med både vår personal och verkstad. Vi arbetar varje dag för att ge våra kunder bästa möjliga service och uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧
Trevlig upplevelse där kundens bästa prioriteras och går före vinst, skulle dock önska lite mer kommunikation med kunden.
Hej Taher, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du upplevde att vi sätter kundens bästa i första hand. Samtidigt uppskattar vi din synpunkt kring kommunikationen. Vi tar med oss feedbacken och arbetar kontinuerligt för att bli ännu bättre på att hålla våra kunder uppdaterade under arbetets gång. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧
Mycket bra service och ärliga.
Hej Jia, Stort tack för ditt fina omdöme och för ditt förtroende. Vi är glada att du uppskattar vår service och vårt ärliga arbetssätt. Att vara transparenta och ge våra kunder bästa möjliga service är något vi värdesätter högt. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp med din bil. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧
Enkelt och bra att boka genom verkstadsoffert.se. Trevlig och duktig personal. Väl utfört jobb. Rekommenderas
Hej Nils, Stort tack för ditt fina omdöme och för rekommendationen. Vi är glada att du upplevde bokningen som smidig och att du är nöjd med både vårt arbete och bemötande. Att leverera hög kvalitet och god service till våra kunder är alltid vårt mål. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp med din bil. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧
Trevligt bemötande. Duktig personal. Bara att rekommendera dem.
Hej Karin, Stort tack för ditt fina omdöme och för rekommendationen. Det gläder oss att du är nöjd med både vårt bemötande och vårt arbete. Att ge våra kunder professionell service och ett trevligt mottagande är något vi värdesätter högt. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp med din bil. Med vänliga hälsningar Sami Nader Autohallen Group Sweden AB 🚗🔧
Bra gjort, nu funkar ACn igen.
Tack så mycket för ditt omdöme Anna! 😊 Kul att höra att AC:n fungerar som den ska igen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden att lämna feedback och hoppas vi får hjälpa dig igen framöver! Mvh Autohallen Group Sweden AB
Trevligt bemötande! Snabbt och effektivt arbete. Hade rätt utrustning vilket minst 2andra verkstäder saknade.
Stort tack för det fina omdömet Per-Olof! 😊 Kul att höra att du är nöjd med både bemötandet och arbetet. Vi försöker alltid lösa problemen snabbt och ha rätt utrustning för jobbet. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka framöver! 👍🏻 Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB
Bra och prisvärt! Snabb service och känns som dom jobbade alla dagar i veckan.
Stort tack för ditt fina omdöme Bengt! 😊 Kul att höra att du är nöjd med både servicen och priset. Vi försöker alltid hjälpa våra kunder så snabbt och smidigt som möjligt och uppskattar verkligen ditt förtroende. Varmt välkommen tillbaka! 👍🏻 Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB