Blev trevligt bemött, fem har ordnat med lånebil , ocj jobbet var klar i tid , tom prisvärt
Autohallen Group Sweden AB
62 omdömen om Autohallen Group Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2026
De är mycket bra personal och verkstaden.
Trevlig upplevelse där kundens bästa prioriteras och går före vinst, skulle dock önska lite mer kommunikation med kunden.
Mycket bra service och ärliga.
Enkelt och bra att boka genom verkstadsoffert.se. Trevlig och duktig personal. Väl utfört jobb. Rekommenderas
Trevligt bemötande. Duktig personal. Bara att rekommendera dem.
Bra gjort, nu funkar ACn igen.
Tack så mycket för ditt omdöme Anna! 😊 Kul att höra att AC:n fungerar som den ska igen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden att lämna feedback och hoppas vi får hjälpa dig igen framöver! Mvh Autohallen Group Sweden AB
Trevligt bemötande! Snabbt och effektivt arbete. Hade rätt utrustning vilket minst 2andra verkstäder saknade.
Stort tack för det fina omdömet Per-Olof! 😊 Kul att höra att du är nöjd med både bemötandet och arbetet. Vi försöker alltid lösa problemen snabbt och ha rätt utrustning för jobbet. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka framöver! 👍🏻 Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB
Bra och prisvärt! Snabb service och känns som dom jobbade alla dagar i veckan.
Stort tack för ditt fina omdöme Bengt! 😊 Kul att höra att du är nöjd med både servicen och priset. Vi försöker alltid hjälpa våra kunder så snabbt och smidigt som möjligt och uppskattar verkligen ditt förtroende. Varmt välkommen tillbaka! 👍🏻 Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB
Bra service och bemötande, allting gick smidigt och felfritt, kan gott rekommendera
Stort tack för det fina omdömet Hasan! 😊 Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Vi försöker alltid göra allt så smidigt och professionellt som möjligt för våra kunder. Tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 👍🏻 Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB
Ofullständigt utförd rostskyddsbehandling!
Hej Per, Tråkigt att höra att du känner så. Vi utförde den behandling som var beställd och enligt överenskommelse. Rostskyddsbehandling på äldre fordon med befintlig rost kan variera mycket beroende på skick och åtkomst på bilen. Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt så vi kan gå igenom vad du upplever inte blivit korrekt utfört och försöka hitta en lösning tillsammans. 😊 Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB
Tog knappt 20minuter för dom att identifiera felet. Snabbt, smidigt och professionellt. Kommer definitivt besöka denna bilverkstaden i Helsingborg flera gånger.
Stort tack för det fantastiska omdömet Ali! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattade både snabbheten och professionalismen. Vi vet hur viktigt det är att få rätt diagnos direkt, och vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa våra kunder snabbt och smidigt utan onödigt krångel. Att du vill komma tillbaka betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver. Varmt välkommen tillbaka till Autohallen i Helsingborg! 🚗😊 Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB
Vi ble berget rett fra motorveien og tatt til Autohallen. De gjorde alt de kunne for at vi skulle kunne kjøre videre samme dag. En viktig del ble bestilt fra Malmø. En bil derfra og en fra Helsingborg kjørte i møtet med hverandre for å spare tid. Alt arbeid ble utført til min fulle tilfredsstillelse! Men fakturaen oppleves noe mangelfull i forhold til norsk standard. For eksempel står det kr 2000 i arbeidspenger uten at det er spesifisert antall timer og timepris. Og merverdiavgift (skatt) er ikke soesifisert. Vi vil kreve...
Stort tack Terje för ert fantastiska omdöme och för att ni tog er tid att beskriva er upplevelse så utförligt! 🌟 Vi vet hur stressigt det är att få problem med bilen mitt under resa, därför gjorde vi allt vi kunde för att ni skulle kunna fortsätta samma dag. Att höra att ni uppskattade vårt arbete och engagemang betyder väldigt mycket för hela teamet. 😊 Vi tar även till oss er synpunkt kring fakturans utformning. I Sverige skiljer sig fakturastandarder ibland från norska krav, men vi uppskattar verkligen feedbacken och...
Råkande ut för akut generatorfel en kväll. Behövde bärgas till verkstad och fick tips om att välja Autohallen. Verkstadsägaren ställde upp och tog emot bilen vid 20-tiden. Det blev generatorbyte med garanti till ett humant pris och bilen var klar att hämta redan på eftermiddagen efterföljande dag. När jag lämnade tillbaka hyrbilen blev jag hämtad av verkstadspersonalen. Mycket trevlig, serviceinriktad personal och en reparation till humant pris. Kan varmt rekommendera Autohallen.
Stort tack Nils Göran för ditt fantastiska omdöme och för att du tog dig tid att skriva så utförligt! 🌟 Vi vet hur jobbigt och stressigt det kan vara att få ett akut fel på bilen, särskilt på kvällen, därför försöker vi alltid hjälpa till så snabbt vi bara kan. Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattade både servicen, bemötandet och att vi kunde få bilen klar snabbt till ett rimligt pris. 😊 Att du dessutom vill rekommendera oss varmt betyder mycket för hela teamet på Autohallen. Tack för förtroendet och varmt...
Bra och snabb service. Inte massa kludd och konstigheter utan rakt på sak och extremt snabbt service med kvalité
Stort tack Carl för det grymma omdömet! 🌟 Kul att höra att du uppskattade vårt sätt att jobba — raka besked, snabb service och fokus på kvalitet utan krångel. Det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska få när de lämnar in bilen hos oss. 😊 Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka till Autohallen nästa gång du behöver hjälp! 🚗👍🏻 Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB
Slarvigt på alla sätt: Lämnade bilen för rostskyddsbehandling och lånebilen hade sommardäck fast det var is, snö och vintertid. Plastskydd under bilen lossnade efter ett par dagar då flera muttrar saknades. Kunde slutat illa....
Hej Agni, Tråkigt att läsa att du är missnöjd med ditt besök hos oss. Det är absolut inte den upplevelsen vi vill att våra kunder ska ha. Angående lånebilen beklagar vi om däcken inte motsvarade dina förväntningar vid tillfället. När det gäller plastskyddet under bilen så är det ofta äldre fästen och clips som kan vara slitna sedan tidigare, särskilt på äldre bilar, men självklart ska allt sitta korrekt när bilen lämnar oss. Vi hade gärna sett att du kontaktade oss direkt efteråt så vi kunnat kontrollera bilen och försöka...
Jag kommer inte att anlita företaget igen.
Hej Humam, Tråkigt att höra att du känner så. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt och det är synd att vi inte levde upp till dina förväntningar denna gång. Vi uppskattar ändå att du tog dig tid att lämna feedback och önskar dig all lycka framöver. Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB
Blev vänligt bemött. Förväntningarna var bra.
Stort tack Linda för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du kände dig väl bemött hos oss. Vi försöker alltid ge våra kunder bästa möjliga service och en trygg känsla genom hela processen. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka framöver! 🌟 Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB
Kvalitets jobb och snela personalen.
Stort tack Hajrudin för ditt fina omdöme! 🌟 Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både kvaliteten på arbetet och vårt bemötande. Vi försöker alltid ge våra kunder bästa möjliga service och hjälp från början till slut. 😊 Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka till Autohallen framöver! 🚗👍🏻 Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB
Trevlig personal och bra service.
Stort tack Johan Ragnar för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både servicen och vårt bemötande. Vi försöker alltid ge snabb, smidig och personlig hjälp till alla våra kunder. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka till Autohallen framöver! 🚗🌟 Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB
Bedragare. Precis som många andra recensioner säger. Tack och hej
Hej Vikanda, Det är tråkigt att läsa att du fått den uppfattningen om oss. Vi tar starkt avstånd från beskrivningen och försöker alltid hjälpa våra kunder på ett seriöst och professionellt sätt. Vi hade uppskattat möjligheten att förstå vad som gjort dig missnöjd och försöka reda ut situationen direkt med dig. Vår ambition är alltid att hitta lösningar och att kunder ska känna sig rättvist bemötta. Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB
Mycket bra service och trevligt bemötande
Stort tack Per för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig igen framöver. Varmt välkommen tillbaka till Autohallen! 🚗🌟 Mvh Sami Autohallen Group Sweden AB
Första gången blev jag förskräckt av oredan och att många inte pratade svenska. Men man gjorde ett fantastiskt bra arbete och oredan försvann efter klagan och en trevlig svensktalande mottagare fick att jag rekommenderade Autohallen till många mycket nöjda besökare. Jag kan varmt rekommendera Autohallen.
Hej Jan Stort tack för din fina och ärliga recension. Vi tar verkligen till oss din feedback kring första intrycket – det är viktigt för oss att varje kund känner sig välkommen och trygg från första stund, och vi arbetar kontinuerligt med att höja den upplevelsen ytterligare. Samtidigt är vi mycket glada att höra att du upplevde vårt arbete som professionellt och att vi snabbt kunde åtgärda det som behövdes. Att du dessutom väljer att rekommendera oss betyder oerhört mycket och är precis det förtroende vi strävar efter...
Mycket bra bemötande och service men vet ju inte hur bra de har utfört rostskyddet. Tänker på nästa service att de så gott det går att kolla hur det ser ut
Hej Ole!! Stort tack för din fina recension och dina ord om vårt bemötande och service – det uppskattar vi verkligen. Vi förstår din fundering kring rostskyddet. Det är ett arbete som ger resultat över tid, och därför kan det ibland vara svårt att direkt se effekten. Självklart hjälper vi dig gärna att gå igenom och kontrollera resultatet vid nästa service, så att du känner dig helt trygg. Vårt mål är alltid att leverera ett arbete med hög kvalitet och lång hållbarhet, och din trygghet som kund är viktig för oss. Du...
Jag har aldrig varit i kontakt med er så jag förstår inte varför ni vill veta min uppfattning
Hej Ingrid, Tack för din feedback. Vi beklagar om du fått en förfrågan från oss utan att ha haft kontakt med oss. Det kan bero på att dina uppgifter kommit med via ett tidigare register eller extern tjänst. Vi har självklart tagit bort dig från våra utskick. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vänliga hälsningar, Autohallen Group Sweden AB
I nu läget så var det en ok resa för mitt underrede på bilen. Det är ett slitskydd/Rostskydd som jag har fått på. Jag kommer utvärdera det om 1 år om det håller. Det får jag reda på i med att jag kör mycket på grusvägar. Som nu är jag mycket nöjd.
Hej Richard, Stort tack för din feedback, det uppskattas verkligen! Kul att höra att du är nöjd med resultatet 👍 Rostskyddet är gjort för att hålla över tid, så det ska bli intressant att följa upp längre fram – du är alltid välkommen tillbaka om du vill göra en kontroll eller komplettering. Kör försiktigt så hörs vi! Vänliga hälsningar, Autohallen Group Sweden AB
Bara positivt att säga om Autohallen
Hej Lars, Stort tack för dina fina ord, det uppskattas verkligen! 🙌 Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och bra service, så det är kul att höra att du är nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! Vänliga hälsningar Autohallen Group Sweden AB
Bei meinem Auto war die Kupplung defekt. Nach einer Woche war die Reperatur dann fertig. Leider musste ich in Deutschland feststellen, das diverse Dichtungen nicht ersetzt, bzw. komplett rausgelassen worden sind. Dafür soviel Geld zu verlangen war ziemlich dreist. Habe die auch schon angeschrieben, aber keine Antwort erhalten. Würde ich also nicht weiterempfehlen.
Hej Stefan, Tack för din feedback. Vi tar detta på stort allvar. Det du beskriver stämmer inte överens med hur vi arbetar, då vi alltid utför arbeten enligt överenskommelse och branschstandard. Däremot vill vi självklart få möjlighet att kontrollera detta närmare. Vi har tyvärr inte kunnat koppla ditt ärende till någon pågående kontakt hos oss, så vi ber dig vänligen att kontakta oss direkt med registreringsnummer eller fakturaunderlag så att vi kan gå igenom vad som hänt och hitta en lösning. Vi strävar alltid efter...
Allt fungerade bra. Fick det jag beställde hemlevererat
Hej Pasi Stort tack för din fina feedback! 🙌 Kul att höra att allt fungerade bra och att hemleveransen levde upp till förväntningarna – det är något vi lägger stor vikt vid. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! Vänliga hälsningar, Autohallen Group Sweden AB
Snabb, kunnig och bra. Perfekt service.
Hej Bo, Stort tack för din fina feedback! 🙌 Snabb, kunnig och bra service är precis vad vi strävar efter – så det är riktigt kul att höra att du är nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! Vänliga hälsningar, Autohallen Group Sweden AB
Jag är väldigt nöjd med reparation på min Audi
Hej Mohamad, Stort tack för din fina feedback! 🙌 Det gläder oss att du är nöjd med reparationen av din Audi. Vi arbetar dagligen med premiumbilar och lägger stor vikt vid kvalitet, noggrannhet och ett resultat som håller över tid. För oss är trygghet lika viktigt som själva arbetet – därför erbjuder vi alltid tydlig dokumentation och möjlighet till garanti på våra arbeten. Du är varmt välkommen tillbaka, oavsett om det gäller service, reparation eller nästa bil – vi hjälper dig hela vägen. Vänliga hälsningar, Autohallen Group Sweden AB
Jag är jättenöjd med Autohallen.
Hej Bertil, Stort tack för ditt förtroende och din fina feedback! 🙌 Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och trygg service, så det är riktigt kul att höra att du är jättenöjd. Du är varmt välkommen tillbaka – oavsett om det gäller service, reparation eller nästa bil. Vänliga hälsningar Autohallen Group Sweden AB
Helt okey , sen får vi se hur bra rostskyddet är i verkligheten
Hej Lars, Tack för din feedback! Rostskyddet är gjort för att hålla över tid och ge ett långsiktigt skydd, men vi förstår att man vill se resultatet i verkligheten. Du är alltid välkommen tillbaka på en kontroll framöver så går vi igenom det tillsammans och säkerställer att allt är som det ska 👍 Vänliga hälsningar Autohallen Group Sweden AB
• Bemötande: Vänligt, professionellt och hjälpsamt. • Förväntningar: Förväntade mig tydlig information och bra service, vilket de levde upp till. • Sammanfattning: Sålde en bil och är nöjd – processen gick för långt men kändes okej.
Hej Sevdije, Stort tack för din fina och utförliga feedback! 🙌 Vi uppskattar verkligen att du lyfter vårt bemötande och vår service – det betyder mycket för oss. Vi förstår att processen kan ta lite tid, men vårt fokus är alltid att göra affären trygg, tydlig och korrekt hela vägen. För dig och andra som funderar på att sälja eller byta in bil erbjuder vi en smidig helhetslösning där vi hjälper till från värdering till färdig affär. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! Vänliga hälsningar Autohallen Group Sweden AB
Trevliga Snabba och bra service
Hej Hans Georg, Stort tack för din fina feedback! 🙌 Trevliga, snabba och bra – precis så vill vi att det ska vara varje gång. Behöver du hjälp igen eller funderar på service, reparation eller bilbyte är du alltid varmt välkommen till oss! Vänliga hälsningar Autohallen Group Sweden AB
Fjdkelwlewkekejejwlsldkdndkdldmdldldkdkdndkdkdkdndldkdlfkfkfk
Hej Leo, Tack för din recension. Vi har dock svårt att tolka innehållet i ditt meddelande. Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt om du har frågor eller synpunkter, så hjälper vi dig gärna. Vänliga hälsningar Autohallen Group Sweden AB
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Hej Ulf, Stort tack för alla tummar upp! 🙌 Vi tolkar det som att du är nöjd – och det gör oss riktigt glada! Du är varmt välkommen tillbaka när som helst 👍 Vänliga hälsningar Autohallen Group Sweden AB
Jag är verkligen supernöjd med Autohallen! Otroligt professionella, trevliga och kunniga. Man känner direkt att de vet vad de gör och att de bryr sig om kunden. Allt gick smidigt från början till slut, och de höll vad de lovade både när det gäller tid och resultat. Rekommenderas starkt till alla som vill ha en pålitlig och seriös verkstad!
Stort tack för din fantastiska recension! 🙏 Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både arbetet och bemötandet. Vi lägger stor vikt vid att vara professionella, hålla det vi lovar och ge varje kund en trygg upplevelse från start till mål. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! 🚗✨
Allting var bra och bilen fungerar som ska!
Stort tack för din recension Nesib! 🙏 Kul att höra att allt fungerade som det ska och att du är nöjd. Det är precis så vi vill att det ska vara! Du är varmt välkommen tillbaka 🚗
Assistanskåren hjälpte oss dit efter att bilen stannat på motorvägen strax utanför Helsingborg. Vi var väldigt tacksamma för att de hade öppet trots röd dag och kunde påbörja reparationen direkt. Felsökningen gav en tydlig prisbild, och servicen samt kommunikationen under reparationen var mycket bra.
Stort tack för din fina recension Riccardo! 🙏 Vi är verkligen glada att vi kunde hjälpa er snabbt i en stressig situation. Att kunna ställa upp, även på röda dagar, och ge tydlig information samt bra service är något vi värdesätter högt. Tack för ert förtroende och varmt välkomna tillbaka! 🚗✨
Bra utförd underredsbehandling som verkar vara noga utförd av det jag kan se. Bra bemötande på stället och dom höll det vi avtalat både pris och låne bil. Så jag rekommenderar Autohallen om man vill göra en underredsbehandling.
Stort tack för din fina recension, Stig! 🙏 Vi är glada att höra att du är nöjd med både underredsbehandlingen och bemötandet. Att hålla det vi lovar – både i pris och service – är väldigt viktigt för oss. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! 🚗✨
Snabb service, trevlig personal. Håller vad dom lovat.
Stort tack för din recension Jörgen! 🙏 Kul att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Vi strävar alltid efter att hålla det vi lovar och ge snabb och smidig hjälp. Varmt välkommen tillbaka! 🚗
Nöjd med snabb och bra service🙏
Tack så mycket Lislott S 🙏 Vi uppskattar verkligen dina fina ord och är glada att du är nöjd med vår service. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Autohallen! 🚗✨
Vad är Autohallen för något? Spelautomater?
Hej Måns J Autohallen är en bilfirma som arbetar med försäljning och service av bilar – inga spelautomater här 😊 Du är välkommen förbi så visar vi dig gärna vad vi faktiskt gör.
Alltid bra och trevlig service. Ända som drar ner betyget denna gång är att jag fick inget samtal att bilen var klar och kunde hämtas, men den var klar när jag kom så det var bra..
Tack Björn L för din feedback och dina fina ord om vår service 🙏 Vi ber om ursäkt för att du inte fick samtal när bilen var klar – det ska självklart fungera bättre från vår sida. Vi tar till oss detta och ser över våra rutiner så det inte händer igen. Skönt att höra att bilen var klar vid hämtning och att du i övrigt är nöjd 😊 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Autohallen! 🚗
Oprofessionellt, bättre att ni har koll vad de gör annars gör de vad de vill, bytt motor olja till deras eget olja som passar ej min bil
Mustafa G Vi ställer oss frågande till ditt påstående. All service hos oss utförs enligt tillverkarens specifikationer och med korrekt motorolja för respektive bil. Vi gör aldrig egna avvikelser som inte är godkända. Om du anser att något blivit fel är du välkommen att kontakta oss så går vi igenom arbetet i detalj och kontrollerar detta tillsammans. Att lämna denna typ av kommentar utan att ge oss möjlighet att kontrollera är tyvärr missvisande.
Hej Min Audi A3 Sedan YTJ 859 1,5, 150 hk, 2018 har rullat ca 7700 mil. Är det dags att byta kamkedjan ? För motorn har väl kamkedja ? Hur mycket blir kostnaden ? Vänliga hälsningar Hans Ilmanen Mob 070-172 68 63
Det vore bra om personalen hade funnits på plats den tid jag hade bokat med dem. Så hade jag sluppit stå utanför och vänta i ca 30 min. Nöjd med själva arbetet de utförde.
Hej Ulla Tack för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi ber om ursäkt för väntetiden – så ska det självklart inte vara när man har en bokad tid. Vi tar med oss detta och ser över våra rutiner så att det inte händer igen. Samtidigt är vi glada att du är nöjd med arbetet som utfördes. Varmt välkommen tillbaka till oss på Autohallen! 🚗
Jätte trevlig personal 10/10 får dem av oss
Stort tack för de fina orden och 10/10! 🙌 Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt bemötande – vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Varmt välkommen tillbaka till Autohallen! 🚗✨
Mycket bra service och strålande trevligt bemötande.
Stort tack Maiwand för din fina feedback! 🙌 Vi är väldigt glada att du är nöjd med både servicen och bemötandet – det är något vi lägger stort fokus på varje dag. Varmt välkommen tillbaka till oss på Autohallen! 🚗✨