Adi A:
Vi köpte en härlig liten bil hos Auto Lund. Det var egentligen inte den bil vi hade kommit för att provköra, men efter att ha pratat med personalen om vad vi letade efter, pekade de oss i riktning mot vår nya bil.
Alla avtal har hållits! Bilen levererades med kamremsbyte, oljebyte, samtliga filter, nya tändstift m.m.
Det har självklart också getts garanti på det utförda arbetet och vi kunde inte vara mer nöjda med denna affär.
Grabbarna på Auto Lund är ärliga och transparenta och avtalen hålls.
Hone V:
Vilken underbar Bilsalong och härlig personal!
Hjärtligt bemötande! Tack så mycket för all hjälp jag har fått och för en bil i toppskick in och utvändigt.
Så himla bra bemötande och god service. Rekommenderar detta företag för alla som vill få den hjälp dem behöver. Man kände sig välkommen och dom tog väl hand om. Jag har rekommenderat mina vänner om er
Helt enkelt bästa bilhandlarn!
Ett stort TACK Robin, Ni är en helt fantastisk personal duktiga o kunniga personal!👏👏👏
Per Michael R:
Hej.
Jag kan verkligen rekommendra L AUTOHANDEL i Lund. Professionell hjälp och kunskap och kunnande som sätter kunden i fokus. Extremt mycket nöjd med mitt bilköp hos dem som inte kan vara bättre!
Vänligen Michael Rehder
Hanan D:
Fick min leasing bil igår. Allt gick som förväntat om inte bättre. Säljaren Robin gjorde ett underbart jobb. Han va med oss från dag ett tills vi fick bilen och exakt som lovat. Svarar alltid i telefon och har ett underbart bemötande. Tack för allt Robin