Köp, sälj eller låt oss på Eslöv Bilcenter förmedla din bil. Vi hjälper dig med finansiering av din nya bil eller tar hand om den gamla.
Johan P:
Fick ett vädligt bra bemötande kände direkt att det var rätt! redan när jag ringde. Kommer absolut vända mig till Eslöv Bilcenter när jag ska köpa bil igen.
Ronnie Olov Åström Å:
När man kommer till små bilhandlare som säljer gammal skrot men påstår motsatsen, så finns det så många.
Men det finns undantag och ”Bilaffären i Skåne” är ett sådant.
Inga dolda fel, inga övermålade rostfläckar.
Väldigt nöjd och glad!
Jan S:
Cruisade omkring på Blocket. Kollade möjligheter att uppgradera min Boxster. Det fanns några objekt men på fel ställen i vårt avlånga land.
Dristade mig trots allt till att ringa. Makkina kände jag inte till och Eslöv 70 mil hemifrån! Alltnog här utspann sig ett trevligt samtal om livets väl och ve i allmänhet och om Porsche i synnerhet.
Efter några veckors återkommande trevliga telefonsamtal sluter vi ett muntligt avtal. En schysst affär har tagit form. Den får mig att resa två ggr t o r Eslöv 280mil! Nyare snygg Boxster i garaget.
Tack för engagerat, intresserat och professionellt bemötande. Janne.
Annette R:
En Merca 200 SLK -07. Mycket trevlig personal och bra bemötande. Köpet uppfyllde mina förväntningar, så stor uppskattning till företaget M&M Cars i Eslöv. Så än så länge är jag jättenöjd, och hoppas att jag så förblir. Mvh Annette Roth
Linda:
oseriöst företag! Gissar till sig felen och tar överpriser. Fick åka tillbaka igen ngn dag senare med samma fel och lägga ytterligare 5000 på de redan 13000 vi betalt.. Välj annat företag!
Oscar S:
Inget att rekommendera alls!
Skulle testköra en bil som jag tittat på länge på nätet. Får tag på en säljare som genast ifrågasätter hur jag hade tänkt betala för den. Säger att jag kan testköra när vi kommit överens om pris.
Kändes otrevligt och ifrågasättande!!