Mycket nöjd med bilaffären! Köpte bilen på distans och fick den smidigt hemlevererad.
Auto In West
Välkommen till Auto In West AB! Vi är din personliga handelsplats för bilar. Oavsett om du drömmer om en ny bil eller om du är nyfiken på vad din bil är värd så finns vi på Auto In West AB till för att hjälpa dig med dina unika behov. Vi arbetar ständigt med att ge dig som kund de bästa räntorna och villkoren vid ett köp...
228 omdömen om Auto In West
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket stabilt bemötande och förfarande. Köpte bil på 45 min.
Trevligt och proffsigt bemötande ledde till en snabb och smidig bilaffär!
Sålde bilen snabbt och smidigt
Jag hade kollat de innan jag bestämde mig. Alla omdömen jag har läst stämmer med upplevelsen jag fick. Utmärkt service från första telefonsamtalet, välkomnandet och den hjälpen jag fick genom hela processen. Jag har haft bilen i tre dagar nu; tiden får utvisa, men hittills känns det toppen.
Bytte in och köpte en annan bil hos grabbarna på Auto In West. Supersmidig affär hela vägen genom. Rekommenderar starkt!
Mycket nöjd. Hoppaspå fler affärer med är.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Väldigt nöjd med bilaffären! Allt gick smidigt och professionellt från början till slut. Mycket trevligt bemötande och bra service, tack för en trygg och positiv upplevelse. Kan varmt rekommendera den här bilfirman!
Bra service och bra bemötande Perfectos
Trevligt bemötande och en fin BMW inköpt.
Trevligt bemötande enkel och smidig affär
Kanon som vanligt Löser smidigt och snabbt.
Gjorde ett inbyte på min bil. Trevligt bemötande, fräscha lokaler. Enkel och smidig affär. Hög standard på utbudet.
Bra bemötande och smidig affär
Auto in West hade ett fantastisk bemötande och de hjälpe mig när jag ville göra en snabb affär med inbytet av den gamla bilen och fixade den nya bilen. Stort tack!
Jättebra bemötande av trevliga killar.
Otrolig service och helt fantastiska killar!!!!
Gjorde ett inbyte av min bil och plockade upp en annan, allting gick smidigt från värdering, betalning och leverans. Exceptionell service från Johns sida och kan varmt rekommendera denna bilhandlare!
Jättenöjd! Rekommenderar denna bilhandlare/ bilförsäljare
Bytte in min bil i helgen och det gick riktigt smidigt. Stort tack till John för allt. Eftersom det var helg och bankerna inte gör överföringar då, skrevs detaljerna kring utbetalningen in i köpekontraktet. Jag fick även behålla det gamla registreringsbeviset tills pengarna är på kontot, vilket kändes seriöst och tryggt.
Jag köpte en Audi från AUTO IN WEST och är supernöjd med både bilen och servicen. John var jättetrevlig och professionell – han fixade allt snabbt och smidigt, vilket gjorde hela köpet väldigt enkelt och tryggt. Jag uppskattar verkligen hur smidigt allt gick, från första kontakt till färdig affär. Jag kan varmt rekommendera AUTO IN WEST till alla som letar efter en pålitlig bilfirma med riktigt bra service!
John var trevlig och medgörlig att komma fram till en deal som funkade för oss båda. Han hade tålamod när jag ställde frågor om bilen och var ärlig om skicket och historiken. Svarade snabbt på SMS också! Starkt rekommenderar!
John va extremt kunnig och tillmötesgående, en exceptionell säljare! Rekommenderas stark!
Två trevliga killar kom och köpte min Audi. Ställde lite frågor om bilen och provkörde och sen va det klart. Nöjd med priset och hur smidigt det gick. Bilen va i mkt bra skick så tror de var nöjda med den..
Trevliga, tillmötesgående med mera!
Bra service. Bra information. Smidigt.
Supersmidig affär och toppen hjälp av John! Jag fick en rättvis beskrivning av bilen i förväg kring både fördelar och eventuella skavanker, vilket var väldigt uppskattat då jag åkte från Sundsvall. Han var dessutom tydlig, hjälpsam och enkel att kommunicera med under hela köpet såväl innan, under tiden samt efteråt. Jag är supernöjd!!
Bra enkel affär , hög service
Förväntningarna jag hade infriades och jag blev hur nöjd som helst med bilköpet. Snabb, transparent och enkel process från början till slut.
Jättebra telefonkontakt och bemötande på plats.
Fantastisk service. Extremt smidig hantering av allt o lätta att ha och göra med
Mycket trevliga och lätt att ha att göra med, till och med toning av rutorna ordnade John blixt snabbt. Åkte från Östersund för att köpa bilen och affären var klar på 2 dagar.. rekommenderas starkt!
Mycket trevligt bemötande, fräsch bil som motsvarar beskrivningen. Anders
Go kille, bra bemötande, kunnighet, ärlighet och ett lättsamt sätt som känns transparant så man slipper läsa mellan raderna. Jätte nöjd hittills! //Patrik Nilsson
Mycket trevligt bemötande och skön säljstil av John från första kontakt. Bilarna på denna firman är valda med omsorg och den Alfa Romeo som jag köpte var inget undantag. Rekommenderar varmt denna firma!
Mycket trevligt och bra bemötande och ingav stort förtroende. Mycket smidigt och lätt vid övertagandet av den nya bilen.
Svarade direkt, tog hand om mitt ärende direkt, trevligt, positivt och kunnigt bemötande.
Jag är väldigt nöjd med bemötandet jag fått hos auto in west. Personalen var både trevlig och hjälpsam från början till slut. Det märks verkligen att kundservice är en prioritet här. Jag kan varmt rekommendera dem till andra som söker bra service och ett trevligt bemötande!
Väldigt trevlig bemötande. Rekommenderas
Bra bemötande. Snabbt enkelt med service, precis som en bilaffär skall vara.
Riktigt bra bilköp. Personlig bilfirma. Bra pris. John är seriös, trevlig och kunnig. Rekommenderas varmt till alla som ska köpa en fin bil på andrahandsmarknaden.
Sålde min bil, snabbt och enkelt. Grym service och trevlig personal
Tjena… Bemötandet av John i Borås var enastående positivt, hela han var ett jättestor positiv handlare.som jag inte har upplevt någon annanstans i samband med bilhandlare. Vi hade en förväntning att behöva pressa på utav hel……te men vi blev tagna direkt av John innanför dörren med frågan om vi var kaffesugna.,. Å det var vi efter 15 mils körning. Då bilen jag ville ha inte var som jag ville så var John framme direkt och så påläst av samtliga bilar ni hade i lokalen så när jag frågade om årsmodell och mycket annat så...
Bra bemötande ifrån första stund,,, Både från samtal i telefon samt när jag var på plats i deras anläggning i Borås. Köpt en företags bil av Auto In West och allt gick väldigt smidigt med leasing mm Har även anlitat de att sälja en annan bil genom förmedlings uppdrag som också fungerade mycket bra. Kan varmt rekommendera Auto In West. //Mikael
Nöjd med hela köpupplevelsen. Bra info, smidig köpprocess, bra ”onboarding”.
John was really friendly and helpful, and a very good communicator. I only meet smiles while visiting Auto In West.
Toppen service av säljaren John, väldigt trevlig säljare som hjälpte oss med köp av en Mini cooper. Rekommenderar starkt & nästa bilköp blir garanterat hos AutoInWest!
Bilköp som gick smidigt, dock kunde den tekniska kunnandet varit bättre. Ex, sa dom till mig att det var kamkedja, då det i själva verket är kamrem. Ganska viktigt tycker jag, visade sig senare i servicehistoriken att remmen är bytt, fick byta batteriet i en av nycklarna. Vill man ha full pott så måste såna grejor vara ordnade. Fint bemötande, trevlig personal.
Allt gick väldigt smidigt, bilen blev såld på några dagar, pengarna landa på mitt konto direkt efter affären var klar.
Ett seriöst och trevligt bemötande. Snabb och smidig affär. Vi hade även en inbytesbil som vi fick helt ok pris för.