Bilförsäljare var super bra och trevlig!
Superiorcars Sweden AB
Superiorcars Sweden AB är en bilhandlare som erbjuder högkvalitativa bilar till konkurrenskraftiga priser. Hos oss arbetar ett team med experter som hjälper er att hitta den perfekta bilen som uppfyller era behov. Våra fordon är alltid genomgångna och kvalitetstestade, och vi erbjuder även möjlighet till utökad garanti på upp...
19 omdömen om Superiorcars Sweden AB
Jätte vänliga folk och hjälpsamma. Jag rekommenderar Superiorcars till alla. De också har mycket fina bilar
Helt fantastiskt bra service från Michel och gänget på Superiorcars. Givet att besöka dom nästa gång det är dags att byta!
Fint bemötande och smidig affär. Kan varmt rekommendera
Fantastiskt serviceinriktade, de små problem som uppstod löste de direkt och utan diskussion. Kan varmt rekommendera dem till bilköpare, jag åkte tryggt därifrån med en ny bil.
Otroligt vänlig och tillmötesgående under hela processen, inga konstigheter alls raktoch tydligt! Alla rekommendationer och jag kommer komma tillbaka nästa gång det är dags för bilköp☺️
Hej Mersudin! Tack för en enkel och smidig affär och välkommen åter!
Fick vänta ett par månader innan jag fick bilen för att de skulle byta mediaskärmen. Strax efter jag fått bilen upptäckte jag vibrationer i framvagnen varpå de tyckte jag skulle göra en hjulinställning som inte gick på garantin. Några hundra mil senare gick vattenpumpen sönder när vi var i Tjeckien varpå de klassade det som en slitagegrej (trots att intervallen för det är 21000mil och bilen gått 15000) så det stod de inte heller för. Plus att han hävdade att garantin bara täckte 6mån eller 600mil vilket inte stod i ngt...
Enastående service och exceptionellt bemötande
Duktig och seriös bilhandlare med stort kontaktnät.
Trevlig och serviceinriktad personal. Affären gick smidig och lätt till! Rekommenderar denna bolag!
Mycket trevliga enkelt att göra affärer med ok priser. Kommer byta bil där nästa gång. Orkar inga jobbiga säljare så det passar mig
Fick ett ärligt intryck av säljarna vilket ledde till en snabb och smidig affär.
Åkte till Superiorcars spontant men åkte därifrån med en ny bil. Trevligt bemött, smidiga affärer & fina bilar på lager. Rekommenderas! :)
Super trevligt bemötande, personalen kändes väldigt proffsiga. Väldigt nöjd med mitt köp samt att det var smidigt och lätt att lämna in min dåvarande bil.
Mycket bra och serviceinriktat bemötande på alla sätt. Fixade de saker vi upptäckte var trasigt/dåligt - ny laddlucka, en ny frontsensor och nya stag till krängningshämmare fram utan diskussion. Jag köper nästa bil där också. ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack så mycket för din fina recension Eva! Vi är verkligen glada att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde ordna allt för dig. Det betyder mycket för oss att du vill komma tillbaka nästa gång du ska byta bil. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!
Jag blev bemött på ett mycket bra och välkomnande sätt. Bägge säljarna hjälpte till så affären gick smidigt. Till och med min fru kände sig välkommen vilket hon inte gjort på andra bilfirma. Vi hade inga förväntningar eftersom det var första besöket hos dem, helt klart skall jag vä da mig dit nästa gång jag skall byta bil. Jag är helnöjd med affären. Lasse Nilsson, Alingsås
Tack så mycket för din fina feedback, Lasse! Vi är glada att både du och din fru kände er välkomna och att affären gick smidigt. Vi ser fram emot att hjälpa er igen när det är dags för nästa bilbyte!
Bästa köpet på fordon jag har gjort. Snabbt, smidigt och mycket bra bemötande
Professionella och ärliga, bilen var i det skicket som beskrev till punkt och pricka! Kommer göra flera affärer framöver!
Trevlig, hjälpsam alltså godkänd
Hej Jagjit! Tack så mycket och välkommen åter!