Kareby Bil
Välkommen till Kareby Bil!
Med oss på Kareby Bil kan du både köpa och sälja din bil. Vi är auktoriserade för Jeep, Mazda, Fiat, Mitsubishi , Abarth, Fiat Professional och Knaus Husbilar. Vi har även ett brett utbud av begagnade bilar i lager!
På senare dagar har vi verkligen blivit en bilförsäljare att räkna med i Göteborg med omnejd och så vill vi ha det. Vi strävar efter att ge en familjär och personlig stämning till dig som kund vid ditt bilköp. Med god service och en personalstyrka som tar sig tid för dig och dina bildrömmar. Vi hjälper dig med finansiering av din bil eller att teckna någon av våra förmånliga försäkringar. Vi tillhandahåller dig med all information och går noggrant igenom vad som gäller innan ditt bilköp. Med god kommunikation kommer goda affärer.
Varmt välkommen till oss på Kareby Bil!
OBS Sommarstängt lördagar mellan v24-v32
Varmt välkommen till oss på Kareby Bil!
OBS Sommarstängt lördagar mellan v24-v32
Utmärkelser
Läs vad 108 kunder tycker om Kareby Bil 2
skrev om Kareby Bil
Väl mött av personal, bra bil till bra pris.
skrev om Kareby Bil
Enkelt snabbt o väl bemött👌 Hjälpsamma
Köpte bil och fick bästa hjälp på bästa sätt! 100%
skrev om Kareby Bil
Trevlig säljare som ville göra det lilla extra för oss när vi köpte bil. Kareby Bill uppfyllde mina förväntningar till 100 procent.
skrev om Kareby Bil
Bra säljare som lyssnade.
Mycket snabb och bra hantering av hittade fel innan leverans. Bilen gick genom besiktning idag utan anmärkning, och nästan perfekta bromvärden efter bytet av bromsskivor.
Saknade lite obligatoriska tillbehör, men det mesta var med. -
skrev om Kareby Bil
Ett mycket bra bemötande, allt blev som jag tänkt. Rekommenderar dem starkt.
skrev om Kareby Bil
Vår nya bil blev ett köp på Kareby bil av säljare William.
Vi är tacksamma för vårt köp av bilen och hans intresse och hjälp vid köpet.
Peter Ranemark
Margareta Ruthagen
2022-07-02 -
skrev om Kareby Bil
Jättebra service och bra bemötande. Väldigt nöjd med hjälpen till mitt bilköp. Tack Kareby!
skrev om Kareby Bil
Trevlig och tillmötesgående personal!
skrev om Kareby Bil
Mycket bra och ärligt bemötande.
En bilaffär som kändes riktigt bra.
Köpte en XC60 som jag är mycket nöjd med. -
skrev om Kareby Bil
Snabb & enkel affär, bra bemötande.
skrev om Kareby Bil
Köpte bil, snabb och smidig affär
skrev om Kareby Bil
Vi blev väldigt trevligt bemötta av en kille i försäljningen.
Vi hade tittat ut en husvagn på nätet och den var bättre än våran förväntning.
Så det kommer att bli ett återbesök när det blir dax för byte. -
skrev om Kareby Bil
Mycket bra äffar och snälla säljare.
skrev om Kareby Bil
Bra bemötande, har handlat fler bilar på företaget genom åren
skrev om Kareby Bil
Bra bemötande och fantastisk service. Även bra återkoppling efter leverans.
skrev om Kareby Bil
Jätteduktig säljare som tog reda på allt o återkopplade löpande om läget
skrev om Kareby Bil
Bra bemötande och smidig affär.
skrev om Kareby Bil
Mycket bra bemött jag köpte en bil Kia venga
skrev om Kareby Bil
Det är jätte bra företag och dem är jätte snälla människor hus dem
skrev om Kareby Bil
Trevlig personal, bra bemötande vid köp av bil
skrev om Kareby Bil
Snabb och smidig affär via telefon. Hämtningen gick också snabbt och smidigt! Objekt helt enligt beskrivning! Fattades bara hemleverans för full pott!
skrev om Kareby Bil
Mkt bra trevlig personal tumme upp för Wilan
skrev om Kareby Bil
Köpte en husbil av av William och han var väldig trevlig och tillmötesgående, allt gick supersmidigt !
Allt bara bra!
Med vänlig hälsning, Mikael -
skrev om Kareby Bil
Enkelt och smidigt utan problem.
skrev om Kareby Bil
Ett trevligt och enkelt bemötande. Min bilaffär med kareby får högsta betyg.
skrev om Kareby Bil
Trevligt bemötande och mycket hjälpsamma med alla frågor både innan under och efter bilköpet.
Känns tryggt och seriös, allt är sin ordning. -
skrev om Kareby Bil
Helt fantastiskt! Jobbat i bilbranschen i 15år men aldrig sprungit på en så proffsig säljare som William! En mycket tydlig, trevlig, vältalig och framförallt ärlig säljare som är väldigt sällsynt i branschen! Hatten av för William och Kareby bil.
skrev om Kareby Bil
Trevligt bemötande och snabb och smidig affär.
skrev om Kareby Bil
Allt gick smidigt, de var lyhörda och profsiga. Väldigt nöjd.
skrev om Kareby Bil
Då vi fick ett seriöst, trevligt och hjälpsamt bemötande på Kareby kändes det tryggt att köpa bil just här.
skrev om Kareby Bil
Blev väldigt trevligt bemött av er säljare,
Säljare som tog det lugnt inte gick på som man är van vid
Köpte en bil
Affären gick mycket smidigt på Kareby -
skrev om Kareby Bil
Väl bemötande, snabb leverans, kundensnöjdhet har varit i prioritet.
skrev om Kareby Bil
Köpte min tredje bil från Kareby bil säger väl allt.. klockren service 👌
skrev om Kareby Bil
Ett vänligt bemötande och dom hade den bil som jag ville köpa.
skrev om Kareby Bil
Köpte en bil utav dom. Så mkt tålamod som min säljare hade finns inte på kartan. Supernöjd med mottagningen och servicen som jag fick. Kommer gärna tillbaka till dom utan tvekan.
Hjälpsamma
Mycket bra
Jag köpte en Kia bil och är väldigt nöjd med bilen sitter bra känns säker och lättkörd👍🤗 köpte bilen i Kungälv Kareby. -
skrev om Kareby Bil
Helt fantastiskt bemötande av personalen, framförallt William Nurmi som tog hand om ärendet! Det var en otroligt snabb och smidig affär utav högsta klass!
Stort tack till William och Kareby Bil för affären! -
skrev om Kareby Bil
Alltid trevligt o proffessionellt bemötande.
Supertrevligt bemötande.
Hjälpsamma och lyssnande säljare.
Skönt/tryggt att bemötas av en firma, som verkar känna stolthet i kundens intressen. Kommer garanterat att återvända till Kareby bil, då det åter är dax för köp. -
skrev om Kareby Bil
Personligt bemötande och god service vid köp av bil. Kan varmt rekommendera!
Trevligt och professionellt bemötande
skrev om Kareby Bil
Bra bemötande när vi köpte bil
skrev om Kareby Bil
Köpte en Volvo. Blev väl bemött och väl informerad. Jag hade inga direkta förväntningar mer än en smidig affär och det såg kareby bil till att de blev.
Volvo Dom är kanon bra på Kareby bil 👍👍👍
skrev om Kareby Bil
Köpte en begagnad volkswagen passat. Fantastiskt mottagande och service, tack!
skrev om Kareby Bil
Oerhört nöjd från början till slut. Proffsigt bemötande.
skrev om Kareby Bil
Jag bytte in min Volvo för att jag ville ha en SUV istället. Hittade en som hade ett rimligt pris. Blev väl bemött av försäljaren som ingav förtroende.
skrev om Kareby Bil
Jag kom in för att privatleasa en större bil än den jag hade innan. Blev oerhört bra bemött av Daniel som hjälpte mig och tillslut fixade ett avtal på en ny KIA ceed SW. Dock har det varit lite bekymmer med laddningen av min nya bil sedan dagen jag hämtade bilen, har vid flertalet tillfällen varit inne på Kareby bil för att få hjälp och upplever att personal hjälpt mig så gott det går. 🙂 Hoppas på att få en lösning på ladd-problemet så snart det går.