Autolane
Autolane är en märkesoberoende bil- och motorcykelfirma som levererar nyare begagnat till bra kvalitet. Vi erhåller alltid personlig service och strävar ständigt efter långa och genuina kundrelationer. I Kungälv kan du besöka vårt showroom på över 2000 kvadratmeter där du hittar mängder av kvalitetssäkrade bilar och motorcyklar - I vår topputrustade verkstad står våra experter redo att ta hand om din bil/mc under hela ägandeperioden, och vi välkomnar även varmt andra kunder att boka in en tid i vår verkstad vare sig om det är bil eller mc.
Vår mål är att du ska hitta en bil eller motorcykel som du blir riktigt nöjd med, under en lång tid!
Varmt välkommen förbi eller kontakta oss redan idag!
Varmt välkommen förbi eller kontakta oss redan idag!
Utmärkelser
337 omdömen om Autolane
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Autolane
Kompetent glad personal, trevliga och hjälpsamma, bra utbud av olika fordon, rent och snyggt i lokalerna 👍
skrev om Autolane
Toppen bemötande utav mc avdelning när jag köpte min första hoj! Kommer definitivt tillbaka😁
skrev om Autolane
Kan verkligen rekommendera Autolane för alla som vill göra en trevlig och bra affär på bil eller MC! Superbra bemötande och mycket professionell personal.
skrev om Autolane
Kan varmt rekommendera Autolane när ni ska köppa bil toppen 👍
skrev om Autolane
Fantastiskt bemötande och service av högsta nivå.
skrev om Autolane
Köpte en Kawasaki Z800 utan att ha sett den eller provat den live, hojen var bättre och snyggare än vad bilderna visade så jag är supernöjd😁 Hade också en väldigt trevlig säljare som svarade på mina frågor.
Ett stort tack till Autolane för en bra affär😁👍 -
skrev om Autolane
Trevlig personal, ing problem affären gick lätt
skrev om Autolane
Blev kontaktad av Danijel för köp av en bil jag hade annonserat ut på Blocket. Efter att en privat försäljning inte gick igenom kontaktade jag åter Danijel som stod fast vid sitt bud.
Vi kom till Kungälv med bilen och hela processen gick snabbt och smidigt.
Betalningen skedde utan problem och jag kan inget mer än tacka för proffsigt bemötande och bra service.
Rekommenderas varmt! -
skrev om Autolane
Tack snälla Lucas för all hjälp vi fått vid köp av dotterns nya bil.
Hon är helnöjd med sin bil. Nu när du Lucas har hjälpt oss att lösa alla problem, så är allt bara toppen.
Tack än en gång 🤗 -
Hej
Köpte en bil hos dem.Väldigt bra bemötande,kunniga grabar trevliga,forsät så bara mvh. -
skrev om Autolane
Kontaktade Autolane för att sälja min MC. Fick svar ca en vecka senare med ett acceptabelt bud. Jag godkänner och skriver adress för upphämtning (något de marknadsfört sig genom) och får som svar att hon tar flera tusen betalt för tjänsten till mitt område (15 mil), vilket får mig att tveka.
Jag hör av mig ca två veckor senare men får då som svar att hon drar tillbaka budet, då "det var så längesen".
Samma dag hör hennes kollega av sig på min Blocket-annons och vill köpa MCn. Efter vi talat lite kort i telefon återkommer han med att de har "inköpsstopp" på min typ av MC, trots att det var han som hörde av sig till mig.
Tycker detta omdöme hör hemma här efter alla ryggdunkar från övriga köpare/säljare. -
skrev om Autolane
Mycket bra, proffsigt och vänligt bemötande. Affären snabbt och smidigt avklarad. Tack Sandi!!
skrev om Autolane
Utmärkt bemötande med jätte snabb och smidig affär. Underbar service från samtalet jag fick prata med Alex till jag kom dagen efter och fick byta min bil mot en grym BMW.
Kan lova att jag kommer att besöka er k framtiden.
Tusen tack till Alex, Daniel och Daniel. -
skrev om Autolane
Kollade annons på blocket. Beg mc & fick kontakt med Nora H på Autolane innan jul. Bestämde att jag skulle sälja min mc själv & återkomma när jag söker ny. Sålde min & tog kontakt med Nora igen när jag hittade min nya mc. Svar på mina frågor & mycket smidig affär. Åkte dit & träffade henne & hämtade min Ducati Supersport S. Supertrevligt & absolut värt den långa resan
skrev om Autolane
Fjärde bilen hos Autolane och som vanligt är det service i världsklass! Mirsad får oss alltid att känna oss välkomna och vi kommer aldrig att byta bilhandlare. Kan rekommendera alla att köpa bil hos Autolane!
skrev om Autolane
Hade pratat med Daniel Partanen om en Peugeot e-2008 de hade. Reserverade den och tittade på den på en söndag. När vi kom till Autolane blev familjen väl mottagna och bilen motsvarade allt vad Daniel sagt.
Affären gjordes upp snabbt och med tydlig genomgång av dokument. Vi åkte därifrån med känslan av att här kommer jag köpa fler bilar. Riktigt proffsiga och kunden i focus. Schysst med en fikahörna också. Kan verkligen rekommendera Daniel Partanen och Autolane. -
skrev om Autolane
Autolane, ett klockrent företag att köpa mc ifrån!
Mycket proffsig och informativ hemsida. Bra beskrivning på fordon och andra villkor i samband med köp.
Säljaren Nora höjde intrycket ytterligare. Kunnig och duktig, kan verkligen rekommenderas !
Vid hemkomst med mc:n visade det sig att batteriet inte funkade som förväntat.
Ett samtal till Nora och utan snack återbetalades kostnaden för ett nytt batteri!
Mycket föredömligt agerat Autolane/Nora !!
Kan verkligen rekommenderas !!
Tack Nora ! -
skrev om Autolane
Autolane genomförde försäljningen av mc:n smidigt och professionellt. Kontakter via telefon och epost gick snabbt och enkelt utan komplikationer. Bilder och information om objektet var riktiga och relevanta.
/Claes -
skrev om Autolane
Utmärkt bemötande! Snabb och smidig affär. Bra personlig service från första samtalet till leverans av motorcykeln.
skrev om Autolane
Kanonbra service och behjälpliga på alla sätt.
Allt gofika här med. -
skrev om Autolane
Bra bemötande och bra försäljare ( Nora) Köpte MC snabbt och smidigt. Rekommenderas
skrev om Autolane
Man känner sig välkomnad när man besöker Autolane, trevliga personal med bra bemötande. Bästa helt enkelt 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
skrev om Autolane
Efter en del missförstånd blev jag kontaktad av både VD Daniel och säljare Sandi som gjorde sitt yttersta för att reda ut vad som hade blivit fel. Snyggt skött och en stor eloge till Sandi för sitt stora kundfokus.
skrev om Autolane
Snabb och smidig affär! Nora trevlig och intresserad säljare! Allt gjordes upp via telefon fick Harleyn levererad hem ! Den var precis i beskrivet skick! Kan bara rekommendera!
skrev om Autolane
Jag hade inte några förväntningar alls. Kom förbi en dag och tittade på deras mc. Hade sett en av deras på Blocket. Blev bra bemött. Vi diskuterade ett köp. Kunde inte provköra pga mycket snö. Bestämde mig efter några dagar. Köpte en mc, bytte in min. Hemkörning av mc:n var en riktigt bra service. Nora ringde direkt vid leveransen och ordnade ägarbyte och försäkring. Riktigt smidigt.
skrev om Autolane
Sålde min bil till företaget och jag var otroligt smidiga att göra affär med.
Kommer definitivt köpa bil där i framtiden.
God jul! -
skrev om Autolane
Jag sålde min bil till Autolane. Dom värderade bilen, kontrollerade att värderingen var korrekt och betalade direkt. Eftersom affären gjordes på eftermiddagen så kom pengarna in på kontot på morgonen efter. Pga deras proffsiga bemötande så kände jag mig väldigt trygg under hela affären. Jag kan varmt rekommendera Autolane och kommer inte tveka att göra affär med dom igen, oavsett som säljare eller köpare. Direkt betalt, snabbt, enkelt och säkert. Precis som i reklamen. Grymt bra jobbat Autolane. Ni har tagit bilhandeln in i 2000-talet. Ni får högsta betyg av mig.
skrev om Autolane
Utmärkt service, allting gick smidigt och enkelt vid försäljning av min bil. Rekommenderar Autolane.
skrev om Autolane
Trevlig personal och snabb o smidig affär.
Rekommenderas verkligen. -
skrev om Autolane
Sålde min Volvo xc 90! Väldigt bra omhändertagen, snyggt bemötande och pengar enligt överenskommelse!
Högsta betyg från mig!
//Staffan Larsson -
skrev om Autolane
Väl bemött ! Enkel och bra diskussion om bilens skick.
Bilens hämtades och inspekterades.
Snabbt och smidigt !
Rekommenderas 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 -
skrev om Bil och MC-försäljning en del av Autolane
Utmärkt service och trevlig personal.
Vi köpte en bil -
Väldigt bra bemötande!
Enkel och smidiga att göra affärer med. -
skrev om Autolane
Mycket snabb och smidig affär! Tipsar många nära å kära att även dom sälja bilen där.
skrev om Autolane
Snabb, enkel o smidig affär och trevligt bemötande !
skrev om Autolane
Bra bemötande, bra utbud, ( bil och mc )
Bra verkstad, Bra fika på helgerna:-) -
skrev om Autolane
Bra trevligt bemötande. Rent och snyggt i lokalerna. Kunnig personal.
Kände lite först att vi inte riktigt hörde hemma där bland alla fina dyra saker, men deras bemötande ändrade det.
Vi köpte en MC. Bra pris på den. -
skrev om Bil och MC-försäljning en del av Autolane
Stort tack till den fantastiska Daniel Partanen. Otroligt kunnig, professionell och hjälpsam!! Dig kommer jag tillbaka till!!!
Stort tack ännu en gång!!! -
skrev om Autolane
Stort tack Daniel Partanen och Autolane! Köpte min första bil och det var väldigt bra hjälp och service!
skrev om Autolane
Upplevelsen var enligt mina förväntningar.
skrev om Autolane
Sålde min bil via inköpare på Autolane. Mycket trevligt och seriöst bemötande. Alla delar i affären kändes glasklara vilket gjorde att jag kände mig i goda händer som säljare.
skrev om Autolane
När jag tog kontakt med Autolane, kunde dom förstå vad jag ville ha för en bil. Och bilen jag ville ha hade dom.
Jag kom, fick världens bästa bemötande av alla säljare. Man fick samma goda känsla, som besök till sin barberare.. hehe. Lätta att prata med och proffsiga.
Jag harde hårda krav på bilen jag ville ha, men Autolane hade fyllt upp alla dom. Måste säga att man hade den goda känslan i magen när man gick därifrån med sin nyköpta bil. Rekomenderar AUTOLANE starkt till alla bilköpare.
Ajde jag vet, lång text men finns mycket mer positivt att skriva men dra dit och upplev den käslan själva. -
skrev om Autolane
Blev kontaktad av Autolane då jag hade en Mercedes till salu på Blocket. Blev erbjuden ett bud som jag accepterade.
Allt därefter gick mycket smidigt och det kom en kille hem till mig, inspekterade bilen, betalning sköttes på plats och sedan var det klart.
Mycket proffsigt utförande, två tummar upp. -
skrev om Autolane
Supernöjd. Bra service och smidiga lösningar. Imponerad och nöjd med köp.
skrev om Bil och MC-försäljning en del av Autolane
Jag vill tacka Autolane för att ni uppfyllde min barndomsdröm, tack vare er är jag ni en stolt ägare av min alldeles egna BMW S1000RR.
Stort tack till personalen för det trevliga bemötandet.
Vill också lägga ett stort tack till Sandi för det otroligt trevliga bemötandet, hjälpen och tillgängligheten under hela köpet.
Tusen tack -
Utsökt bemötande.
Trevligt försäljare.
köpte Mc.
Tack Nora och din kollega. -
skrev om Bil och MC-försäljning en del av Autolane
Toppen ställe och personal. Köpte en Yamaha fjr 1300.
👌👌👌 -
skrev om Bil och MC-försäljning en del av Autolane
Affären gick smidigt och bra - nöjd med försäljningen av min mc till Autoline. Bra bemötande.
skrev om Bil och MC-försäljning en del av Autolane
Strålande service och väldigt smidig affär.
Andra gången som jag valde att sälja en motorcykeln till dem. Helt toppen 🌟👌🏽💪🏽 -
skrev om Bil och MC-försäljning en del av Autolane
Mycket imponerad! Sålde min motorcykel hit för några dagar sedan. Vi hade en bra kontakt i veckan innan då vi kommit överens om pris och övrigt. När jag kom dit idag så blev jag proffsigt bemött och de svarade på allt jag undrade om.
Sammanfattat: Proffsigt, smidigt, snabbt.
Kommer definitivt besöka autolane igen!
Tack Nora för ett mycket bra bemötande, du fick mig att känna mig trygg i affären!