Trevligt och bra bemötande , stort tack till Jonas som jag fick bra kontakt med och gjorde ett mc köp av honom
Autolane AB
Autolane AB är en märkesoberoende bil- och motorcykelfirma som erbjuder noggrant utvalda, nyare begagnade fordon med hög kvalitet och rätt utrustning. Hos oss är trygghet, transparens och personlig service i fokus – varje bil och MC vi säljer är genomgången med höga krav, så att du som kund kan känna dig helt trygg i ditt köp....
793 omdömen om Autolane AB
Sedan starten hos Reco 2019
hej Karl Tack för att du valde oss vid köp av din nya motorcykel. Jag hoppas du får en fin sommar och att vi ses igen. Mvh Jonas
Jag sålde min motorcykel till Jonas på Autolane och han gjorde en snabb och smidig affär. Jonas gav ett trevligt och seriöst intryck. Att pengarna betalas ut på en gång, känns väldigt bra.
Hej Erik Det va roligt att höra att du är nöjd med oss och våran inköps process. Tack så mycket att du valde oss. Vem vet vi kanske syns igen.
Snabb och smidig affär. Bra kontakt med säljaren Jonas.
Tack Oscar för du valde oss. Vi kanske syns igen : )
Försäljaren Gentian var mycket trevlig ,även övriga var tillmötesgående och hejade och fråga om vi fått hjälp. Tycker det blev en bra deal även om man alltid vill ha mer. När vi vara klara så körde Gentian oss där ifrån . Helt klart att jag kommer att ha Autolane i åtanke vid nästa bilkö. Dom har många och fina bilar.
Köpte en Yamaha MT09 av Jonas. Smidig affär och trevligt bemötande, tack för affären. Mycket nöjd 👍
Hej Rickard Det va väldigt roligt att hör att du är nöjd med oss och din nya motorcykel Hoppas vi får en bra sensommar så du kan bruka den mycket. Mvh Jonas
"Supernöjd med att sälja min motorcykel till Auto lane! Hela processen var enkel, trygg och snabb. Fick ett bra bemötande och är jättenöjd med affären. Kommer definitivt att vända mig hit igen i framtiden!" Dragan.
Svängde förbi Autolane i Kungälv lite sådär lagom spontant en semesterdag. Från solstolen hade jag spanat in en T7:a World Raid som dom hade inne som jag blev sugen på. Fick riktigt fint bemötande av Jonas som tyckte ja skulle provköra och sedan va det klart. Affären gick väldigt smidigt och jag är nu en glad ägare till min första Adventurehoj och ser fram emot många roliga äventyr både stora som små. Kan varmt rekommendera Autolane i Kungälv. På återseende när det väl blir dags. Hälsningar Niklas
Hej Nicklas Det va ett rent nöje att få hjälpa dig att byta in din Triumph och hämta ut denna fina Yamaha Tenere 700 World Raid. Nu börjar ett nytt kapitel för dig med att köra adventure motorcykel. Väldigt kul att höra att du haft en bra upplevelse att göra affärer med oss, på återsände : ) Mvh Jonas
Autolane gav mig en bilaffär som var både trygg och förvånansvärt trevlig — särskilt med tanke på att jag är den sortens nördiga bilälskare som bilhandlare normalt helst inte vill ha. Jag kommer in med frågor, jämförelser, detaljer, tekniska funderingar och en pendling på 16–17 mil om dagen som gör att jag analyserar bilar som om jag vore på väg att skriva en doktorsavhandling. Men Gentian tog allt med ett lugn som imponerade. Rak, tydlig, kunnig och helt utan försök att stressa fram något. Han gav en seriös genomgång av...
Trevligt bemötande och smidig affär!
Trevlig personal och smidig affär.
Köpte en MC via telefon med superb hjälp av Jonas. Fick snabba svar och en mycket bra video genomgång. Mycket enkelt beslut tack vare Jonas Alla på plats var mycket trevliga vid upphämtningen
Hej Tack själv för en trevlig och smidig affär! Hoppas du får en fortsatt bra sommar : )
Kundbemötande av världsklass. Jonas kunskap var guld värt i jakten på ny hoj.
hej Tobias :) Kul att höra du är nöjd med oss & den nya hojen! Hoppas du får en kanon sommar!
Autoline hjälpte mig byta in min bilnoch gitta en bra lösning för att byta till en bil som passar mig bättre just nu. Uppskattar att allt gick att lösa på några timmar.
Mycket bra, och är nöjd med hur hemsida är uppbyggd och företaget service 👍
Proffsigt samt ett vänligt bemötande.Det gick smidigt från ett första möte till att affären slöts.
Tackar för denna fina recension Robert. Du är alltid välkommen hos oss. MVH Bruno
Sålde min motorcykel och fick ett riktigt bra bemötande av Emilio från start till slut. Rekommenderar!
Har varit kund hos Autolane senaste tre åren och har alltid fått grym service.
Tack Emilio för en snabb och smidig affär. Motorcykeln fungerar utmärkt. Supernöjd.
Jag köpte min bil ifrån Autolane och är väldigt nöjd. Bemötandet ifrån Emilio var toppen 👍. Kände mig trygg hela vägen till köpet. Fick även tips på hur man bäst använder all teknik.
Kan varmt rekommendera Emilio. Alltid vänlig, engagerad och lätt att få tag på. Man känner sig väl bemött och tagen på allvar.
Riktigt bra upplevelse när jag sålde min bil här. Trevligt personal, rättvis värdering och tydlig kommunikation genom hela affären. Pengarna fanns på kontot precis som utlovat. 10/10! Emilios service var grym!!
Jag hade en väldigt positiv upplevelse med Bruno Dešic. Hela affären kring min BMW 230i gick smidigt från början till slut. Bruno var trevlig, professionell och tydlig i kommunikationen. Han höll vad han lovade, var ärlig genom hela processen och gjorde bilförsäljningen enkel och trygg. Jag kan varmt rekommendera Bruno till andra som vill göra en seriös och problemfri bilaffär. Tack för ett gott bemötande och en smidig affär!
Tack för dessa fina ord Elliot. Du är varmt välkommen att kontakta om du har fler bilar du ska sälja. Vänliga hälsningar, //Bruno Autolane
Ganska ok men inköparen hade svårt för att ge egna svar han måste hela tiden ringa till sin chef och kolla att han kunde säga det eller ge det priset som förhandlades fram.
Fick bra proffesionell hjälp av Johannes. Uppskattade hans ärlighet och kunskap. Kan varmt rekommendera att få hjälp av Johannes. Med vänlig hälsning, Madelen
Bra upplevelse, smidigt och professionellt
Bruno gjorde allting enkelt och tydligt. Jag fick pengarna direkt in på kontot. Rekommenderas!
Trevligt bemötande och bra service
Jag är supernöjd med mitt bilköp och den service jag fick. Carlos var professionell, trevlig och ärlig genom hela processen. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg från början till slut. Rekommenderas starkt!
Helt underbart bemötande av Carlos o Autolane. Köpte min Volkswagen golf därifrån och Carlos Har hjälpt mig hela vägen. Stort tack vi syns i framtiden. ⭐️
Var på Autolane för att BARA se över utbudet, kom därifrån med påskrivet köpeavtal på en BMW 1250 GSA 😂😂😅 TACK Jonas Brimse för ypperlig service 🙏🏻
Tack Leif för en mycket trevlig affär : ) Jag hoppas du får måna fina mil i sommar med nya hojen Mvh Jonas
Jonas på hojsidan är en riktig klippa, kunnig och serviceminded! //Jonas
Från en Jonas till en annan Jonas, TACK! : )
Stort tack till Johannes för ett riktigt bra bemötande! Han var hjälpsam, ärlig och gjorde hela bilaffären enkel och smidig!!
Bästa servicen, Tack för hjälpen Aras S!
Rekommenderar verkligen Johannes, så trygg och smidig bilaffär, stort tack för professionell hjälp!
Bra service och ett trevligt bemötande. Johannes gjorde bilköpet enkelt och smidigt. Rekommenderas!
Väldigt nöjd med hjälpen från Johannes. Allt gick smidigt och bemötande var toppen. Rekommenderar starkt.
Jag är otroligt nöjd med både bilen och den fantastiska servicen jag fick. Ett extra stort tack till Johannes som gjorde hela köpupplevelsen så enkel, trygg och trevlig. Han var engagerad, ärlig och tog sig verkligen tid att hjälpa mig genom hela processen. Sådana medarbetare växer inte på träd! Stort tack för ett förstklassigt bemötande! Jag rekommenderar varmt både Johannes och företaget! ⭐
Kunnig och professionell säljare. Fick ett fantastiskt bemötande och all hjälp jag behövde genom hela köpet.
Köpt flera bilar av Johannes och varit nöjd varje gång, grym säljare! rekommenderar Johannes till alla som besöker Autolane
Trevligt bemötande och mycket förståelse för någon som är ny. Lite för bra säljare Jonas med tanke på om jag hade haft mer pengar så hade jag nog köpt en motorcykel till. Kommer definitivt att komma tillbaka när jag letar efter min nästa hoj. Enda negativa var att det var trångt emellan motorcyklarna så det var svårt att provsitta vissa modeller. Men bra bemötande, trevlig lokal och fina motorcyklar väger upp det.
Väldigt nöjd med hjälpen från Johannes. Allt gick smidigt och bemötande var toppen. Rekommenderas!
Jag är så tacksam och nöjd över mitt bilköp och kände mig som kund väl omhändertagen och bemött att en mycket professionell säljare vid namnet Carlos! Han kunde svara utförligt och förklara för mig alla delar jag inte förstod mig på trots att jag inte alls är kunnig kände jag att jag förstod allt!
Fick ett väldigt bra bemötande och kände mig trygg genom hela köpet. Johannes var trevlig, hjälpsam och professionell. Rekommenderar starkt!!
En smidig affär och ett fantastiskt bemötande av Johannes. Rekommenderar stark!
Super nöjd! Säljaren Johannes var kunnig och trevlig, allting gick smidigt :)
Har köpt många fordon av Johannes, alltid lika trevlig och alltid lika bra service! Rekommenderar Autolane och Johannes starkt!
Tack för den grymma servicen Johannes! En duktig och kunnig försäljare som är ärlig och grym på sin sak
Köpte bil av carlos väldigt proffsigt bemötande. Tack för en trevligt bemötande
Vi var & kika på en bil, blev bemötta av säljaren Johannes som gav oss ett fantastiskt service där han hjälpte till från början till slutet av hela processen. Otroligt proffsig säljare med grym erfarenhet.
Johannes - en riktig trovärdig person. ⭐️