Hans Peter K:
Professionell felsökning och kunnig personal – Skoda Bäckebol gjorde det Toveks Bil inte klarade
Efter att min nya Skoda Octavia RS vid leverans haft ett stort antal fel redan från start – totalt 16 identifierade fel – fick jag under lång tid höra från den ursprungliga återförsäljaren (Toveks Bil i Varberg) att “inget fel kunde hittas”.
Deras så kallade “felsökning” bestod i att läsa av felminnet och köra bilen ett varv runt kvarteret, utan riktig diagnos via ODIS, ingen kontroll av sensorer, givare eller systemintegrationer.
Till slut kontaktade jag Skoda Bäckebol, och där märkte jag direkt skillnaden.
Här började man felsöka som professionella tekniker – med systematisk diagnostik, demontering av komponenter, mätning, loggning och kontakt med Skodas tekniska support.
De tog mig och mina observationer på allvar, gick igenom varje problem metodiskt och hittade konkreta fel som Toveks helt hade missat eller ignorerat.
Jag uppskattar särskilt Marias professionella bemötande och att verkstaden verkligen följer rätt arbetsmetodik.
De kommunicerar tydligt, dokumenterar ordentligt och försöker hitta verkliga lösningar – inte bortförklaringar.
Efter ett år med en bil som Toveks Bil inte klarade av att reparera känns det som att Skoda Bäckebol äntligen tar ansvar för varumärket.
Kort sagt: de gör sitt jobb – och de gör det bra.
Carina J:
Servat min bil på Bilia i Kungälv i flera år. Samt haft bilen på skadehantering efter påbackning vid två tillfällen. Alltid lika trevligt bemötande, varje gång.
Mycket kompetent personal. Skadehanteringsavdelningen är suuuuper. Hon är otroligt kompetent, kunnig, hjälpsam och helt fantastisk.
De som servar bilen bemöter en också mycket bra. Jag ställer frågor och de svarar, förklarar och lyssnar.
Personal vid disk, också trevligt bemötande.
Jag har haft mest kontakt med Miriam på Skadehantering: Miriam, du är bäst! Resa, som servade min bil senast: Du är grym, tack för ditt engagemang och svar på mina frågor. Håkan, som återlämnade bilen till mig: Gick igenom alla papper, förklarade och är urtrevlig. Tack från mig med Volvo V60 ;) Rekommenderas varmt.
Adam L:
Jag var inne på anläggningen i sörred och kollade på bil jag fick väldigt bra hjälp och bemötande av Ahmed. Kunnig trovärdig hjälpsam säljare detta ledde till ett bilköp på volvo.
Christer O:
Jag har varit i kontakt med verkstaden 2 gånger med tråkiga problem på bilarna. Jag har fått ett toppen mottagande och dom har löst problemen för mej båda gångerna. Jag bockar och bugar och jag behöver inte leta efter en annan verkstad.
Kat P:
Jag vill rekommendera improx customs för att dom har trevlig personal, dom gör alltid det bästa dom kan och dom har jätte bra känsla för detaljer och kvalitèt. Dom också har bra idèer för dom som har idée torka på vad dom vill göra med sin bil...Så har bara en sak att säga om ni behöver nått gjort på bilen : DRA TILL IMPROX CUSTOMS
Oscar S:
Bra bemötande snabb leverans fast det inte var en lager vara.
Roberto är mycket kunnig på vw hjälpte mig att få fram rätt delar. Det är stor skillnad om man jämför när det fanns i göteborg.
Oscar
Peter David S:
Jag var inne för att boka servicetid, och var lite för sent ut för att få det inom det +/-100 mils intervall som krävs för att garantier m.m. skall fortsätta gälla. Det var fullbokat 4 veckor framåt egentligen, men de fixade en klämtid och bilen blev klar samma dag kl 13.00! Förutom att däcksbyten ibland tar onödigt lång tid har jag alltid blivit väl bemött där de försöker fixa saker och ting enkelt och lätt.
Fredrik L:
Vi är jättenöjda med Biltjänst i Lidköping, jag ringde Tobias på telefon och frågade om en A-klass 180, vi pratade om två olika A-180 han va helt ärlig på telefon att den ena av dom va i ett bättre skick än den andra. Han förstod vikken kund han hade att göra med. Dottern åkte ner till Lidköping och bilen var i toppskick. Affären genomfördes smärtfritt. Och dottern kom hem med en bil i mint condition... fem rattar av fem möjliga..
Christer W:
Subaru & Ford, har aldrig varit några problem att få hjälp med bilen. Snabba reperationer och service, till marknadspriser. Trevlig personal och inga påflugna säljare.
max s:
Mycket snabb,enkel och bra bilaffär. Bilen va dock lite skitig, men den va ju billig :) och bilen funkar alldeles utmärkt. Är väldigt nöjd!!! Tack Martin
Jesper R:
Har sålt två bil till Millon och pengarna var på kontot innan bilarna var på plats. Har köpt två bil, kanske var lite svårt och pruta men oavsett var bilarna värda varenda krona, mkt hjälpsam personal/ Jesper