Erlandsson Bil
3.4 i betyg av av
5 omdömen
Välkommen till Erlandsson Bil!
När du ska köpa bil är det mycket att tänka på. Ska det vara bensin eller diesel? Kanske har du sneglat på en elbil till och med. Ska det vara ny eller begagnad? Ska du betala kontant eller via avbetalning. Oavsett vad du funderar på så försäkrar vi på Erlandsson Bil att vi kan svara på dina frågor. Med lång erfarenhet inom branschen hjälper vi dig att köpa, byta, sälja eller förmedla din bil vidare.
För oss är en affär inte bara ett handslag vid köptillfället. Vi värnar om våra kunder och tror på långa kundrelationer där vi kontrollerar och följer upp varje fordon så att de håller god kvalitet.
Vi erbjuder även räntefria lån upp till 60.000 kronor och kan hjälpa dig med finansiering via Santander och WASA kredit. Varmt välkommen!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag5 omdömen om Erlandsson Bil
skrev om Erlandsson Bil
Var och köpte en Citroen hos dem. Fick infon att den hade inga defekter bara lite skavda fälgar. Påvägen hem upptäcks flertalet fel, inget reservdäck, stor spricka i framrutan, högtalarna var spräckta gick ej lyssna på musik, skulle inte vart i nån olycka men framgår från papper att det varit motorfel mm och varit inne på verkstad för det, 10-20 fel i lacken, hund och rökning framkommer (låg gömda grannar när jag städa bilen), fläckar i tak och trasiga säten. Med mera. Borde självklart kollat bättre när man köpte den, men trodde på försäljaren som inte sa sanningen om bilens skick.
skrev om Erlandsson Bil
jag har köpt en bil från dom med trasig växllådan .två månad bilen varit hos verkstaden och jag fått bilen det var samma problema igen . plus de svarar inte mig när jag ringer . jätte dåligt firma 👎👎👎
skrev om Erlandsson Bil
Jättebra bemötande, bra service, tålmodiga. Hondan rullar på och dottern är lycklig.
Från "vimsig" kärring. -
skrev om Erlandsson Bil
Trevlig säljare,Saaben jag köpte 2017 rullar och går än utan problem fortfarande.
skrev om Erlandsson Bil
Bilköp.Trevlig personal. Bra service.