Bilia Almedal

Bilia Almedal

Ring 031-703 33 00 www.bilia.se
Omdömen totalt
2
Snittbetyg
1.0

Om företaget

Bilia säljer nya Volvo, Renault, Ford och Hyundai. Dessutom har vi tusentals begagnade bilar, över 50 verkstäder och hyrbilar för alla behov.

Skriv ett omdöme

2 omdömen om Bilia Almedal

Visar 2 omdömen med 1.0 i snittbetyg
Alen G
Skrev om Bilia Almedal

Min bil var inlämnad för reparation efter en krock och den är fortfarande inte åtgärdat till 100%. De gjorde inte vad de skulle , de testade inte bilens funktioner ( vilket de borde har gjort ). Spolaren på höger framsida fungerar men inte vänstra sidan som fungerade innan själva reparationen. Har vart i kotankt med chefen för skadeverkstaden ,väldigt arrogant och otrevlig och så klart fick man ingen hjälp där heller. De krävde att jag skulle betala för reservdelen som skulle bytas. Så nu får jag vända mig till konsumentverket/ARN... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
Speedy Bilservice Tagene
4.787289234760052/5 i betyg av 771 omdömen 4.787289234760052 av 771 omdömen
BadgeEightYears

Fick hjälp med knackade ljud i motorn vilket de löste och bettan går nu som en dröm igen.

Rebecca Louise Nath O Rebecca Louise Nath O
Läs mer omdömen
Thomas A
Skrev om Bilia Almedal

Lämnade in min bil för att batteriet drar ur med jämna mellanrum. Webaston sades vara problemet. De drog säkringen, klart. Batteriet drar fortfarande ur. Lät lillebror mäta med multimeter vad det var som drog ström och ifall den säkringen de drog var problemet, men nej den hade noll betydelse för problemet. Detta amatörmässiga jobb och på det otrevlig personal ger uselt betyg. Åk aldrig hit!

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen