Fem stjärnor till Nova på kundtjänst (Bilia Sisjön)! Jag vill verkligen lyfta fram hennes fantastiska arbete. Nova gav mig ett otroligt serviceminded och varmt bemötande som verkligen gjorde min dag. Det är precis så här kundservice ska upplevas. Tack, Nova, för ditt engagemang och ditt fina bemötande!
Bilia
1049 omdömen om Bilia
Fick bilen bärgad hit efter ett haveri. En tekniker vid namn Tobias fick den i sitt knä. Blev väl bemött, fick goda råd och tips i samband med att jag hämtade bilen. Nöjd!
Begagnad bil köps för 400k som pajjar bakaxeln efter 2 mån. sen pajjar ac:n strax efter, 1 års garanti, men dem vill ej fixa👎🏻
Lexus i Täby är verkligen den bästa bilfirman jag har varit hos. Varje gång jag kommer dit blir jag bemött med vänlighet, professionalism och en genuin vilja att hjälpa till. Det märks att personalen bryr sig om sina kunder och tar sig tid för att man ska känna sig väl omhändertagen. Jag vill särskilt tacka Hosep Ofanis för det fantastiska bemötandet och det fina arbete som alltid görs med bilen. Han är otroligt noggrann och engagerad, och bilen känns verkligen som ny varje gång jag hämtar den. Det betyder mycket att få ett så personligt och professionellt bemötande. Stort tack till hela teamet på Lexus i Täby!
Disappointing experience. After repairs, I had to return several times because of water leaks and parts not fitted properly. Problems were eventually fixed, but the quality control was below expectations for Lexus.
Platser 162
Bilia Lexus Stockholm Norr
4.8 av 454 omdömenBilia Lexus Stockholm Söder
4.8 av 224 omdömenBilia Lexus Malmö
4.8 av 173 omdömenBilia Nacka BMW
1.7 av 29 omdömenBilia Segeltorp Volvo
2.3 av 29 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Bilia har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Ok
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra