Nordic Bil & Motor AB

Brålandsvägen 26, 444 60 Stora höga — Visa karta

3.7 i betyg av av 3 omdömen
 

Läs vad 3 kunder tycker om Nordic Bil & Motor AB

 • 2020-03-10

  Spontant omdöme
  JOHAN L skrev om Nordic Bil & Motor AB
  Riktigt trevligt och bra bemötande, Och själva affären gick helt klockrent.! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  hanssonbil i Vänersborg
  4.6 / 5 i betyg — 55 omdömen
  Badge2019
  "Service och förbesiktning. Trevligt bemötande. Jag har de förväntningar att jag kan lita på ett väl utfört arbete, så att jag kan känna"
 • 2020-02-06

  Spontant omdöme
  Farah Z skrev om Nordic Bil & Motor AB
  Köpte min bil därifrån och servicen var fantastisk. Snabb hemleverans då bilen levererades efter tre dagar. Jag är jättenöjd med bilen och rekommenderar detta företag. Läs mer
  gillar detta
 • Lennart L

  2019-09-28

  Spontant omdöme
  Lennart L skrev om Nordic Bil & Motor AB
  Ringer och frågar om det är OK att komma till dom ca 1,5 tim senare för att ”klämma, känna och provköra” en specifik bil, vilket det skulle vara och t.o.m. rekommenderades att göras av kvinnan i luren. När jag kommer dit så får jag veta att jag inte får provköra bilen förrän i slutskedet av en ev affär, men att det ändå inte var aktuellt i det rådande vädret.
  Jag förklarade då att jag omöjligt kan veta om en affär över huvud taget skulle kunna vara aktuell om jag inte har provkört bilen. Detta fanns det ingen förståelse för.
  Förklarade för säljaren att jag hade åkt långt (ca 14 mil) för att jag blivit försäkrad i telefon om att en provkörning skulle vara OK, men inte heller detta fanns det någon förståelse för.

  Klart sämsta bilhandlaren jag har varit med om i hela mitt liv och jag har ändå ägt lätt över 50 olika bilar och ett 30-tal motorcyklar genom åren. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Bilselect
  4.5 / 5 i betyg — 192 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Mycket väl bemött och mottagen, tack för affären"
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda ryckte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco