Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Ekdahls Bil Göteborg

Ekdahls Bil Göteborg

4.5

Välkommen till Ekdahls Bil Göteborg! Letar du efter en ny bil eller vill du sälja din gamla. Hos oss på Ekdahls Bil Göteborg kan du både byta in din gamla bil mot en nyare men även köpa din nya bil. Vi är snabba och flexibla i både försäljning och leverans av bilar. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor!

6 omdömen om Ekdahls Bil Göteborg

Hans C
Skrev om Ekdahls Bil Göteborg

Ser att ni hamnat på svarta listan. Det är helt rätt, där passar ni. Ni struntade i att fixa felet med drivlinan på min bil, en BMW 520D som jag tyvärr köpte hos er. Ni tog dessutom väldigt bra betalt för vinterdäcken som egentligen tillhörde bilen. Så grattis till placeringen!

Reco tipsar!
ALLTiBil Försäljning Kungälv
4.7/5 i betyg av 25 omdömen 4.7 av 25 omdömen
Badge2024

Har använt mig av i många år, alltid proffsigt o välkomnade service! När man köpt förstagets alla bilar , Ser fram emot många fina affärer framöver! Kan varmt rekommenderas Melkersson event & konsult

Melkersson Event Ab C Melkersson Event Ab C
Läs mer omdömen
Jonatan W
Skrev om Ekdahls Bil Göteborg

Kom och hämtade bilen hemma och inget pratande. Jag fick det vi hade kommit överens om innan

Oliver M
Skrev om Ekdahls Bil Göteborg

Snabbt och smidig affär, inget strul allt gick som på räls. Mycket nöjd. Väldigt trevlig personal.

Viktor B
Skrev om Ekdahls Bil Göteborg

super trevliga och det gick snabbt, enkelt!!

Yvonne H
Skrev om Ekdahls Bil Göteborg

Har inte varit hos så många bilförsäljare men det var hur bra som helst. Absolut inget att klaga på 🌞🌞🌞

Adam A
Skrev om Ekdahls Bil Göteborg

The service is very good 👍 Also ask wich car you want They can help you.