Bileliten i Göteborg
Vår vision är att Bileliten ska vara ett givet val när man går i tankarna att införskaffa eller byta bil. För att förverkliga vår målbild jobbar vi fokuserat med att bygga varaktig relation med våra kunder, trygghet i bilägandet och tillgodose kunderna med ett modernt utbud av bilar med en hög standard.
Vi säljer över 800 bilar om året, välkommen att bli en nöjd kund du med!
Vi säljer över 800 bilar om året, välkommen att bli en nöjd kund du med!
Utmärkelser
Läs vad 779 kunder tycker om Bileliten i Göteborg 2
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevligt bemötande direkt när jag kom till butiken fick bra hjälp .. smidig affär .. fick ungefär vad jag räknade med för min bil i inbyte också så jag är nöjd. Kan tänka mig att komma tillbaka om jag behöver göra bilaffär igen!
skrev om Bileliten i Göteborg
Bilen gick på ångor, fick tanka direkt. En service som skulle vara gjord innan jag köpte bilen är inte heller gjord.
Hej Emma,
Bileliten i Göteborg
Tråkigt att du upplevede affären så. Bilen är servad för ca 600 mil sedan och var ca 3 månadereller 1900 mil kvar till nästa service. Av miljömässiga skäll får vi inte serva bilarna i förtid i onödan. Vi får inte heller tanka bilarna mer än 150 kr vid varje tillfälle (det gör ingen annan bilhandlare heller) då börjar mätaren visa för lågt bärnsle nivå. Hoppas du har förståelse för våra rutiner.
Vi kan däremot hjälpa dig och serva bilen till självkostnadspris om du vill så får du höra av dig.
Ha en glad sommar. -
skrev om Bileliten i Göteborg
Ett mycket trevlig bemötande. Lugn och vänlig personal som ger det lilla extra för att man som kund ska känna sig nöjd med sitt köp.
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevlig bemötande när jag skulle köpa bil. Säljare som inte var för påträngande men gav inte heller så mycket information om bilarna.
skrev om Bileliten i Göteborg
Mycket bra och trevligt bemötande
skrev om Bileliten i Göteborg
Jag har aldrig köpt på bilfirma innan så jag hade inga förväntningar. Hoppades att bilen i annonsen fanns kvar och det var den. Trevlig personal och kände ett väldigt bra bemötande.
skrev om Bileliten i Göteborg
Jag blev omhändertagen på ett väldigt professionellt sätt och skulle värmt rekommendera Bileliten om ni vill köpa ett begagnad bil!!
skrev om Bileliten i Göteborg
Ett väldigt professionellt bemötande!
skrev om Bileliten i Göteborg
Smidigt affär och trevlig personal
skrev om Bileliten i Göteborg
Bemötandet var positivt och förväväntningen var positivt bra och försäljning av min bil till firman gick igenom utan problem..
Kan rekommendera bilfirman till fler köpare och säljare. -
Trevlig personal
Nöjd med köpet -
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevliga försäljare och bra bemötande :)
👍👍👍👍👍👍👍👍👍😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀❤️❤️❤️❤️
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevlig service, bra pris och snabb affär. Rekommenderas varmt
skrev om Bileliten i Göteborg
Vi blev sedda när vi kom. Avslappnat. Tanken var att testköra två olika bilmärken och gå hem och fundera lite. Det slutade med att vi bytte in vår gamla och kom hem med en xc60. Trygg och smidig affär!
Ok, ok, okok, ooooioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkoooo
skrev om Bileliten i Göteborg
The service is very professional. You should not be wary about anything when you are with someone from bileliten.
skrev om Bileliten i Göteborg
Jag blev bemött på ett bra sätt.
jag hade förväntningar på priset att det skulle sänkas.
Jag köpte en bil och min upplevelse är det verkar fungerar bra och har bra känsla en så länge. -
skrev om Bileliten i Göteborg
Åkte från Västerås och blev supernöjd med bilköpet. Super trevlig personal och bra priser på välutrustade bilar 👍
Rekommenderar starkt! -
.Bra
.inga,levde upp bra
.Bra. -
skrev om Bileliten i Göteborg
Sympatiskt och professionellt. Köpte en Volvo V40 som ger nybilskänsla till rimlig peng.
skrev om Bileliten i Göteborg
Nick har jag alltid tyckt är supertrevlig så det var inget svårt val att välja bilhandlare när jag skulle sälja vår bil.
Bemötandet när man kommer in i hallen, smidigheten, service och allt annat man kan tänka sig är på professionell nivå.
Rekommenderar Bileliten till hundra procent. -
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevligt bemötande och håller sitt löfte med ett mindre prut vid leverans av bilen med överenskommet pris men kanske befogat. Skulle absolut köpa bil av de med tanke på deras noggrannhet. //Peter
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevligt bemötande och snabb återkoppling på mail och samtal. Rekommenderar verkligen Bileliten
skrev om Bileliten i Göteborg
Smidigt och professionellt. Bra bemötande och snabb omsättningstid.
skrev om Bileliten i Göteborg
Ett mycket trevligt och ärligt bemötande .
Man fick ett gott intryck på denna bilfirma .
Jag köpte en Seat som jag är mycket nöjd med . Reg nr Pjp465 . -
skrev om Bileliten i Göteborg
Bra bemötande, snabba svar och snabb återkoppling. Lätt och smidigt att få sålt bilen. Tack för bra jobb!
Bra, proffsigt, seriöst
Inga, positivt överraskad
Fina bilar, bra mix
Köpt en mercedes -
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevliga lokaler o proffesionellt bemötande
skrev om Bileliten i Göteborg
Bra bemötande med kunniga säljare!
Trevligt och lättsamt bemötande
skrev om Bileliten i Göteborg
Va på jakt efter bil till sonen och blev bra bemöt och säljaren var hjälpsam
skrev om Bileliten i Göteborg
Jag har alltid blivit välkomnad och sedd så fort jag kommit in genom dörren till bilhallen.
Denna gången var jag köpsugen.
Dock fanns det inget i hallen som föll mig i smaken.
Säljare Nick fick mitt nummer och ringer mig några dagar senare om att det nu finns en bil i min smak.
Jag åker ner och bestämmer mig nån dag senare för bilen ifråga.
Bilen står nu hemma på gårn. En V90CC blev det.
Mycket nöjd med köpet och allt runtom!!
Nu väntar jag på nästa samtal 😉😊 -
skrev om Bileliten i Göteborg
Grymt smidigt att slutföra affären med dem.
Rekommenderas! -
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevlig personal ! Ordning o reda ren o snyggt det tycker jag är bra
skrev om Bileliten i Göteborg
It was hassle free & quick deal. I interacted with Nick, He was super friendly & gave me all the information I asked for. I will definitely recommend Bileliten. Good luck… 👍🏻
skrev om Bileliten i Göteborg
Bra bemötande och enkelt att göra affär. Känns som man har en bra försäljare i ryggen och som står för kvalité.
skrev om Bileliten i Göteborg
Bemött på ett schysst och proffsigt sätt.
Dem tänkte mer på mig som kund än sig själva som företag för att just jag skulle få den absolut bästa upplevelsen.
Hade höga förväntningar då jag fått höra av flera andra att Bileliten ska vara bäst, och trots mina höga förväntningar så blev jag ändå positivt överraskad. -
skrev om Bileliten i Göteborg
Supernöjd med deras service och bemötande. Valde att sälja min bil till företaget och allt gick smidigt med betalningen och alla kontakter. Dessutom körde de mig tillbaka då jag lämnade min bil hos dom. Så rekommenderar varmt👍
Han pruta 4000kr fast vi kom överens på ett pris anache var det bra allt
Hej Roland,
Bileliten i Göteborg
När man gör prisförfråga via telefon eller email får du ett ca prisförslag beroende på bilens skick då vi inte har sett eller testat bilen. Prisförlaget gäller bil i godkänd skick utan kostnader. När vi testade din bil så var det dags för service, saknades insynskydd och saknades även låsbult för däcken vilka du hade inte berättat och det är saker som kostar oss några tusentals kr för att fixa därav prisavdraget vilket är hälften av det kommer att kosta oss att åtgärda dessa problem innan vi säljer bilen. Hoppas att du har förståelse för vår situation. -
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevlig personal men tyvärr fick vi först ett pris lovat för vår bil som sedan inte kunde hållas när vi skulle genomföra affären.
Hej Agnes,
Bileliten i Göteborg
Jag förstår er och beklagar misstaget men som jag både visade er och förklarade när ni var här så det första prisförslaget som vi gav er var ganska felaktigt och svårt att hållas. Jag beklagade misstaget och gav er möjligheten att ta ställning till vår nya förslag och även höjde vår andra prisförslag något och ni själva beslutade att geomföra affären. Som jag förklarade för er det har inte varit något mening att ställa er i en svår position utan det var bara ett mänsklig fel. Hoppas att ni har förståelse för oss med. -
skrev om Bileliten i Göteborg
Väldigt bra bemötande. Jag skulle köpa en bil med räntefri avbetalning. Ägaren fixade det,så nöjde jag mig en fin bil och avbetalning som passade mina önskemål.
Tackar. -
skrev om Bileliten i Göteborg
Fantastisk bra bemötande, och det är andra gången som jag säljer min bil till Bileliten och känner mg jättenöjd!
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevlig, seriöst, snabbt och rättvis affär.
skrev om Bileliten i Göteborg
Bra service direkt från första kontakt och smidigt köp.
skrev om Bileliten i Göteborg
Sålde min bil till bileliten, inga problem med något, höll vad de lovat!
skrev om Bileliten i Göteborg
Bra bemötande, bra miljö och var bra på ge information om bilen.
skrev om Bileliten i Göteborg
Snabb, smidig och enkel affär. Rekommenderar Nick starkt! Aldrig träffat en mer ödmjuk bilförsäljare - servicen var på topp!! Bilia BMW Group borde gå en kurs i service hos Bileliten!
skrev om Bileliten i Göteborg
Köpte en bil Toyota .blev fint bemött av Viktor räknar med att allt är bra. Hittills kanon
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevligt och korrekt bemötande, inget fjäsk eller bilförsäljarsnack. Rekommenderas varmt.