Bileliten i Göteborg
Vår vision är att Bileliten ska vara ett givet val när man går i tankarna att införskaffa eller byta bil. För att förverkliga vår målbild jobbar vi fokuserat med att bygga varaktig relation med våra kunder, trygghet i bilägandet och tillgodose kunderna med ett modernt utbud av bilar med en hög standard.
Vi säljer över 800 bilar om året, välkommen att bli en nöjd kund du med!
Vi säljer över 800 bilar om året, välkommen att bli en nöjd kund du med!
Utmärkelser
808 omdömen om Bileliten i Göteborg
Sedan starten hos Reco 2015
skrev om Bileliten i Göteborg
Smidigt, snabbt och säkert bilköp.
Rekommenderas starkt! -
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevligt bemötande, kunnig och seriös säljare (Arvid) inte påträngande som andra säljare kan vara utan fick gå omkring i lugn och ro och spana och när man hade frågor eller funderingar var det bara att fråga!
Fina fräscha bilar.
Blev köp av fin bil till vettigt pris -
skrev om Bileliten i Göteborg
Fantastisk service och trevligt bemötande hela vägen
skrev om Bileliten i Göteborg
Ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok
Trevligt bemötande!
Fina fräscha bilar.
Jag köpte en Volvo V60 D5.laddhybrid . -
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevligt bemött, kunnig och seriös säljare (Arvid)
skrev om Bileliten i Göteborg
Rekommenderar! Vi är supernöjda med bemötande samt den nya bilen!
skrev om Bileliten i Göteborg
Köpte en bil, har haft mycket kontakt via Mail och dom var alltid snabba på att svara
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevlig och proffsigt bemötande.
skrev om Bileliten i Göteborg
Smidig affär och trevlig säljare
Smidigt och snabbt köp
Har inte provat mycket om bilen som vi köpte men hoppas den funkar super! -
skrev om Bileliten i Göteborg
Super trevligt bemötande med bra service. Gjorde affären simpel och smidig så skulle starkt rekommendera att göra affärer med Bileliten.
skrev om Bileliten i Göteborg
Mycket tillmötesgående personal. Stod för sitt ord Trivsamt att göra affärer där. Mwh Lennart Martinsson
skrev om Bileliten i Göteborg
Mycket trevligt bemötande..kan starkt rekommendera Bileliten!
skrev om Bileliten i Göteborg
Det blev en peaugeot 308 som jag är mycket nöjd över.
Mycket bra bemötande o trevlig försäljare som var noggrann i allt! -
Trevligt bemötande,återkommer gärna.
skrev om Bileliten i Göteborg
Det var jätte bra de hade bra mötan
skrev om Bileliten i Göteborg
Mycket trevlig miljö underbar personal
skrev om Bileliten i Göteborg
Om man har oturen som jag har och köper en bil av dem som är fel redan från leveransdagen så kommer nyköps glädjen att försvinna snabbt.
Dem kommer ljuga, dumförklara en och tar inte direkt ansvar. Sen när dem tar "ansvar" till slut så gör dem en dålig lagningen eller felaktig lagningen, som tar och håller tillräckligt så inga garantin inte gäller alls längreVid detta tillfället så säger dem bara otur för dig och det är ditt eget ansvar.
undvik denna bilhandel.Tjenare Niclas,Tack för din feedback. Du har varit hos oss och vi hade mail kontakt med dig och sista mailet vi skicade igår till dig efter ditt samtal. Som vi skrivit i tidigare mail är detta uppklarat från vårt håll. Vi har efter din första reklamation fixat din bil och blivit godkänd av vår mekaniker att den då var okej och med tanke på att du inte återkopplade inom rimlig tid måste du också godkänt vår lagning. Du kan inte komma tillbaka 10 månader senare med bilen efter du kört 1800 mil och klaga på den igen och be oss att fixa det, vad som helst kan ju hända efter 1800 mil. Hade problemet funnits kvar efter vår lagning förutsätter vi att du inte kör ytterligare 1800 mil med den utan att säga till oss. Hos oss ingår garanti alltid 6 månader och upp till 500 mil till alla våra bilar. Önskar dig lycka till.
Bileliten i Göteborg -
skrev om Bileliten i Göteborg
Varmt välkomnande. Trevlig och seriös personal. Blev köp av fin bil till vettigt pris
Snabbt och smidigt
Snälla personal -
Jag köpte en bil
Det var inte så riktig bra men det funkar -
skrev om Bileliten i Göteborg
Mkt trevligt bemötande av personalen. Rekommenderas varmt till andra som ska köpa en ny bil.
skrev om Bileliten i Göteborg
Snabbt smidigt o trevliga. Inga konstigheter
skrev om Bileliten i Göteborg
Det var mycket trevligt att göra affär med dom där
skrev om Bileliten i Göteborg
Ett fantastiskt företag, som utförde en professionell och trevlig affär. Är extremt nöjd över min nya bil tack! :)
skrev om Bileliten i Göteborg
Ett företag att lita på! Bra bilar och bra service. Rekomenderar alla att köpa bil här
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevligt bemötande och superfin bil!
skrev om Bileliten i Göteborg
Letade länge efter just en XC 60 Volvo och vid första kontakten (mail) fick vi snabbt svar sedan när vi åkte till anläggningen kom det genast fram personal som frågade oss om vi behövde hjälp.Efter köpet visade det sig vara lite "fel" på framdäcken det löste dom jättebra så denna firma kan vi verkligen rekommendera
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevligt bemötande direkt när jag kom till butiken fick bra hjälp .. smidig affär .. fick ungefär vad jag räknade med för min bil i inbyte också så jag är nöjd. Kan tänka mig att komma tillbaka om jag behöver göra bilaffär igen!
skrev om Bileliten i Göteborg
Bilen gick på ångor, fick tanka direkt. En service som skulle vara gjord innan jag köpte bilen är inte heller gjord.
Hej Emma,
Bileliten i Göteborg
Tråkigt att du upplevede affären så. Bilen är servad för ca 600 mil sedan och var ca 3 månadereller 1900 mil kvar till nästa service. Av miljömässiga skäll får vi inte serva bilarna i förtid i onödan. Vi får inte heller tanka bilarna mer än 150 kr vid varje tillfälle (det gör ingen annan bilhandlare heller) då börjar mätaren visa för lågt bärnsle nivå. Hoppas du har förståelse för våra rutiner.
Vi kan däremot hjälpa dig och serva bilen till självkostnadspris om du vill så får du höra av dig.
Ha en glad sommar. -
skrev om Bileliten i Göteborg
Ett mycket trevlig bemötande. Lugn och vänlig personal som ger det lilla extra för att man som kund ska känna sig nöjd med sitt köp.
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevlig bemötande när jag skulle köpa bil. Säljare som inte var för påträngande men gav inte heller så mycket information om bilarna.
skrev om Bileliten i Göteborg
Mycket bra och trevligt bemötande
skrev om Bileliten i Göteborg
Jag har aldrig köpt på bilfirma innan så jag hade inga förväntningar. Hoppades att bilen i annonsen fanns kvar och det var den. Trevlig personal och kände ett väldigt bra bemötande.
skrev om Bileliten i Göteborg
Jag blev omhändertagen på ett väldigt professionellt sätt och skulle värmt rekommendera Bileliten om ni vill köpa ett begagnad bil!!
skrev om Bileliten i Göteborg
Ett väldigt professionellt bemötande!
skrev om Bileliten i Göteborg
Smidigt affär och trevlig personal
skrev om Bileliten i Göteborg
Bemötandet var positivt och förväväntningen var positivt bra och försäljning av min bil till firman gick igenom utan problem..
Kan rekommendera bilfirman till fler köpare och säljare. -
Trevlig personal
Nöjd med köpet -
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevliga försäljare och bra bemötande :)
👍👍👍👍👍👍👍👍👍😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀❤️❤️❤️❤️
skrev om Bileliten i Göteborg
Trevlig service, bra pris och snabb affär. Rekommenderas varmt
skrev om Bileliten i Göteborg
Vi blev sedda när vi kom. Avslappnat. Tanken var att testköra två olika bilmärken och gå hem och fundera lite. Det slutade med att vi bytte in vår gamla och kom hem med en xc60. Trygg och smidig affär!
Ok, ok, okok, ooooioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkoooo
skrev om Bileliten i Göteborg
The service is very professional. You should not be wary about anything when you are with someone from bileliten.
skrev om Bileliten i Göteborg
Jag blev bemött på ett bra sätt.
jag hade förväntningar på priset att det skulle sänkas.
Jag köpte en bil och min upplevelse är det verkar fungerar bra och har bra känsla en så länge. -
skrev om Bileliten i Göteborg
Åkte från Västerås och blev supernöjd med bilköpet. Super trevlig personal och bra priser på välutrustade bilar 👍
Rekommenderar starkt! -
.Bra
.inga,levde upp bra
.Bra. -
skrev om Bileliten i Göteborg
Sympatiskt och professionellt. Köpte en Volvo V40 som ger nybilskänsla till rimlig peng.