Sebastiansbilar AB

15 omdömen om Sebastiansbilar AB

Sedan starten hos Reco 2024

Jennifer H
Skrev om Sebastiansbilar AB

Allting gick smidigt , personlig och trevlig service. Bilen är kanon!

Jennifer H För din fina kommentar! mvh// Sebastiansbilar

Linda A
Skrev om Sebastiansbilar AB

Mycket bra bemötande och service.

Tack Linda A För din fina kommentar! mvh// Sebastiansbilar

Ferdi A
Skrev om Sebastiansbilar AB

Köpte våran Volvo xc60, riktigt bra bemötande av säljare. Rekommenderas starkt!

Tack Ferdi A För din fina kommentar! mvh// Sebastiansbilar

Semran L
Skrev om Sebastiansbilar AB

Fantastisk service och ett företag man verkligen kan lita på! Med många års erfarenhet i branschen ger de trygghet och säkerhet genom hela bilköpet. Personalen är kunnig, professionell och alltid redo att hjälpa till med frågor eller funderingar. Bilarna håller hög kvalitet, och det märks att kundnöjdhet är deras högsta prioritet. Rekommenderas varmt till alla som letar efter en pålitlig bilhandlare!

Semran L Tack för din fina kommentar! Mvh// Sebastiansbilar

Jonny R
Skrev om Sebastiansbilar AB

Jättebra och ett mycket seröst företag som sträcker sig långt för sina kunder! Kan verkligen rekommendera sebastiansbilar!

Jonny R Tack för din fina kommentar! Mvh// Sebastiansbilar

Lasse-Åker R
Skrev om Sebastiansbilar AB

Mycket välkomnade personal som mottog oss med leende. Visade oss sitt utbud av bilar. Vi hittade en bil som stämde med vårt behov. Säljaren berättade en del om bilen och informerade oss om det enda som man skall åtgärda var bakbromsarna där skivorna är rostiga! Efter några dagars fundering återkom vi och gjorde upp affären. Vi kom överens att bilaffären beställer nya skivor och belägg. Dom ringer när reservdelarna kommer så fixar dom detta medans vi väntar. Efter två dagar fick jag besked att delarna kommit. Sedan löstes hela affären på ett mycket smidigt och angenämt sätt!

Svar från Sebastiansbilar AB

Tack Lasse-Åker R Super trevlig kund, tack för din fina kommentar mvh// Sebasttiansbilar

Britt-Marie A
Skrev om Sebastiansbilar AB

Blev mycket bra bemött när jag skulle byta in min bil mot en annan. Otroligt trevlig och hjälpsam försäljare som gjorde att mitt bilbyte gick snabbt och lätt.

Britt-Maria A Tack för din fina kommentar! Mvh// Sebastiansbilar

Jaenette J
Skrev om Sebastiansbilar AB

Snabb och smidig affär samt trevligt bemötande!

Jeanette J Tack för din fina kommentar ! Mvh// Sebastiansbilar

Tomas G

Trevlig försäljare som säljer bra bilar till bra pris Köpte en jättefin v70

Svar från Sebastiansbilar AB

Tack, Tomas G, för att du tog dig tid att skriva till oss! Mvh Sebastiansbilar AB

Joseph O
Skrev om Sebastiansbilar AB

Jätte trevliga bemötande vad perfekt fick bästa service tusen tack

Svar från Sebastiansbilar AB

Tack, Joseph O, för att du tog dig tid att lämna denna fina recension! Mvh Sebastiansbilar AB

Dennis K
Skrev om Sebastiansbilar AB

Supertrevlig personal och fina bilar

Svar från Sebastiansbilar AB

Tack, Dennis, för att du tog dig tid att skriva till oss! Mvh Sebastiansbilar AB

Erhan G
Skrev om Sebastiansbilar AB

Riktigt nöjd med mitt köp och kanon bra bemötande inga konstigheter fortsätt så gubbar.

Tack Erhan G att du tog din tid att lämna omdöme :) Mvh Sebastiansbilar AB

Maria J

Allt gick smidigt och bra . Rekommenderas

Tack Maria För din fina recension :) Mvh Sebastiansbilar AB

Benjamin I
Skrev om Sebastiansbilar AB

En seriöst bil firma har alltid köp mina bilar hos Sebastiansbilar och kommer alltid göra det bästa bilfirma i Vänersborg. Nöjd kund.

Tack Benjamin! Super trevlig kund! Mvh Sebastiansbilar AB

Carl Alexander S
Skrev om Sebastiansbilar AB

Trevliga vid första anblicken men dom har opålitliga säljare. Gav fel info om bilen och det drabbar mig nu med dyra lagningar. Som firman inte vill stå för. Kom runt hörnet efter köpet och varningslampa för kurvljus började lysa, det problemet löste dom. Fick betala en del för skeva bromsar, påstods att det uppstått när jag kört hem. Kupefläkten skulle vara bytt enligt säljaren vilket den sen visar sig inte vara. Hade gett mig fel info tydligen... Köp inte bil här!

Svar från Sebastiansbilar AB

Hej Carl Alexander, Tråkigt att du känner så. Vi har haft er bil hos oss i vår verkstad och åtgärdat varningslampan för kurvljuset utan kostnad. Vi erbjöd oss även att byta broms-beläggen utan kostnad, så det stämmer tyvärr inte riktigt att du behövde byta dem "skeva bromsar". Vi har haft inne två Volvo V70, där kupefläkten var bytt på den ena men inte på den andra. Vad jag minns var du osäker på vilken du ville köpa. Jag ber om ursäkt om det uppstod någon otydlighet från vår sida. Vårt mål har hela tiden varit...