Mycket bra service både vad gäller tillgängliga tider och bemötandet av personalen!!!
Nymans Bil & Däck AB
Välkommen till Nymans Bil & Däck AB – din Autoexperten Bilverkstad i Vänersborg! Vi är specialister på både bilservice, reparationer och däck. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Hos oss får du hjälp med bland annat bromsservice, felsökning, batteritest, batteribyte och byte av hjullager. Vi utför även AC-service,...
450 omdömen om Nymans Bil & Däck AB
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Trevlig personal. Snabb service.
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Hjälpsamma! Punktliga!Utför sina åtagande med belåtenhet!
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Kan varmt rekommendera Nymans Bil & Däck AB! Fick bärga min Volvo V70 till verkstaden då bilnyckeln fastnat i tändningslåset och inte gick att starta. Blev mycket trevligt bemött i receptionen och efter 2-3 dagars väntan lyckades fordonsteknikern få loss bilnyckeln ur startkonsolen så jag kunde köra vidare och för denna insats krävde verkstaden ingen betalning!
Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.
Snabb hjälp ,trevligt bemötande
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Fantastiskt bemötande jätte trevligt personal. Bra information innan och efter samt ger goda råd och är uppmärksam på kunderna.
Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.
Känns bra att köra med 🤗 Kommer tillbaka sannolikt närmare vintern
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Dom är så bra, jag behövde akut reparation och fick tid och hjälp på 24timmar, jag är jätte tacksam, ni är grymma.
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Jag blir alltid väl bemött. Däckhotellet, som jag haft i åratal, funkar alldeles utmärkt. Personalen är trevliga och hjälpsamma.
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Vi är så nöjda med bemötande och service som såväl vi som vår BMW fått 👍🌹
Otroligt trevligt som vanligt! Full pott till personalen, kaffet och servicen 👌
Det var bra att jag Pantera med . De kunniga och visa risbekt till condensed
Trevlig personal, mycket bra återkoppling från verkstan vad dom gjort och vad det innebär.
Alltid lika trevligt bemötande
Enkelt att boka tid för service . Inget att klaga på .
Hej, bemötandet var som vanligt kanon,tjötade lite med försäljarna o beställde tid för däckbyte
Toppen bra, och bra utfört.kommer tillbaka till er, nästa gång bilen behöver få service
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Seriöst företag, bra kundbemötande och bra priser.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Trevligt bemötande. Priset ok.
Trevlig personal. Nöjd med jobbet
Väldigt Nöjd med bemötande och arbete med bil. Tack !
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Trevligt och proffsigt på alla sätt.
Som alltid! Ett trevligt och proffsigt bemötande! Jag är mycket nöjd!
Mycket bra service och hjälpsam, tillgänglig personal. Fick det jag beställt och inom den tid som avtalats.
Trevligt bemötande i kundservicen.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
De är alltid trevliga och proffsiga och gör allt för kunden :)
Första besöket , lämnade mina vinterdäck, väldigt trevligt bemötande:)
Mycket trevligt bemötande. Härlig serviceanda.
Man blir alltid positivt bemött. Lämnade en "skuttande" bil och fick den fixad. BRA.
Bra bemötande och utförde jobbet enligt överenskommelse. Lite lång väntetid för att få en tid men beror kanske på att företaget är populärt och bra. Samt att det var mitt i ”däckbytarsäsongen”.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Trevlig o kunnig personal och snabb
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra service och vänlig bemötande
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Mycket trevligt Att jag skulle få den hjälp jag sökte för Allt var till full belåtenhet, jag fick hjälp med att byta batteriet i bilnyckeln
Mycket bra service och fantastisk personal!
Trevliga, proffsiga och tillmötesgående.
Nymans bil har utfört det som varit överenskommet enligt kostnadsförslag som lämnats vid bokningen. Återkommer om ett år för nästa service.
Alltid bästa bemötande och snabb hjälp
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Alltid mycket bra bemötande, kunskap och prisvärda produkter och tjänster.
Trevlig ock bemötande personal
Bra och snabbt jobb resultatet blev kanon
Jag blev bra bemöt. Av en trevlig personal. Dom levde upp mina förväntningar. Jag köpte ny sommardäck.
Trevligt bemötande. Hjälpsamma. Tar sig tid. Lösningsorienterade.
Vi är väldigt nöjda med Nymans service och bemötande av oss som kund. Snabb och bra hjälp när vi råkade ut för punktering på våran bil.
Snabb åtgärd med en förklaring till vad ni gjort med bilen. Vänlig och serviceinriktad personal.
Tack för en bra mottagning och trevlig personal
Ett trevligt bemötande och sakligt.
Inget krångel allt är klart när man skiftar däcken bara tuta och köra
Tillmötesgående, löste problemet bra
Helt nöjd och belåten. Återkommer.
Bra bemötande och god service.
Härligt att höra. Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.